Ambassador Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Ambassador Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri

15 Mart 2010 Pazartesi

Ambassador Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri


Otel

Osmanlı ve Bizanslıların yaşadığı eski şehirde tarihi ve mimari yapılarıyla ilgi çeken Sultanahmet,eski tarihi yeniden canlandırıyor.Otel Ambassador,konuklarına eski şehrin eşsiz mükemmel manzarasını sunuyor.Ambassador Otel'e Atatürk havalimanı 16 km dir.


Odalar


Marmara denizi ve eşsiz manzarasıyla çevrili olan odalarımız herşey en üst düzeyde dizayn ve dekore edilmiştir.Odalarımızın özellikleri: telefon, minibar, televizyon, v (digiturk, uydu ve interaktif tv yayınlı), internet bağlantısı, merkezi klima, banyoda (wc duş, telefon, fön makinası suitlerde jakuzi) ve 24 saat oda hizmeti bulunmaktadır.


Restorant



Türk ve Uluslararası zengin menüsüyle damak tadınıza uygun yemeklerle hizmet vermektedir.Açık büfesiyle sabah kahvaltı salonu,lobi bar,roof bar,teras bar,restorant bar,açık restorant40 kişilik, kapalı restorant 30 kişilik ve eski şehrin manzarasını izleyerek içeceklerinizi yudumlayabilirsiniz.


Hizmetler


Ambassador Otel'de Türk hamamı,Sauna, Bebek bakıcılığı,24 saat oda hizmeti, merkezi klima,jeneratör,Busines merkezi,otopark mevcuttur.


İletişim


Tel : + 90 212 512 0002
Fax : + 90 212 512 0005

Adres : Divanyolu Ticarethane Sokak No: 19 34420 Sultanahmet Istanbul TURKEY

  • Sultanahmet Ambassador Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi