Renaissance Polat İstanbul Otel/Yeşil Yurt Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Renaissance Polat İstanbul Otel/Yeşil Yurt Otelleri

18 Temmuz 2009 Cumartesi

Renaissance Polat İstanbul Otel/Yeşil Yurt Otelleri

Renaissance Polat İstanbul Otel

Deniz kıyısına bakan ve İstanbul Uluslararası Havalimanı'na yakın olan Renaissance Polat harika eğlence imakanları ve geniş odalar sunmaktadır.

Bu lüks business oteli çeşitli büyük ve tam donanımlı, deniz ve çevredeki kıyıları gören muhteşem manzaralı odalar sunmaktadır. Her oda ve süit oturma bölümü ve iş seyahatinde bulunanlar için ideal, geniş bir çalışma masasına sahiptir.

Renaissance Polat İstanbul tamamen yenilenip zinde kalmanız için kapsamlı sağlık, güzellik ve fitness imkanları sağlamaktdır. Güne açık veya kapalı havuzda yüzerek başlayın. Toplantılar veya gezip görmeyle geçen yoğun bir günün ardından kendinizi güzellik bakımı veya rahatlatıcı bir masajla sevindirin. Geleneksel Türk buhar banyosunun keyfini çıkarın.

Polat İstanbul ayrıca kolaylığınız için çeşitli restoran ve barlar içerir. Nefes kesen Marmara Denizi manzarası eşliğinde Türk ve dünya mutfağı lezzetlerinin veya sade bir şekilde içeceğin keyfine varabilirsiniz.

Polat Istanbul Hotel iş amaçlı gezginler için de oldukça elverişlidir. Havalimanına sadece 4 kilometre mesafededir. Konuklar için havalimanı transfer servisi ayarlanabilmektedir. İstanbul kent merkezi sadece 20 dakika uzaklıkta olup, toplu taşıma araçları ile kolayca ulaşılabilir.

Oda sayısı: 414

Otel Zinciri: Marriott Hotels & Resorts – Renaissance Hotels & Resorts

Konaklama imkanı
Yer durumunu kontrol etmek için lütfen kalış tarihlerinizi giriniz

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi