Best Western Khan Otel Antalya - Otel Rezervasyonu | uygun oteller
uygun oteller: Best Western Khan Otel Antalya - Otel Rezervasyonu

14 Temmuz 2009 Salı

Best Western Khan Otel Antalya - Otel Rezervasyonu

Best Western Khan Otel Antalya - Otel Rezervasyonu



GENEL OTEL ÖZELLİKLERİ;Otel Şehir otelciliğinde ,misafir memnuniyetini esas alan güler yüzlü yaklaşımıyla ; konaklama,yeme-içme ve toplantı hizmetlerini aile sıcaklığı içerisinde sunarak,yerli ve yabancı misafirlerinin güvenini kazanmaktadır. Otel; Ataç Grubuna bağlı, en büyük otel zincirlerinden biri olan Best Western’in çatısı altında olup, Antalya şehir merkezinde, dört yıldızlı bir tesistir.

ODA GÖRÜNÜMLERİ;Odaların % 80’i balkonlu, tamamı deniz ve dağ manzaralı, bütün odalarda direk hatlı telefon, yangın dedektörü, minibar, merkezi ısıtma soğutma sistemi, wireless internet bağlantısı, kablolu tv, ücretsiz emanet kasa. Bütün banyolarda, küvet, saç kurutma makinesi, ve telefon mevcuttur.

YİYECEK VE İÇECEKLER;Otelde zengin türk mutfağını , Aspendos A’la Carte Restaurant ve Bar. Falez Restaurant tadabilirsiniz.Dilerseniz günün yorgunluğunuu Lobby bar, Havuz Bar farklı tadlardaki içecekler tadarak geçirebilirsiniz.

TOPLANTI VE KONGRE;Toplantı Salonları ,300 kişi kapasiteli Olympos salon ve 25 kişi kapasiteli Side salon mevcuttur. Toplantı için her türlü teknik ekipman mevcuttur.

OTEL SERVİSLERİOtelde,24 saat oda servisi, 24 saat hizmet veren kamera kontrollü kapalı otopark, Lobide ücretsiz Kablosuz Internet Bağlantısı.

AKSİYONLAR;Otel dördüncü kat terasında bulunan yarı olimpik açık yüzme havuzunda kendinizi şehir içinde, şehirden uzakta hissedeceksiniz.Bütün sezon boyunca açık olan otelin havuzu akşam mesai bitiminden sonra sizin serinlemenizi ve günün yorgunluğunu atmanızı sağlayacak, aynı zamanda Antalya güneşinin keyfini yaşayacaksınız. Ayrıca Otelde dilerseniz türk hamamı, sauna, jimnastik salonu ve masaj yaptırabilirsiniz.

ULAŞIMAntalya şehir merkezi 0 m, Havaalanı 10 km, Otogar 5 km, Konyaaltı plajı 4 km. mesafededir.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi