Carpe Diem Claros Resort Spa Otel Özdere İzmir | uygun oteller
uygun oteller: Carpe Diem Claros Resort Spa Otel Özdere İzmir

11 Kasım 2009 Çarşamba

Carpe Diem Claros Resort Spa Otel Özdere İzmir









Konum

Ege’nin en güzel koylarından Özdere Claros koyunda muhteşem deniz kum ve doğanın tadını çıkarın.

Anadolu nun muhteşem görsel şölenini Ege kıyıları sunar. Heredot’un deyimi ile Ege kıyıları , “Dünyanın en güzel gök yüzüne ve en iyi iklimine sahip”tir. Carpe Diem Claros, Ege’de İon medeniyetinin 12 kentinden biri olan Claros antik kentinin yanı başındadır. Coğrafyanın en güzel konumunda, 93 dönümlük bir alana yerleşmiş olan otelimiz, denizi bütünüyle kucaklayan, tüm güzelliklere hakim olan bir yamaca konumlanmıştır. (Carpe Diem Claros Resort & Spa Hotel, İzmir Uluslararası Adnan Menderes Havalimanından sadece 55 km, İzmir Şehir merkezinden 70 km, Efes Antik Kentine 30 km Kuşadası’ndan 45 km mesafededir.)

Carpe Diem Claros Resort & Spa Hotel insanı egede olduğunu derinlemesine hissettiren bu sonsuz güzellik görüntüsü yumuşacık kumlar üzerinde mavi bayrak adayı iki özel plajıyla egenin duru denizine kavuşmaktadır.



Konaklama

31 m²’lik deluxe odalardan 175 m²’lik VIP villara kadar Carpe Diem Claros Resort&Spa Hotel’de hangi odada ya da villada kalırsanız kalın, benzersiz bir deneyim sizi bekliyor.

Oda Tipi
Oda Sayısı
Genişliği (m²)

Deluxe Odalar
170
31

Suiteler
12
70

Kral Suitler
2
155

Standart Odalar (Villa)
104
28

Aile Odaları (Villa)
208
44

VIP Villalar
8
175

ANA BİNA:
170 Deluxe, 12 Suit ve 2 Kral Suit olmak üzere toplam 184 odadan oluşmaktadır.

Deluxe Odalar
Carpe Diem Claros Resort&Spa Hotel’de deluxe odalarımız beklentilerin çok üzerinde konfora sahip.80 deniz ve 90 kara manzaralı 31m² balkonlu odalarımızda yatak odası ve oturma grubu mevcuttur.Oda özelliklerimiz;

Suiteler



Carpe Diem Claros Resort&Spa Hotel’de altı deniz, altı kısmi deniz manzaralı Suit odalarımızı sizin konforunuz için hazırladık. 70 m² suitlerimizde yatak odası ve kapı geçişli oturma odası ve balkon mevcuttur.Şık tasarımla döşenmiş suitlerimizde günün keyfini siz özel konuklarımız için hazırladığımız jakuzinizde sürebilirsiniz.Oda özelliklerimiz;



Kral Suitler






Her biri 155 m² olan 2 adet Kral Suit’imiz mevcuttur. Özel balkonunuz, ferah salonunuzda oturma grubu, yemek bölümü, çalışma masası ve Amerikan bar’ınız bulunmaktadır. Kral Suit’lerimizde ayrıca 50 m²’lik bölüme siz özel misafirlerimiz için şık tasarımla hazırladığımız Masaj yatağı, Jakuzi, Sauna’dan oluşan Spa’mız mevcuttur.Oda özelliklerimiz;
Ekspresso makinesi

BAHÇE VİLLALAR:
104 Standart ve 208 Aile odaları olmak üzere 312 odamız mevcuttur.Ayrıca 8 adet VIP villamız bulunmaktadır.

Standart Odalar


Bahçe Villa’larımızın giriş katlarında, 46 deniz manzaralı, 6 kısmi deniz manzaralı, 52 kara manzaralı olmak üzere toplam 104 odamız mevcuttur.Özel plaja sahip balkonlu Villalarımızın özellikleri;
Kablosuz internet bağlantısı

Aile Odaları


Bahçe Villa’larımızın bir ve ikinci katlarında 144 deniz, 20 kısmi deniz, 44 kara manzaralı olmak üzere toplam 208 aile odalarımız mevcuttur.44m2 alanda iki yatak odası olan balkonlu Villalarımızın özellikleri standart oda özelliklerimizin aynısıdır.

VIP Villalar
Şık tasarımı ile siz VIP misafirlerimiz için hazırladığımız 8 adet VIP villamız mevcuttur.175 m² alana giriş katında bir yatak odası ve bir oturma odası, birinci katta iki yatak odası sizlerin konfor ve rahatlığı için tasarlandı. Kalabalıktan uzak kendi özel havuzu, tamamı deniz manzaralı VIP villalarımızda jakuzi, buhar banyosu,özel duş bölümü,mutfak, ve bar mevcuttur.Ayrıca VIP villarımızda 24 saat Uşak servisimiz mevcuttur. Bulunan diğer özellikler;
Kablosuz internet bağlantısı

Küvet

WC

Jakuzi

Saç kurutma Makinesi

Minibar

Kasa

İnteraktif LCD TV

Uydu yayını

Ücretli yayınlar

DVD oynatıcı

Tv’de müzik yayını

Split klima sistemi

Odalarda ve banyolarda direk telefon

Yangın güvenlik alarmı

Uyandırma servisi

24 saat oda servisi


Spa


Carpe Diem Claros Resort & Spa bünyesinde bulunan Arion Spa 3200 m²'lik
iki katlı yapısı ile muhteşem Ege sahilinin en güzel vahasında yer almaktadır.
Arion Spa mimarisi ve konsepti ile modern yaşamın telaşlı fırtınasından
uzaklaştıran dinginliğe sahip bir sığınaktır.

Arion Spa’nın simgelediği bütünleyici konseptte; uzak doğunun kadim felsefeleri ile batılı yaşamın
gereklilikleri birbirine entegre edilmiştir. Asya genelinde ön plana çıkan egzotik bakımlar ve filozofilerden ilham
alınan tasarlanmış ‘ritüeller’ ile konuğa özel evrenler ve bakım deneyimleri sunulmaktadır.

Sükunet, dinginlik ve huzur Arion Spa’nın etrafını saran düşsel atmosferi yaratır. Dikkat çekici gücünü ahenkten alan
tarzı ile profesyonel uzmanların bütünleyici anlayışını beden, zihin ve ruh üçgeninde bir yolculuğa dönüştürür.


Eğlence

Carpe Diem Claros, deneyimli animasyon kadrosuyla misafirlerimize eğlenceli bir tatil geçirmeleri için birçok farklı ve ayrıcalıklı imkan sunmaktadır.

Carpe Diem Claros; gün boyu düzenlenen çeşitli spor aktiviteleri, oyun ve turnuvaların yanısıra akşamları da animasyon ekibi tarafından hazırlanan özel dans ve komedi gösterileri ile misafirlerin tatillerini eğlence dolu geçirmelerini sağlıyor.



Çocuklar

Carpe Diem Claros, çocuklu ailelerin de rahat ve huzurlu bir tatil geçirebilmeleri için her türlü detayın düşünüldüğü Mini Paradise Club ile çocuklara günboyu birçok eğlenceli deneyim yaşatıyor.


Çocukların ihtiyaç ve güvenliklerine göre düzenlenmiş Mini Paradise Club, eğitimli kadrosu ile, ailelerin çocuklarını gönül rahatlığıyla emanet edebilecekleri, gün boyu eğlenceli aktivitelerin merkezi ve çocukların buluşma noktasıdır.


360 m² kapalı, 1500 m² açık alana sahip Mini Paradise Club, aqua park , oyun grupları, tırmanma alanı, trambolin, mini bar & restaurant, mini cinema ile günboyu küçük misafirlerimizin hizmetindedir.


0-3 YAŞ Carpe Diem Bebekleri: Carpe Diem Bebek Kulübü, her türlü ayrıntıyı düşünerek hizmet vermektedir. Mama hazırlamak için gerekli mutfak ve donanımlara sahiptir. Bebek kulübümüzde ebeveynlerin bebekleri ile aktivite boyunca kalmaları mecburidir.


Mini Paradise Club 3-6 Mini Grup, 7-9 Midi Grup, 10-13 Junior Grup, 14-16 Genç Grup olmak üzere 4 farklı yaş grubuna hizmet vermektedir. Ayrıca bebekli ailelerin ihtiyaçlarına cevap vermek amacı ile hazırlanmış olan bebek odası da Mini Paradise Club içinde yer almaktadır.

Ücretsiz hizmetlerimiz

Mini Club
(3 – 6 , 7 - 9, 10 -12 olmak üzere 3 ayrı sınıf için programlar)
0-3 yaş için Bebek odası
(Ebeveyn ile birlikte kullanabilirler)
13-16 yaş için Genç Grup aktiviteleri
Özel oyunlar ve kurslar
Mini Disko
Çocuklar için Snack Bar
Uyku odası
Çocuk tuvaleti
Çocuk oyun bahçesi
El işi Aktiviteleri

Çocuk havuzu 814 m² (ahtapot kaydırağı,su kulesi,fil,tavşan ve gökkuşağı kaydırakları, mantar, palyaço, penguin ve yunus balığı duşları ve korsan gemisi).



Ücretli hizmetlerimiz

Bebek Bakıcı Servisi
Çocuklar için su sporu
Özel Gezi ve Turlar
Kum ve Tişort Boyama
Bebek Telsizi
Bebek Arabası


Toplantı Ziyafet
TOPLANTI KONFERANS

Carpe Diem Claros, modern teknik cihazlarla donatılmış rahat toplantı odaları ile sizlere toplantı ve konferanslarınız için ideal ortamlar sağlıyor.

Profesyonel ekibimiz tarafından, kurumsal organizasyonlarınız için en uygun şartları sağlamak amacıyla bütün ayrıntılar düşünülüyor.
Lüks mekanlar, şık servis ve ödüllü şeflerimizin hazırlayıp sunduğu farklı mutfaklara özgü enfes yemekler, özel organizasyon ve törenlerinize keyif ve ayrıcalık katacak…

İletişim
Ötealan Mevkii Özdere / İzmir / TÜRKİYE

Tel : +90 232 797 63 63

Faks : +90 232 797 40 30

Email : info@carpediemclaroshotel.com



  • Detaylı bilgi için:Carpe Diem Claros Resort Spa
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi