Teospa Otel Seferhisar İzmir | uygun oteller
uygun oteller: Teospa Otel Seferhisar İzmir

13 Kasım 2009 Cuma

Teospa Otel Seferhisar İzmir










Ana Sayfa

Teos Spa Hotel doğal çevreyi güzel Ege Seaside Marina bakan bulunmaktadır. Doğanın hala kurallar, su ve taze hava nüfuz saf.
Tarihsel ve arkeolojik siteler. Bir yer sizin kalp ve güzel Türkiye ve basitliği ruhunu dokunamazsın. Çiftçiler organik meyve ve sebze yetiştiriyor yakın konumlanmış. Bölge tatlı mandalina tanınır.

Sen eski görkemli zeytin ağaçları, okaliptüs ağaçları veya yakın flora güzellik zevkini çıkarın gölgesinde oturabilir. Sen üzüm, domates veya meyve veya sebze bölgede yetiştirilen tatlı lezzet tadabilirsiniz.

O noktadan başlayarak alanı çevreleyen bitki ve bitki örtüsü zengindir. Türk halkı için bilinen sıcak ve dost olmanın, bu onların doğal bir parçasıdır.

Yakındaki O noktadan başlayarak Marina lokantalarda taze balık yemek, günün taze tutmak olabilir. Bu cennet parçası ve biz size hizmet vermeye hazırız.

İmkanlar

• 12 daire, 20 Suit, 12 çift kişilik oda tüm güzel balkonlu.
O noktadan başlayarak marina manzaralı odalar çoğu.
• Yüzme havuzu
• Çocuk havuzu
• Sıcak Jakuzi
Deniz manzaralı • Büyük yemek odası.
• Balo Salonu özel etkinlikler ve kongreler için
• Disco ve bar
• Egzersiz yeri
• güzel bahçeleri
• Havuzbaşı öğle yemeği açık büfe
• Boş zaman çocuk aktiviteleri



Otel 12 daire (64m2), 20 suit (24m2) ve 12 oda (15m2) vardır. 12 daire iki yatak odası var; ilk odada bir çift kişilik yatak, iki tek kişilik yatak diğer döşenmiştir. Orada kabinli banyo ve de televizyon ile geniş bir salon duş, mini-bar, radyo ve telefon. Her daire yüksek standart ve avantajlarını bazı deniz manzaralı (sormak iki ayrı balkon, kimden döşenmiştir rezervasyon sırasında).
20 suit yatak odası ve iki adet tek kişilik yatak, kabin, televizyon ile, salon duşlu banyo oluşan mini-bar, radyo ve telefon. Suit konforlu bir şekilde döşenmiş ve geniş bir balkon yarar, bazı deniz manzaralı (sormak rezervasyon sırasında).
12 oda iki tek kişilik yatak, kabin, televizyon, radyo, duşlu banyo ile döşenmiş olan mini bar ve telefon. Balkon veya teras her odada yararları ve rahat bir oturma alanına sahiptir.

Turizm Merkezleri

Teos ve antik kent bir kültür on iki İyon cities.Rich ile, şehir haline geldi de güzel sanatlar ve el sanatları için bir ticaret merkezi olarak bilinir. Birçok sanatçı Teos zenginleşeceklerini umuduyla gitti. İlk aktörler birliği Teos ve bu kadar popüler oldu ki Efes büyük şehir, 75km güneyinde yer taşındı kuruldu. Bazı en etkileyici sights bir son kazı Yunan duvar ve şehirlerin aşaması dahil ana anfi tiyatro. Teos da en büyük Dionysos tapınağının ev ve arkeolojik sitenin merkezinde bulunabilir.

O noktadan başlayarak İzmir, İzmir Adnan Menderes Havaalanına 50 km 45 km uzaklıktadır.


Tarihi ve arkeolojik kalıntılara.
Kuzey Bölgesi.
Bergama (Pergamon)
Bergama sitesi bir Türkiye'de en iyi biridir. Kent kültürünün büyük bir merkezi oldu. Asciepion, alt Kentin güneybatısında yer alan bir kutsal sağlık, Asclepios tanrısı adanmıştı. Akropol çok sayıda vardır yılında, Demeter kutsal, spor salonu üç teraslar, ve alt agora yer kutlanan kütüphane dahil olmak üzere kalır ve tiyatro, Trajan ve Dionysos, bir tapınak Zeus değiştirebilir etkileyici. Bergama şehir, bir tapınak ve site Serapis olan ve bir Apocalypse Yedi Kiliseler oldu daha sonra Bizanslılar tarafından bir bazilika haline getirilmiştir adanmış ziyaret edin.


Güney Bölgesi
Efes (Ephesus)
Efes, antik önemli bir şehir, yapacağınız bir ziyaret, Türkiye'nin herhangi bir ziyaret özelliklerinden biridir. Bu görkemli binalar vardı kent, tanrıça Artemis tapınağı olan bir Antik dünyanın yedi harikasından biri olarak kabul edildi adanmıştır. Selçuk yakın bir kasaba olan Bizans kale tarafından, yakın olan St John, bir mezarın sitede 5. yüzyılda inşa edilmiş bazilika olduğu hakimdir bazilika yanındaki havari İsa Bey Camii ile tipik Selçuklu ile Portal. Arkeoloji Müzesi cevapsız olmamalı. O iş Efes kazı sırasında ele etkileyici bir koleksiyon evler. Yakındaki Türk Hamamı Müzesi 16. yüzyılda inşa hamam (banyo) olarak türk yaşam gösterir. Bu St John Efes için Mesih'in ölümünden sonra ve bakire Meryem'den getirdiği küçük bir ev (Meryem Ana Evi) ona Bulbuldagi (Mt. Nightingale) üzerine, burada ona son günlerinde geçirdiği için inşa edilmiş kaydedilir. Ev şimdi hacılar için popüler.

Su Faliyetleri

rüzgar sörfü
yatçılık turları

marina

yüzme plajlar
Sıcak Jakuzi

İletişim

TEL: 90-232 745 7576
FAX: 90-232 745 7023
contact us:
teospahotel@hotmail.com teospahotel@walla.com

  • Detaylı bilgi için:Teospa Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi