Selya Apart Otel Göcek Muğla | uygun oteller
uygun oteller: Selya Apart Otel Göcek Muğla

8 Kasım 2009 Pazar

Selya Apart Otel Göcek Muğla





Ana Sayfa

Göcek, kısa sürede değişen yüzü ile tatilciler ve özellik ile deniz tutkunları için vazgeçilmez bir merkez oldu. Her yıl dünyanın dörtbir tarafından Göcek marinalarına binlerce tekne gelmekte.

Göcek'in bu popülaritesini, sahip olduğu marinaların yanısıra, turkuaz suları, çam ormanları ile kaplı doğası, korunaklı körfezinde yer alan onlarca güzel koyu ve tropikal bölgelerde görmeye alışık olduğumuz enfes küçük adacıkların varlığı oluşturmaktadır.

Tüm bu birbirinden göz kamaştırıcı doğal ve turistik noktalara ulaşmak ve unutamayacağınız tatil anılarını yaşamak için varmanız gereken yer ; GÖCEK.

Otelimiz Ve Özellikleri

Göcek Selya Apart Otel misafirlerine sakin huzurlu ve konforlu tatil hizmeti sunmak amacıyla, 1996 senesinden beri faaliyet gösteren bir işletmedir.
Otelimiz çarşı merkezine, marinaya ve sağlık ocağına 2 dakikalık yürüyüş mesafesindedir. Ailenizle, dostlarınızla kendi eviniz kadar rahat edebileceğiniz otelimiz yıl boyu açıktır.

Yüzme Havuzumuz sağlık koşullarına uygundur ve yetkili firma tarafından gün aşırı bakımı yapılmaktadır.

Havuz ve orman manzaralı 12 adet apart odasıyla, temizlik ve kaliteli hizmet anlayışıyla, Göcekte ki eviniz.
Klimalı, balkonlu, yatak odası ve oturma odasından oluşan apart odalarımızda, açık mutfak, TV, buzdolabı ve 24 saat sıcak su bulunmaktadır.

İletişim

Cumhuriyet Mah 5. Sokak 48310 Göcek - Muğla
Telefon : 0 252 645 25 40 ·
Faks : 0 252 645 25 41 ·
GSM : 0 532 782 49 41
tuncerselya@hotmail.com






  • Detaylı bilgi için:Selya Apart Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi