Grand Efe Otel Özdere İzmir | uygun oteller
uygun oteller: Grand Efe Otel Özdere İzmir

11 Kasım 2009 Çarşamba

Grand Efe Otel Özdere İzmir







Genel Bilgiler

Özdere’nin merkezinde, güneş ve mavinin buluştuğu yeşil alanda kurulu olan “Otel Grand Efe” sizi eğlenceye davet ediyor! Samimi ekibi ve huzur dolu çevresiyle otel Grand Efe, size hayatınız boyunca unutamayacağınız bir tatil yaşatacaktır!

Aktiviteler

Otel Grand Efe çok çeşitli aktiviteleriyle size çokca seçenek sunmaktadır. Snack barda içkinizi yudumlarken, güneşin batışını izlemek tatilinize ayrı bir tat katıcaktır. Kuşadası’na 33 km mesafede olan Özdere’yi görmelisiniz.

Açıkhava diskosu,oyun salonu,TV odası ,mini klubü,canlı müzik ve animasyon ekibiyle otel Grand Efe’nin sunduğu imkanlarla tatiliniz boyunca sıkılmaya hiç fırsatınız olmayacaktır.


Having Fun: You won't get bored during your stay at Grand Efe Hotel as the hotel offers you fun and joy with its free open-air disco, game hall, TV room, mini club, live music and animation team.

Yiyecek İçecek

Otel kahvaltılarınızı ve akşam yemeklerinizi açık büfe alabileceğiniz iki restoran, snack bar,havuz bar,lobby bar,pink bar,disko bar ve bir de çatı teras bar ile tadına doyamayacağınız çeşitli ve lezzetli ,sadece Türk değil internasyonal mutfaklardan da tatlar sunmaktadır.Aynı zamanda çok çeşitli import ve export içkilerle farklı deneyimler, farklı tadlar bulacaksınız.

Odalar

Standart Oda

Otel Grand Efe’nin 385 lüks odası ve 2 suit odası bulunmaktadır. Bütün standart odalar duş,televizyon,mini-bar,direkt telefon, müzik,klima ve balkonludur.

Suite Oda

Otel Grand Efe en üst katta muhteşem manzaralı ,2 adet suit odasıyla sizlere hizmet vermektedir.



İletişim

Tel: 090-232-7975803,
Fax: 090-232-7975090
contact@grandefe.com

  • Detaylı bilgi için:Grand Efe Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi