Denizatı Holiday Village Gümüldür İzmir | uygun oteller
uygun oteller: Denizatı Holiday Village Gümüldür İzmir

12 Kasım 2009 Perşembe

Denizatı Holiday Village Gümüldür İzmir


Ana Sayfa

Mandalin bahçeleriyle süslü turizm beldemiz Gümüldür'de çam ağaçları arasında, yeşilin denizle buluştuğu noktada 60.000 m2 üzerine kurulu Tatil Köyümüz, kapılarını her yaz sezonunda mayıs-ekim ayları arasında yerli ve yabancı turistlerin beğenisine açıyor.

Yazın sıcak günlerinde tatil hepimizin düşü…İzmir’e 45 dakikalık mesafede gerçek bir cennet sizi bekliyor. Mavi bayraklı, geniş, tertemiz kumsal ve deniz. Güneş sizi çok mu yaktı, hemen yirmi adım yürüyün yüz yıllık çamların gölgesindesiniz. .


Çam ağaçlarının altında, özel olarak yetiştirilmiş yemyeşil çimenlerin arasında çeşitli renklerdeki çiçekler size gülümseyerek merhaba diyor

Gün boyunca ister gölgede dinlenin ister animasyon ekibiyle çeşitli spor aktivitelerine katılın. Gece ise çesitli animasyon showlarıyla dans müzik ve eğlencenin tadına varın. Klimalı, özel teraslı, televizyonlu geniş ve rahat odalardan yokuş ve merdiven çıkmadan plaja, havuza ,restorana ve diğer ünitelere rengarenk çiçeklerle bezenmiş gölge yollardan ulasabiliyorsunuz. Denizatı’na gelirken fotoğraf makinanızı yanınıza almayı unutmayın. Rengarenk kelebeklerin ve çiçeklerin aşkı size çok güzel resimler verebilir.

Uzun açık büfelerde yemek kuyruğu beklemeden, havuz kenarlarında balık istifi güneşlenmeye çalışmadan, kavurucu akdeniz güneşinden bunalmadan, rafine bir tatil için sizi Denizatı'na bekliyoruz.

Odalar

Geniş, zevkli bir şekilde dekore edilmiş, rengarenk çiçek bahçeleri ile süslenmiş odalarımızın her birinde tuvalet, duş-wc, teras, telefon, klima, digital kasa, minibar saç kurutma makinesi, televizyon ve bahçeye açılan teras mevcuttur.

Denizatı'nın eşsiz doğasında bol oksijen alarak geçireceğiniz, deliksiz bir uyku, ertesi güne zinde ve enerji dolu kalkmanızı sağlayacak

Bahçe

Yaklaşık 3 futbol sahası büyüklüğünde 18.000 m2 çim alan, çam ağaçları altında çiçek bahçeleri, süs havuzları, çocuk oyun alanları...

Doğaya açılan pencereleriyle, DENİZATI Tatil Köyü... Mini bir botanik bahçesi...

Kısacası, doğayla iç içe, unutamayacağınız bir tatil için ihtiyacınız olan herşey. İster çimlerin üzerinde, asırlık çam ağaçlarının gölgesinde sereserpe keyif yapın, ister yürüyüş.

Bırakın çocuklarınız çime basmanın, üzerinde oynamanın keyfini yaşasın...


Restaurant

Denizatı, zengin açık büfe şeklinde yemekleri, barbecue geceleri ve usta mutfak ekibiyle damak tadınıza farklı lezzetler sunuyor.

Açık büfede; soğuk mezeler, salata çeşitleri, tatlı büfesi, mevsim meyvaları, Türk ve Uluslararası mutfağın şeçme ana yemek çeşitleri ve garnileri DENİZATI' nda her yemeği bir ziyafete dönüştürüyor.

Çam ağaçlarının altında, açık havada, Ege meltemine karşı keyifli akşam yemekleri ve haftanın iki gecesi canlı müzik eşliğinde sınırsız eğlence, Denizatı'nda sizi bekliyor.




Havuz Plaj

Yakıcı Ege güneşinde, serinlemenin en keyifli yolu, Denizatı havuz başı...

Büyük havuzu: 25 x 12.5 mt uzunluğunda, 1.40 mt. derinliğinde.

Çocuk havuzu: 8.5 mt çapında 0.35 mt derinliğinde

700 metre genişliğinde, Uluslararası Mavi Bayrak belgeli ( F.E.E.) Ege'nin en temiz kumsallarından biri

Sahilde ve havuzbaşında ücretsiz şemsiye ve şezlong mevcuttur. Sahilde günboyu cankurtaran bulunmaktadır.

Aktiviteler

DENİZATI 'ında, büyükler havuz başında, plajda veya odalarında dinlenirken,çocuklar mini kulübümüzün animatörleri eşliğinde oyunlar oynuyor, yarışmalar yapıyor, doyasıya eğleniyorlar. Ayrıca her cuma akşamı, bütün hafta çalıştıkları dansları ve oyunları animasyon sahnesinde sahneliyorlar.

Gün boyu gerek animatörlerimiz eşliğinde, gerekse münferiden yapılabilecek aktivitelerimizden bazıları; tenis, mini futbol, plaj voleybolu, mini golf, masa tenisi, okçuluk, petang, basketbol, binicilik, trambolin, dart, petang...

Ayrıca her akşam saat 22.00’de animasyon ekibimiz tarafından hazırlanan çeşitli animasyon gösterilerini izleyen konuklarımız, daha sonra Tatil Köyümüz discosunda eğlenmeye devam ediyorlar.


Ulaşım

Denizatı Seferihisar-Kuşadası sahil yolu üzerinde, Gümüldür'e 3 km mesafededir.

İzmir'den ulaşım için kısa tarif:

"İzmir Merkez'den Karabağlar- Gaziemir üzerinden Havaalanı kavşağında Menderes yönüne ayrılın. Menderes'i geçtikten sonra, Küner kavşağında Şaşal - Gümüldür yönünde düz ilerleyin..Gümüldür'de sahil yoluna ulaştığınızda, sola Özdere yönüne dönün. Denizatı'na yaklaşık 4 km. sonra yolun sağ tarafında ulaşacaksınız."



İzmir > Havaalanı > Menderes > Gümüldür


Kuşadası > Ahmetbeyli > Özdere > Gümüldür


Çeşme > Seferihisar > Ürkmez > Gümüldür



Bazı mesafeler



Denizatı-İzmir 49 km
Denizatı-Airport 33 km
Denizatı-Efes 37 km
Denizatı-Kuşadası 48 km
Denizatı-Çeşme 79 km
Denizatı-Gümüldür 3 km


İletişim

Adres Bilgisi:
Büyükalan Mevkii
35480 Gümüldür / İzmir


Telefon: +90 (232) 798 91 91


Faks: +90 (232) 798 91 90

  • Detaylı bilgi için:Denizatı Holiday Village
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi