Saturn Palace Resort Otel Lara Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Saturn Palace Resort Otel Lara Antalya

8 Kasım 2009 Pazar

Saturn Palace Resort Otel Lara Antalya






Genel Bilgi

Otelimiz iki ayrı bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde 8 katlı ana binanın ve yüzme havuzunun bulunduğu otel kısmında CASSINI RESTAURANT&BAR(İtalyan Mutfagı), SPA merkezi,Kapalı Yüzme Havuzu,Fitness Center, Alışveriş merkezi, DIONE Lobby bar, 280 kişi kapasiteli ATLAS RESTAURANT (Açık Büfe),80 kişi kapasiteli Osmanlı mutfağının servis edildiği TUGRA RESTAURANT, 180 ve 300 kişi kapasiteli iki ayrı salonu bulunan BUSINESS CENTER, DISCO MIMAS ve oyun salonu mevcuttur. Otel dahilinde araç kiralama, döviz bozma hizmetlerinden yaralanabilirsiniz..


Konaklama

Tesisimiz toplam 221 oda 450 kişi kapasitelidir.Odaların çogunluğu deniz manzaralıdır. Odalarımızda LCD TV ve uydu yayını bulunmaktadır.

Standart Odalar VIP Jakuzi Odalar Aile Odaları Grand Family Odalar

Yiyecek İçecek

Satürn Palace Resort Hotel saat 07.00 de başlayan sabah kahvaltısı ve saat 10.00 dan sonra geç uyananlar için 11.00 e kadar geç kahvaltı servisi ile devam eden hizmetleri ,öğlen restaurantımızda enfes açık büfe yemekleri,Port restaurantımızda snack tarzı yemekler,ızgara ve döner çeşitleri ile salata ,tatlı ve pide fırınımızdan seçenekler le devam etmektedir.

Gün boyu yiyecek ve içecek aktivitelerinin ( gözleme,kumpir patates,haşlanmış mısır ve meyve ) yanı sıra Lobby’de çay, kahve ve pasta çeşitleri ile devam eden servisimiz akşam restaurantımızda Türk ve dünya mutfaklarından seçkin yiyeceklerden oluşan açık büfe nin yanında Osmanlı ,İtalyan ve balık menülerinden oluşan seçenekler ile a'la carte restaurantlarımızla, gece yarısı büfesi ile devam eder.

Ayrıca restaurant ve barlarımızda alkollü ve alkolsüz içecek ve kokteyller güler yüzlü personelimiz ile masanıza servis edilmektedir.

Spa

SPA, Latince'de "Salus Per Aquam", Türkçe'de "Su ile Gelen iyilik" anlamına geliyor. Geçmişi Romalı'lara kadar dayanıyor.Su ile iyileşme, suyun kullanımından gelen sağlık, suyun sıcak, soğuk ve farklı biçimlerde (akıtma, damlama, duşlama, püskürtme) uygulanması ile kazanılan dinlenme ve ferahlama duygularının edinildiği bütünleyici terapi anlamında kullanılmaktadır.

Tesisimiz SPA merkezinde uygulanan masaj çeşitleri ve profesyonel ekibi ile siz misafirlerimizin tatiliniz boyunca stresten arındırarak yeniden dogmuş hissiyle yuvanıza dönmenizi sağlayacaktır.

Özel Hizmetler

Antalya Hava Limanı'ından otelimize transferiniz, Otomobil Kiralama Sevisi ve çiçek hizmetlerine kadar hertürlü ihtiyaçlarınıza anlaşmalı oldugumuz firmalarımızdan direkt olarak yararlanabilirsiniz..



Ulaşım Hizmeti Otomobil Hizmeti Çiçek Hizmeti

Toplantı Banket

Otelimizde toplam kapasitesi 400 kişilik iki ayrı toplantı salonu bulunmaktadır.

Salonlarımızda hertürlü profesyonel toplantı ekipmanları ile Bayi ,Eğitim,Yılsonu Toplantıları ve ayrıca düğün organizasyonlarınıza evsahipliği yapmak için hizmetinizdedir.

Pandora Dünyası


WORLD OF PANDORA gün içinde birçok aktivitenin yanında gece showlarınında sunulduğu değişik bir dünyadır. Bu bölümde büyüklerin ve çocukların faydalanabileceği aqua zone bulunmaktadır. Bunun yanında AQUA Bar, yazlık RHEA gece klübü, mini club, junior club, mini golf, mini futbol, basketbol, tennis, plaj voleybolu, akdeniz mahsullerinin servis edildiği JANUS PORT A'lacarte Restaurant ve Snack Restaurant bulunmaktadır.

İletişim

Adres
: Kemerağzı Mevkii Lara - Antalya / TURKEY

Tel
: +90 242 352 34 00

Fax
: +90 242 352 31 46

E-mail
: info@saturnpalace.com.tr








  • Detaylı bilgi için:Saturn Palace Resort Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi