Süzer Sun Dreams Spa Çeşme İzmir | uygun oteller
uygun oteller: Süzer Sun Dreams Spa Çeşme İzmir

10 Kasım 2009 Salı

Süzer Sun Dreams Spa Çeşme İzmir






Otel Hakkında

Kendi hikayenize hoşgeldiniz. Nereden başlayacağınıza siz karar verin. Doğal güzelliklerle çevrili bu uçsuz bucaksız dekorda size şaşırtacak o kadar çok sürpriz var ki. Masmavi bir deniz, altın gibi bir kumsal, sizi sörfe davet eden tatlı bir rüzgar, keşfedilecek birbirinden harika lezzetler, dolu dolu aktiviteler ve sınırsız eğlence...

Odalar

Süzer Sun Dreams' te hangi odada kalırsanız kalın, benzersiz bir deneyim sizi bekliyor. Elegant mimarisi ile konuklarının her türlü gereksinimlerine cevap verecek şekilde dizayn edilen tüm odalarda, beklentilerinizin çok üzerinde bir konfor bulacaksınız.
Uydu Yayını TV ve Müzik Kanalı
Uluslararası Görüşmelere Açık Telefon
Merkezi Sistem Isıtma ve Klima
Minibar
Fön
Banyolarda Telefon
Elektronik Kasa
Balkon

Restaurant ve Barlar

Süzer Sun Dreams' te güneşin ilk ışıkları odanıza girip yeni ve güzel bir günün başladığını müjdelediğinde, keyifli bir serüvene de ilk adımı atmış olursunuz.

Bizbuna "lezzet yolculuğu" diyoruz.



Alaçatı'nın sabah serinliğinde deniz manzaralı restoranda yapacağınız eşsiz bir kahvaltıyla başlayan bu keyifli yolculuk, farklı mekanlarda gecenin ilerleyen saatlerine dek sürer. 500 kişilik ana restoranda açık büfe farklı lezzetleri keşfedebilir, Kumrusun' da Çeşme'nin efsane kumrusunu tadabilir ve Snack Restoran'da Ege ve Akdeniz mutfağı üzerine çok özel bir deneyim yaşayabilirsiniz.



Baş döndürücü bir yolculukta mola alıp biraz serinlemek istediğinizde Süzer Sun Dreams' in birbirinden keyifli barları sizi bekliyor olacak. Lobby Bar, Pool Bar, Vitamin Bar ve Beach Bar' ın özel kokteyleri hem enerjinizi tazeleyecek hem de tadına doyulmaz sohbetlerin kapılarını aralayacak.



Balık ve deniz ürünlerine meraklıysanız ve değişik tatları arıyorsanız, gün batımı keyfi yaşayabileceğiniz Balık Restoran'a mutlaka uğramalısınız. Zengin ve yaratıcı bir mönüyle konuklarını ağırlayan mekanın deniz manzaralı özel ambiyansında aileniz ve dostlarınızla çok özel saatler geçirebilirsiniz.

Havuz Plaj

Süzer Sun Dreams' te deniz ve kumsal ne kadar davetkar olsa da havuzların keyfi bir başka. Çocuk havuzu ve dinlenme havuzu ile bütünleşik bir mimariye sahip açık havuz, muhteşem deniz manzarasına karşı kulaç atmanın keyfini yaşatıyor.


Siz havuz kenarında güneşlenirken, Pool Bar' ın güler yüzlü personeli siparişlerinizi almaktan mutluluk duyacaktır.


Süzer SunDreams' in özel plajı, pırıl pırıl denizi ve altın kumsalıyla fark yaratıyor. Her türlü gürültüden uzak, sakin atmosferinin yanı sıra gün boyu rüzgar keyifli bir güneşlenmeye olanak sağlıyor.

Spa Wellness

Türk hamamının binlerce yıllık su kültürünü çağdaş SPA ve Wellness Merkezi, güncel yaşamın stres ve karmaşasından uzak, mükemmel bir ortam sağlıyor. Huzur dolu bir ruh ve sağlıklı bir bedene kavuşabilmek için aradığınız herşeyi burada bulacaksınız.


Konusunda eğitimli ve deneyimli uzmanlar tarafından verilen SPA, hizmetlerinin yanısıra Termal Havuz' un tedaviye yönelik egzersiz programlarından da yararlanabilirsiniz.



Özel SPA Hizmetleri

SPA Türk Hamamı
Özel Türk Hamamı Bakım Programları
Sauna
Termal Havuz
Genel Masaj
Aromaterapi Masajı
Medikal Masaj
Refleksoloji (Ayak Masajı)
Thai Masajı
Shiatsu Masajı
Volkanik Taş Masajı
Lenf Drenaj Masajı
Hint Baş Masajı
Canlandırıcı Vücut Masajı


Otelimizin özel Fitness Merkezi' nde forma girebileceğiniz gibi açık havada pilates ve aerobik yapmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Tenis kortu ve basket sahası "sağlıklı yaşam" konseptimizin diğer ayrıcalıkları.

Kogre Seminer

Süzer Sun Dreams, konumu, farklı hizmeti, sağladığı üst düzey konforu ile ulusal ve uluslararası birçok şirket toplantısına, kongreye, lansmanlara, büyük partilere, özel kutlama ve düğünlere ev sahipliği yapıyor.

100 ile 1350 m² arası farklı kapasitelerde çok amaçlı kullanılabilen salonlar, mimari özelikleri, üst düzey teknik alt yapıları, en küçük ayrıntıya bile cevap veren profesyonel ekipmanları ile kusursuz bir organizasyonu gerektirdiği tüm unsurları bir arada sunuyor.


Tepegöz
Slides
Flipcharts
Perde
Kürsüler
Video VHS
CD / Tape Player
Platformlar
Telefon / Fax
Fotokopi
Ses Düzeni
Barkovizyon

Düğün Organizasyon

Süzer Sun Dreams' e evliliğe hazırlanan çiftlerin yıllarca unutamayacakları bir kutlama için birbirinden romantik düğün seçenekleri sunuyor. Dekorasyondan mönüye, canlı müzikten ses sistemine her ayrıntının kusursuzca planlandığı bu organizasyonlarda, konuklarınızı iskelenin masalsı atmosferinde ağırlayabilirsiniz.


Otelimizin denize sıfır 1350 m²' lik eşsiz bahçesi ve masal dekorunu andıran iskelesi düğün & nişan organizasyonlarının yanısıra 50 kişiden 1000 kişiye kadar her türlü şirket yemeği, özel davet ve piknik organizasyonlarınada ev sahipliği yapıyor.

Eğlence Aktivite

Süzer Sun Dreams' te düzenlenen çoşkulu konserler, neşeli kumsal partileri, sinema gösterileri ve birbirinden özel şovlar hayatınıza yeni renkler katacak. Bu eğlencenin bir parçası olmak ister misiniz?



Otelde zamanınızı değerlendirebileceğiniz etkinliklerden bazıları:

İnternet Cafe
Bilardo Oyun Saonu
Masa Tenisi



Çocuk Kulübü


Süzer Sun Dreams ailece çıkılacak bir tatil için gerekli her ayrıntının düşünüldüğü çok özel bir tatil merkezi. Oyunla eğitimin bir arada sunulduğu Çocuk Kulübü' de bu anlayışın bir parçası. 4-12 yaş arası minik hanımlar ve beyler Mini Club' da uzman öğretmenler eşliğinde renkli bir dünyayı keşfe çıkabilirler.


İletişim

Adres : Liman Mevkii Çark Plajı Alaçatı - Çeşme - İzmir
Telefon : 0-232-716 97 77
Fax : 0-232-716 97 62
E-Posta : info@suzersundreams.com


  • Detaylı bilgi için:Süzer Sun Dreams Spa
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi