Ladin Otel Çeşme İzmir | uygun oteller
uygun oteller: Ladin Otel Çeşme İzmir

10 Kasım 2009 Salı

Ladin Otel Çeşme İzmir













Otel Hakkında

Otelimiz Turizm İşletme Belgeli 83 Oda olmak üzere Çeşme İlçemizin incisi Dalyanköy'ün en güzel yarım adası üzerine kurulmuştur.

Otelimiz 3 tarafı denize sıfır konumunda, Trafik ve gürültüden uzak sakin bir ortamda, Dalyanköy'e 500 mt., Çeşmeye 3 km., İzmir'e 80 km. uzaklıktadır.

Otelinizin denize mesafesi?
Otelimiz denize sıfır özel plajı tahta platform, iskele, kum alan, çim alanı ile geniş bir sahaya sahiptir.Koy üzerinde olup dalga almamaktadır ve Çeşme'nin en güzel doğal plajına sahiptir.


Otelinize nasıl gelebiliriz?
Daha detaylı bilgiyi "nerede" sayfamızdan öğrenebilirsiniz.

Otelinizin Çeşme Merkeze ve eğlence yerlerine mesafesi nedir?
Otelimiz Dalyanköy'deki Balık Restaurantlara uzaklığı 500 mt.,Çeşme'ye 5 km.'dir.


Ulaşım

74 km.'lik eski asfalt yolun yanı sıra 80 km.'lik otoyolla İzmir'e bağlanan Çeşme'nin ulaşım merkezi İzmir'dir. Kara, hava, deniz ve demiryolu ile İzmir'e gelen konuklar Çeşme'ye kışın 07:00-19:00 arası her 45 dakikada bir, yazın 06:00-24:00 saatleri arasında 20 dakikada bir kalkan otobüslerle ulaşabilirler. İstanbul'dan turizm mevsiminde Yenikapı - Bandırma, Yenikapı-Yalova kalkışlı feribotlarla İzmir limanına ulaşmak keyifli ve rahat bir ulaşım imkanı sağlamaktadır. İzmir hava alanı-Çeşme 110 km.'lik bir mesafe olup otobanla Çeşme'ye bağlıdır.
Yurt dışından ve diğer illerimizden gelen konuklarımız bir saatlik bir yolculukla havaalanından Çeşme'ye ulaşabilirler. Bunun yanı sıra Çeşme'ye ulaşım imkanı sağlayan Varan Turizm, Ulusoy, Pamukkale, Kamil Koç, Metro gibi otobüs işletmeleri ile İstanbul ve Ankara'dan direkt olarak Çeşme'ye ulaşmak mümkündür.

Ayrıca Pamukkale Turizm otobüsleri ile Çeşme'den başlayarak İzmir, Aydın, Muğla, Bodrum, Marmaris, Kaş, Kalkan, Antalya ve Alanya'ya kadar seyahat edebilirsiniz.
Çeşme ve Sakız adası arasında çalışan feribotlarla Sakız adasına bir saatte ulaşabilirsiniz. Yunanistan'ı ziyaret eden turistlerin bu yolla Çeşme'ye ulaşmaları hem kolay hem de ekonomik bir alternatifdir.
Çeşme'den deniz yolu ile İtalya'nın Bari, Brindisi limanlarına, kış aylarında ise Trieste limanına Ro-Ro seferleri ile yolculuk mümkündür.


İletişim

OTEL LADİN
ÇESME / IZMIR

tel:(90)232 724 8327 (3 hat)
fax:(90)232 724 7039
info@ladinotel.com.tr


  • Detaylı bilgi için:Ladin Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi