Yağmur Apart Otel Göcek Muğla | uygun oteller
uygun oteller: Yağmur Apart Otel Göcek Muğla

7 Kasım 2009 Cumartesi

Yağmur Apart Otel Göcek Muğla





Ana Sayfa

Türkiye'nin muhteşem Akdeniz kıyılarındaki Göcek'te bulunan Yağmur Apart Otel, ailemiz tarafından işletilmektedir. Konaklama kompleksimizde iki adet havuz, restoran & bar ve daha birçok fasilite mevcuttur.


Otelimiz sunduğu kaliteli hizmetle, güneş, deniz ve tarihin her yönüyle tadını çıkararak tatilinizi unutulmaz anlara dönüştürürken; aradığınız konfor, rahatlık ve huzur içerisinde dinlenmenizi sağlamaktadır.

Otelimiz

Konaklama kompleksimiz 6 bağımsız binadan oluşmaktadır. 1 yatak odalı, 2 yatak odalı ve küçük villa tipinde, toplam 28 apart bulunmaktadır.
Apartlarımız da 1 ve 2 yatak odalarında tek kişilik veya çift kişilik yataklar, ve salonda yatak olabilir kanepeler bulunmaktadır.

Aşağıdaki grafikte binaların üzerine tıklayarak, ayrıntıları görebilirsiniz.



» 1 YATAK ODALI APARTLAR

101-105 , 201-205 , 301-305

1 yatak odası, salon ve küçük mutfak



» 2 YATAK ODALI APARTLAR

401-405 , 501-505

1 veya 2 yatak odası, salon ve küçük mutfak



» KÜÇÜK VİLLA APARTLAR

601 , 602 , 603

Üst Katta: Balkonlu 2 yatak odası, Banyo

Alt Katta: Salon, Küçük mutfak, Tuvalet

Hizmetler

Otel Fasiliteleri

Tüm apartlarımızda bazıları salondan, bazıları da yatak odasından açılan balkonlar mevcuttur.

§ Duş & banyo
§ 24 saat sıcak & soğuk su
§ Saç kurutma makinesi
§ Buzdolabı
§ Setüstü ocak
§ Tabak & çatal vb.
§ Split klima (Isıtmalı)
§ Oda servisi
§ TV
§ Telefon
§ 2 geniş havuz, 1 çocuk havuzu
§ Wireless Bağlantısı (Kablosuz Internet bağlantısı)




Otel Restaurant & Bar'ı. Restoranımız otel bahçemiz içersindedir. Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği servisimiz vardır. Kontinental, Türk ve vejetaryen mutfağından zengin yemek çeşitlerimizle sizlere seçkin ve özel bir damak tadı sunmaktayız.
İçkinizi havuz barında ya da havuz kenarındaki şezlonglardan birinde dinlenirken yudumlamanın zevki bir başka olacak.

Sunduğumuz hizmetler

Dalaman Havaalanı'ndan transfer - Göcek, Uluslararası Dalaman Havaalanı'na sadece 25 km uzaklıktadır. Dilerseniz, havaalanından otelimize transferinizi (ekstra) düzenleyebiliriz.
Kiralama hizmetleri - Göcek'teki tatiliniz süresince çevrenin muhteşem doğal ve tarihi güzelliklerinden faydalanmanız için gerekli araba kiralama ya da benzeri tüm organizasyonları sizin için düzenleyebiliriz.

Aktiviteler

Ekibimiz bağımsız olarak yapmak ya da katılmak isteyeceğiniz her tür gezi ve aktiviteleri sizin için düzenlemekten memnun olacaktır.
Klimalı otobüslerde katılabileceğiniz turlarla aşağıda sadece birkaç örneğini bulabileceğiniz birçok ilginç yeri gezebilirsiniz.

Halı Dokumacılar : Bu ince zanaat ve dokumacıların yetenekleri hakkında ilginç şeyler öğrenebilir ya da alışveriş yapabilirsiniz.

Dalyan Delta'sı : Kükürtlü sularda, ya da çamur banyosu yaparak, cildinizi yenileyebilirsiniz. Çamuru, Köyceğiz Gölü'nün sularında yıkadıktan sonra; ufak bir tekne gezintisi yaparak, Türkiye'nin en güzel ırmak manzarasını seyrederek tarihin göbeğine, Kaunos harabelerine gidebilirsiniz.

Tlos ve Saklıkent : Önemli coğrafi konumuyla tarihi Tlos kentini ve aynı bölgede bulunan dünyaca ünlü Saklıkent kanyonunu buz gibi sularının içinden gezebilirsiniz.

Fethiye Pazarı : Fethiye'nin yöresel pazarı ve ilginizi çekecek birçok farklı ürünle dükkanları size farklı bir atmosfer yaşatacak.

Gulet gezileri : Göcek'ten 12 Adalar'a yapılmaktadır. Teknede gün boyunca birbirinden güzel koylarda gezip, cam gibi sularda serinleyebilir, Akdeniz güneşinden dilediğinizce yararlanabilirsiniz. Ayrıca teknede öğle yemeği ve diğer fasiteler de mevcuttur.

Jip Safari : Toz içinde kalmanın ne kadar zevkli olabileceğine bu deneyimi yaşamadan kimse sizi inandıramaz. Gün boyunca üstü açık jiplerle Türkiye kıyılarının başka türlü ulaşamayacağınız saklı cennetlerini gezebilirsiniz.
Göcek'teki charter şirketlerinin size sunduğu tekne gezintileri ve yelken yapma seçeneklerinin yanısıra; Göcek ve yakın çevresinde şnorkelle veya SCUBA dalışı, banana, parasail, yamaç paraşütü, rafting, ırmakta kano gezisi, at binme ve daha birçok spor ve aktivite bulunmaktadır.


Doğayı sevenler içinse özellikle trekking, dağ bisikleti, yüzme, koşu gibi temel bir rehberlikle kendi kendinize gerçekleştirebileceğiniz aktiviteleri, yakın çevredeki sizi hayran bırakacak yerlerde yapmak bambaşka bir zevk olacak.

İletişim

Yağmur Apart Otel

Cumhuriyet Mahallesi
48310 Göcek - Fethiye / Muğla

Tel - Fax : +90 252 645 21 96
e-mail : info@gocekyagmurotel.com




  • Detaylı bilgi için:Yağmur Apart Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi