Loryma Resort Otel Marmaris Muğla | uygun oteller
uygun oteller: Loryma Resort Otel Marmaris Muğla

2 Kasım 2009 Pazartesi

Loryma Resort Otel Marmaris Muğla










Konum

Otelin konumu: Loryma Resort önemli turizm merkezlerinden Marmaris' e çok yakın olmasına karşın, turizm merkezlerinin betonlaşma, aşırı yoğunluk/üst-üstelik, trafik, gürültü ve her türden çevre kirliliği gibi olumsuz niteliklerinden yeteri kadar uzakta. Sıra dışı doğal güzelliklerin içinde, rekreatif değeri yüksek bir konum ve içeriğe sahip. Ülkemizdeki “yumuşak turizm” uygulamalarında ilklerden biri. Deniz kodundan 200 metre yükseklikte, sıfır kodundan algılanabilenin çok ötesinde, büyüleyici ve hatta mistik duygular uyandıracak denli güçlü, muhteşem bir deniz ve dağ manzarasına hükmeder konumda.
Tesis yamacın mevcut topografyası ve vejetasyon örtüsüne gizlenmiş, doğal bir peyzaj içinde kaybolan, çatı dahil üç katlı sekiz konaklama binası ve hizmet birimlerinin bulunduğu beş binadan oluşuyor. Binalar arasında, yamaçları saran yeşilin sükunet dolu ortamla güçlenen dinlendirici, rejeneratif etkisini özümseyebileceğiniz bakımlı rekreasyon alanları yer alıyor. Tüm yapılar yoğun ve nitelikli taş duvar işçiliğiyle yumuşatılmış, insancıl, duyarlı bir mimari yanaşım sergiliyor. Konaklama binaları restaurant, havuz, bar, disko gibi genel kullanım ve aktivite alanlarından etkilenmeyecek mesafede bulunuyor.

Muhteşem bir manzara yanısıra yamaç konumu Loryma Resort' a başka avantajlar da sunuyor: Tepelerden yamaçları okşayarak inen esintilerin serinletici etkisi ve nem oranının ortalama % 35 gibi düşük bir seviyede seyretmesi sıcak yaz aylarında tesise ayrıcalıklı, ferahlatıcı bir mikroklima sağlıyor.

Tesis denize kuş uçuşu 400 metre mesafede. Otelin doluluk oranına göre günde 10-12 kadar sefer yapan ücretsiz servis aracı "Loryma Ekspres" konukları 9-10 dakikada karayoluyla 1300 metre mesafedeki plaja ve Turunç' un merkezine ulaştırıyor ve geri getiriyor.


Sağlık Hizmetleri

Sağlık ve zindelik: Loryma Yarımadası' nın antik dönemdeki ahalisinin sağlıklarına gösterdikleri özen nedeniyle spora önem verdiklerini biliyoruz. Bedensel aktiviteyi kısıtlayan, gerilim dolu çağdaş yaşamın getirdiği yıpratıcı koşulların sporun günümüzdeki önemini daha da artırdığı bilinciyle Loryma Resort konuklarına bu konuda kapsamlı olanaklar sunuyor:
Öncelikle ruhsal ve bedensel dengenin sağlanması gayesi ile meditasyon yer alıyor sağlık programında. Sabahın erken saatleri ve güneş batımında usta eğitmenler eşliğinde Yoga ve Tai Chi seansları yapılıyor. İlgi gösteren konuklar özel Yoga kurslarına da katılabiliyorlar. Ayrıca klasik masaj ve Şiatsu uygulamaları da konukların sağlık sorunlarının çözümünde, kendilerini zinde ve huzur dolu hissetmelerinde büyük katkı sağlıyor.

Yörenin "sağlık kaynağı" havasından en etkin şekilde yararlanmak, grup halinde -veya münferit olarak- doğa gezilerine, trekking turlarına, dağ tırmanışlarına katılmak, açık havada jimnastik yapmakla mümkün. Ayrıca Loryma Resort' un Technogym ürünü, koşu bandı, bisiklet, kürek ve step aletleri gibi gelişmiş elektronik donanımlı ve çeşitli mekanik aletlere sahip jimnastik merkezi, meraklılarına manzaralı bir mekanda tüm adelelerini zorlama olanağı da sağlıyor. Hemen komşu mekanlarda ise Thylo ocaklı ferah bir sauna ve jakuzi yer alıyor.

Tesis 25 metre uzunluğunda, yarı olimpik bir yüzme havuzuna sahip. Hem yüzerken hem de ferah güneşlenme alanlarındaki şezlonglarda uzanırken şahane bir manzarayı izleyebiliyor konuklar. Tesisin 125 metrekare büyüklüğündeki kapalı yüzme havuzu da aynı manzarayı paylaşıyor. Tropik bitkilerle dekore edilmiş, serin mevsimlerde ısıtılabilen, geniş ve güzel bir salonda yer alan kapalı yüzme havuzu, hızı ayarlanabilir bir "jet-stream" aygıtı ile konuklara akıntıya karşı sabit noktada yüzme olanağı da tanıyor.

Denize girmek isteyen konuklar, şamandıralı bir halatın tekne trafiğine karşı sınırlandırdığı, koyun genişce bir bölümünü oluşturan bölümde Güneyege' nin en temiz sularında güvence içinde yüzme şansına sahipler. Turunç Koyu' nda deniz genelde gayet sakin. Zaman zaman kara yönünden gelen hakim rüzgar ve esintilerin oluşturduğu küçük çırpıntılar dışında satıhta "ayna gibi" bir durgunluk hakim hep. Derinlik ise yavaş yavaş artıyor, özellikle küçük çocuklar, yüzme bilmeyenler için avantaj sağlıyor. Plajın iki ucundaki kayalıklar ise şnorkel yapanlar, dalanlar için son derece ilginç. Denizinin berrak sularında çok sayıda değişik balık türleri ve deniz canlılarının hala izlenebildiği ender koylardan birine sahip Turunç. Tekne ile kolaylıkla ulaşılabilen, aynı kalitelere sahip komşu koylar da denizde yüzmekten zevk alanlara alternatif olanaklar sunuyor.

Tesis standart ölçülerde ve geceleri aydınlatılabilen bir tenis kortuna sahip. Tenis raketleri ve toplar küçük bir ücret karşılığı kiralanabiliyor.


Hijyen: Sağlıklı yaşam ve beslenme, ideal hijyenik koşulların gerçekleştirilmesi ile mümkün. Loryma Resort' un mutfak ve kat hizmetleri departmanları ciddi bir hijyen eğitiminden geçiriliyor ve insan sağlığı ve çevreyi etkilemeyen temizlik ürünleri kullanıyorlar. Özellikle Henkel ve Ecolab firmalarının sunduğu yüksek kaliteli ürünler, bu şirketlerin danışmanları ile yakın bir işbirliği içinde seçilip uygulanıyor.
Tıbbi destek: 24 saat erişilebilir şekilde pratisiyen ve uzman doktorlar konukların hizmetinde bulunuyor. Turunç Sağlık Ocağı da doktor, hemşire kadrosu ve ambulansı ile yaz-kış görev başında. Ayrıca karayolu ile yarım saatlik mesafede kapsamlı medikal donanım ve kadroya sahip, gerektiğinde oldukça komplike müdaheleleri de gerçekleştirebilecek konumda bir devlet hastanesi ve iki özel hastane mevcut.



Fiyatlarımız

Standart Apartlar



Tek veya çift yatak odalı aparatlarımızın tümünde Kitchenette tarzında bir açık mutfak bölümü ve Sat TV’li bir oturma/yatma bölümü mevcuttur. Ayrıca her apartın balkonu veya terası vardır.



Standart A 2–4 Kişi: 1 ayrı yatak odası, sofalı oturma/yatma odası, duşlu banyo, 40 m2.

Standart B 3–5 Kişi: Standart A gibi ancak iki tek yatağı olan ikinci yatak odası ile, 48 m2

Standart C 3–6 Kişi: Eşit büyüklükte iki ayrı yatak odası, geniş oturma odası, tümü mermer kaplı

duşlu/küvetli ve çift lavabolu geniş banyo, balkonlu ve deniz manzaralı,70 m2



Standart apartlarda temizlik ve çamaşır değişimi hizmeti haftada iki kez yapılmaktadır.



2009 Yaz Sezonu Standart Apart Fiyatlarımız



Standart Apt. YP dahil
Standart A
Standart B
Standart C

Fiyatlar kişibaşı/gün/EURO
Min. 2 kişi
Min. 3 kişi
Min. 3 kişi

Yatak odası durumu
1 Yatak Odalı
2 Yatak Odalı
2 Yatak Odalı

Sezon 1 (22.04-31.05)
40.-€uro
43.-€uro
48.-€uro

Sezon 2 (01.06-31.06)
50.-€uro
53.-€uro
58.-€uro

Sezon 3 (01.07-31.08)
65.-€uro
68.-€uro
73.-€uro

Sezon 4 (01.09-30.09)
55.-€uro
58.-€uro
63.-€uro

Sezon 5 (01.10-03.11)
40.-€uro
43.-€uro
48.-€uro


Çocuk indirimi 2-12 yaş arası: ilk çocuk %100, ikinci ve her çocuk %50 indirimlidir.

Standart A tipi apartlarda tek kişi farkı +%50 olarak uygulanır.

Havuz ve Restaurant gibi genel alanlar dışında tutulmak üzere küçük boy evcil hayvan kabul edilir.

Rezervasyonunun kesinleşmesi için toplam tutarın %25’i ön ödeme olarak tahsil edilir.

Dalaman havaalanından transfer servisi: 4 kişiye kadar 140,- €, 5–8 kişi arası 200,- €’dur.


İletişim

Loryma Resort Hotel, 48700 Turunç - Marmaris, Türkiye
Tel:+90.252.476 72 20-24
Fax:+90.252.476 72 25
info@loryma.com


  • Detaylı bilgi için:Loryma Resort Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi