Star Otel Marmaris Muğla | uygun oteller
uygun oteller: Star Otel Marmaris Muğla

1 Kasım 2009 Pazar

Star Otel Marmaris Muğla







Oda Detaylar: 3 katta toplam 32 odadan oluşmakta olup, odalarda; telefon, tv (uydu yayınlı), klima, wc-duşakabin ve balkon mevcuttur.. Deniz, havuz ve bahçe manzaralarını izleyebilirsiniz.

Servis Hizmetler: Star Otel'de; Resepsiyon hizmetleri, tv köşesi, uydu yayını, klima, kasa, plaj, 24 saat oda servisi, lobi, kablosuz internet bağlantısı, asansör, otopark olanakları bulunur.

Yeme İçme: Marmaris Star Otel'de, açık büfe kahvaltı imkanı, akşamları sıcak ve keyifli bir ortamda A la carte (deniz ürünleri) restoranında zengin menü sunumları ve havuz barında alkollü/alkolsüz içecekler sunulmaktadır. Türk mutfağı ürünlerini Star Otel'de tadabilirsiniz.

Spor Eğlence Açık yüzme havuzu, plaj, şemsiye, şezlong, sahilde su sporları, tv köşesi, kablosuz internet bağlantısı, havuz bar, gece eğlenceleri, Marmaris'in hareketli ve eğlenceli yaşam olanakları ile tatiliniz vazgeçilmez olacak.

Konum: Denize, plaja ve çarşıya 500 m (5 dk) mesafede, Kemeraltı Mevkii'nde yer almaktadır. Dalaman'a 86 km, Bodrum'a 145 km, Datça'ya 65 km, Fethiye'ye 137 km, Dalyan'a 79 km, Ölüdeniz'e 143 km, İzmir'e 260 km, Aydın'a 135 km, Antalya'ya 323 km uzaklıktadır.

STAR OTEL MARMARİS Çift kişilik oda kişi başı
Kahvaltı Dahil
2009
Nisan-Mayıs-Ekim 19 €
Haziran-Eylül 23 €
Temmuz-Ağustos 27 €
Tek kişi farkı + % 50
3. kişi farkı - % 30

  • Detaylı bilgi için:Star Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi