Club Armar Otel Marmaris Muğla | uygun oteller
uygun oteller: Club Armar Otel Marmaris Muğla

3 Kasım 2009 Salı

Club Armar Otel Marmaris Muğla





















Ana Sayfa

Club Armar Hotel’e hoş geldiniz. Marmaris’in kalbinde yer alan otelimiz şehir merkezine ve deniz kıyısına çok yakındır. Otelimizin 118 adet standart odası, 15 adet suit odası, 9 adet aile odası ve 1 adet de engelliler için odası bulunmaktadır. Club Armar’ın 1 adet kapalı yüzme havuzu, 1 adet açık yüzme havuzu ve 3 kaydıraklı su parkı eğlence havuzu mevcuttur.

Marmaris’ten yapılacak günlük turlar deniz ile ilgilenmeyenler içinde birçok fırsatlar sunar. Selçuk Efes ve Meryem Ana turu, Pamukkale turu, Afrodisias ve Hierapolis antik şehirleri turu, Kaunos antik şehri ve Dalyan, çamur banyoları ve İztuzu kaplumbağalar plajı, Likya Kaya Mezarları, Tios ve Ulupınar antik şehirleri günlük turlardan bazı seçeneklerdir. Bunlara ilaveten günübirlik Rodos’a feribot ile gidiş-dönüş gezi ve alışveriş turu seçeneğide vardır.

Club Armar Hotel ayrıca size diğer spor ve eğlence aktiviteleri alternatiflerinide sunar. Dalış kursları, derin deniz sualtı fotograf kursları, yelken kursları, balık avlama turları ve tenis club bunlardan bazılarıdır. Yat limanı çok yakındır ve bize sonsuz seçenekler sunar.


Hakkımızda

Misafir İlişkileri

Konuklarımız, her türlü soru ve ihtiyaçlarında başvurabilecekleri Misafir İlişkileri Departmanımız aracılığıyla restoran ve barlarda, Fitness center’da ve kuaförde rezervasyonlarını yaptırabilir; havaalanı transferi, otomobil kiralama, günlük gezi ve özel organizasyonlarla ilgili detaylı bilgi edinebilir; satranç, tavla, okey gibi oyun malzemelerini temin edebilir; oda servisi, çamaşır yıkama ve ütüleme, teknik servis, housekeeping, doktor, çocuk bakımı hizmetlerinden yararlanabilirler.



Otel Prosüdürleri

Otele giriş esnasında misafirlere oda anahtarları ve kredi kartları verilir. Verilen kredi kartları ile misafir, konaklaması süresince tüm otel içi yiyecek ve içecek harcamalarını bu kart ile gerçekleştirir. Belirlenen herşey dahil konsept saatlerinin dışında alacakları extralarını ise tekrar bu kart ile yapabilir ve ayrılışları esnasında ödeyebilirler. Otel özel kasaları resepsiyondan ücret karşılığı temin edilebilir. Otel giriş saatimiz 14:00 ve ayrılış saatimiz ise 12:00 dir. Otelimizden daha geç çıkış yapmak isteyen misafirlerimiz için çeşitli alternatifler resepsiyondan temin edilebilir.

Oda Servisi
24 saat hizmet veren oda servisimize resepsiyonu arayarak ulaşabilirsiniz.

Bebek Bakımı
Bebek bakım hizmetleri otelimizde resepsiyondan bilgi alınarak temin edilir.

Doktor
Otelimiz Özel Knidos Polikliniği ile anlaşmalı olup hergün 16:00 ile 17:00 arası bir doktor misafirlerimizin ihtiyaçlarına cevap vermektedir.


Odalar

Club Armar have 143 rooms , 385 beds (includes extra beds.)

(Kategori A ) 118 Standart Odalar
(Kategori B ) 9 Aile Odaları
(Kategori C ) 7 Junior Suite
(Kategori D ) 6 Grand Suite (jakuzili)
(Kategori E ) 2 King Suite (jakuzili)
(Kategori F ) 1 Handicap Oda


KATEGORİ A ( Standart Odalar )
Minimum 1 kişi, 2 büyük + 1 çocuk (Ekstra yatak ilave edilebilir ), 1 yatak odası (Çift kişilik yada tek kişilik ayrı yatak),
1 banyo, 1 balkon , 1 split klima, 2 telefon, 1 televizyon, 1 mini bar, 1 saç kurutma makinesi,
kısmen kasa ve banyoda duşa kabin



KATEGORİ B ( Aile Odaları )
Minimum 2 kişi, 2 büyük veya 3 büyük ya da 3 büyük + 1 çocuk, 1 yatak odası(Çift kişilik yada tek kişilik ayrı yatak),
1 banyo, 1 balkon, 1 split klima, 2 telefon, 1 televizyon, 1 mini bar, 1 saç kurutma makinesi,
kısmen kasa ve banyoda duşa kabin


KATEGORİ C ( Junior Suite )
Minimum 2 kişi, 3 büyük + 1 çocuk veya 4 büyük (Ekstra yatak ilave edilebilir.),
1 yatak odası (Çift kişilik yatak), 1 oturma odası ( Sofa bed ),1 banyo, 1 balkon, 1 split klima,
2 telefon, 1 televizyon, 1 mini bar, 1 saç kurutma makinesi,
Kasa ve banyoda duşa kabin mevcuttur.


KATEGORİ D ( Grand Suite )
Minimum 2 kişi, 3 büyük + 1 çocuk veya 4 büyük (Ekstra yatak ilave edilebilir.), 1 yatak odası ( Çift kişilik yatak ),
1 oturma odası ( Sofa bed ), 1 Jakuzzi, 1 banyo, 2 balkon, 2 split klima, 3 telefon, 1 çalışma masası ,
1 televizyon, 1 mini bar, 1 saç kurutma makinesi,
kasa ve banyoda duşa kabin mevcuttur.


KATEGORİ E ( King Suite )
Minimum 2 kişi, 3 büyük + 1 çocuk veya 4 büyük (Ekstra yatak ilave edilebilir.), 1 yatak odası ( Çift kişilik yatak ), 1 oturma odası ( Sofa bed ), 1 jakuzzi, 1 banyo, 2 balkon, 2 split klima, 2 telefon, 1 çalışma masası ,2 televizyon, 1 mini bar, 1 saç kurutma makinesi, kasa ve banyoda duşa kabin mevcuttur.


KATEGORİ F ( Handicap Oda )
Minimum1 kişi, 2 büyük, 1 yatak odası ( Çift kişilik yada tek kişilik ayrı yatak), 1 banyo, 1 balkon, 1 split klima,
2 telefon, 2 televizyon, 1 mini bar, 1 saç kurutma makinesi,
kasa ve banyoda duşa kabin mevcuttur.


Yiyecek İçecek


Restaurant

Otelimizin restaurantlarında günün her saatinde farklı ortamlarda Türk ve dünya mutfağının eşsiz damak lezzetlerini tadabilirsiniz. Özel olarak sunulan menülerimiz ile unutulmaz bir tatile sahip olacaksınız.

Ana Restaurant

350 Kişilik ana restaurantımızdan sabah, öğle ve akşam zengin açık büfesinde değişik lezzetleri keşfedeceksiniz. Hergün farklı mutfakların değişik tatlarını bulacağınız büfemiz, kendine has sebze çorbaları, ızgara balık ve et çeşitleri,yerli, yabancı tatlılar ve aynı zamanda dünya salata çeşitlerinide hizmetinize sunmaktadır.

A’la Carte Restaurant

Club Armar’in beş yıldız deneyimli yiyecek&içecek kadrosu, türk ve dünya mutfağından seçme lezzetleriyle sizin damağınıza en güzel biçimde hitap etmeyi amaçlar.

Sizleri A’la Carte restaurant’ın konforlu ve nezih ortamında ağırlamaktan mutluluk duyarız. Tatilde kendinize özel bir hediye vermek isterseniz, hiçbir şey A’la Carte restaurant’ın taze ve farklı yemeklerinden daha özel olamaz.

Bu özel yemekler en taze ürünlerin en kalitelileri, en egzotik soslar ve farklı mutfakların ürünleri olarak Club Armar Italyan Restaurant 'da servis yapılır.


Barlar

Havuz Bar

Havuz başında Marmaris’in eşsiz güneşinde bronzlaşırken, sizi serinletmek ve eğlendirmek için emrinizde. Gün boyu devam eden animasyon ve aktiviteler sizi rahatlatmak, şehir stresinden uzaklaştırmak için düşünülmüştür. Unutmayın pool barda her an her şey olabilir.

Garden Bar

Tertemiz havası ve doğal dokusuyla, garden bar sizleri zaman içersinde benzersiz bir yolculuğa davet ediyor. Akşam üstü çay saati, günün yorgunluğunu atmak için gece gece müzik eşliğinde nezih bir barda her anını dolu dolu yaşayıp unutamıyacagınız anılarla dolu olacak Marmaris akşamları için garden bar hizmetinizdedir.

Lobi Bar

Yıllanmış bir kadeh şarap, akşamın gizemini renklerinde taşıyan şerefe kaldırılmış kokteyller, hoş bir mekanda soft müzik eşliğinde… Mutluluğu yudumlayın. Otel içindeki mekanlardan faydalanmak istediğiniz zaman lobby bar seçkin servis kadrosuyla size en iyi hizmeti vermek için hazırdır.



Vitamin Bar

Size hizmet veren Sauna, Türk Hamamı, Kapalı Yüzme Havuzu, Kondisyon Merkezi ve Vitamin Bar ile sağlık ve güzelliğiniz için mutlaka bir fırsat yaratın. En iyi yatırım insanın kendine ayıracağı zamandır. Sağlıklı bir yaşam için, siz spor yaparken size destek olmak amacı ile taze meyve suları, maden sodaları ve enerjinizi arttıracak içecekleri sağlık klübündeki Vitamin Bar’da bulabilirsiniz.

Disco

Marmaris'in çılgın gece hayatında, güneş doğana dek eğlence, müzik, dans...
Armar Disco'dan vazgeçemeyeceksiniz.

Gece Klübü

Gece bitmeyen enerjinizi harcamak sabahın ilk ışıklarına kadar dans edip eğlenmek ve Marmaris’in çılgın gece yaşantısına ayak uydurmak için Night Club’ımızdan vazgeçemeyeceksiniz.

Aktiviteler

Havuzlar

Açık Havuz ( 1m x 5,70m = 62m2 )

Derinlik : 1,6 m
Boyu : 20 m
Genişliği : 7 m
Hacmi : 224 tones


Kapalı Havuz ( 20m x 9m =180m2 )

Derinlik : 1,6 m
Boyu : 20 m
Genişliği : 10 m
Hacmi : 320 tones




Aquapark ( 3 Kaydıraklı )

Havuz başında Marmaris'in eşsiz güneşinde bronzlaşırken, sizi serinletmek ve eğlendirmek için emrinizde. Gün boyu devam eden animasyon ve aktiviteler sizi rahatlatmak, şehir stresinden uzaklaştırılmak için düşünülmüştür.

Derinlik : 1,2 m
Boyu : 8 m
Genişliği : 8 m
Hacmi : 100 tones

Özel Toplantı Salonları

Club Armar Marmaris’te uluslararası toplantı salonlarıyla ve deneyimli davet ekibiyle toplantı, seminer ve kongrelerinizin amacına ulaşabilmesi için alternatifler sunmaktadır.

Otelimiz konferans ekipmanlarıyla organizatörlerin ve konukların isteklerine yeterli düzeyde cevap verebilmektedir. Toplantı salonumuzda yapacağınız toplantılar, iş hayatınızdaki başarıları zirveye taşıyacaktır. Farklı sayıda katılımcıya cevap verebilecek teknik ekipmanlarla donatılmış salonumuzda Marmaris’in en güzel yerinde size ayrıcalıklı bir hizmet sunuyoruz.



Tiyatro Banket Sınıf

Balo Salonu 500 kişi 300 kişi 250 kişi


Konferans ve toplantı odaları, azami alan ve esneklik düşünülerek en ideal kullanıma göre tasarlanmıştır.
Yüksek tavanlı, akustik özellikli, teknik cihaz ve personel destekli, çeşitli banket servis olanakları sağlamaktadır.

Teknik Ekipmanlar

Sahne, kürsü, masa mikrofonu, kablosuz seyyar mikrofon, müzik yayını, slayt projektör, barkovizyon,
tepegöz, flipchart, ışıklandırma sistemi, dev ekran ve DVD player...


Alışveriş

Market

Hediyelik eşya, deniz malzemeleri, oyuncakve özel lezzetlerin yanı sıra tatiliniz boyunca tüm ihtiyaçlarınızı Market’ten karşılayabilirsiniz.

Kuyumcu

Club Armar’da çok özel tasarımlar ve birbirinden değerli mücevherleri bulabileceğiniz
Kuyumculuk hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Fotoğrafçı

Club Armar bünyesinde hizmet veren profesyonel stüdyomuz, sizin için özel olan tüm anları resimleyecek ve asla silinmeyecek karelerle tatilinizi ölümsüzleştirecek. Tatiliniz bitse bile Club Armar’da geçirdiğiniz özel günleri unutulmaz karelere dönüştürebileceksiniz.




Kuaför

Kuaförümüz Marmaris’in en iyi ekibiyle hizmetinizdedir. Tatiliniz süresince Club Armar bünyesinde hizmet veren kuaför salonumuzda her türlü saç bakımı, manikür ve pedikür hizmetinden yararlanabilirsiniz. Salonumuzdan çıktığınızda kendinize ve sevdiklerinize; tanıdıklarınıza ve tanımadıklarınıza yeni görünüşünüzle gerçekten hoş bir şaşkınlık yaşatacaksınız.

Derici & Butik

Tüm deri ve aksesuar ihtiyaçlarınızı bu mağazamızda bulabilirsiniz.


Fitnes Center

Tekonolojinin en son imkanlari ile uretlimis alet vede ekipmanlari yer almaktadir.
Sicakligi, ilgisi vede bilincli yaklasimlari ile her an yaninizda çalistiricilari mevcuttur.

Sizleri iş dunyasinin bunaltan stresli ortamindan uzaklastirarak, hem zihinsel hemde bedensel anlamda
kendinizi yenileme imkani bulabileceginiz bir ortam sagladik.
Fitness centerda ayrica eger varsa fazla kilolarinizdan kurtulma imkani da bulabileceksiniz.

Türk Hamamı, Sauna ve Masaj

Sauna ortaminda bedeninizde biriken belkide bir an evvel kurtulmak icin caba sarfettiginiz ,belirli vede belirsiz yorgunluktan kutulmaniz mumkun. Bedeninizde biriken vede rahat hareket etmenizi guclestiren ,surekli olarak yorgunluk hissi veren butun engellerden uzaklasacaksiniz.

Masaj odasında size çeşitli masaj türleri sunuluyor. Klasik masaj, tıbbi masaj, zevk masaji, spor masajı, Aroma masaj, kozmetik masaj, Çocuk masajı, Shiatsu masaj v.s. Bu masaj turleri yuzyillardir uygulanan vede bir cok toplum tarafindan hastaliklarin tedavisi vede yorgunluklarin azaltilmasinda cok onemli sonuclari olan masajlardir .

Not: Sauna, Fıtness Center, Hamam (ücretsiz),Masaj, Cilt ve Vücut Bakımı, Kese (ücretli)


Animasyonlar ve Showlar

Birbirinden eğlenceli animasyonlar; profesyonel ekiplerce hazırlanmış çok özel shovlar, kabare, dans,
revü ve Türk folklorik gösterileri...

Her gece Pool Bar’da düzenlenen oyunlar ve animasyonlarla zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacak,
her gecenizi farklı bir eğlenceyle geçireceksiniz.

Club Armar Marmaris’teki bu çok özel gösteriler ve animasyonlar sayesinde unutamayacağınız anlar yaşayacaksınız.


Hobi ve TV Odası

Konuklarımızın tavla, satranç, iskambil,dart, masa tenisi ve amerikan bilardosu gibi oyun ekipmanlarından
ücretsiz olarak yararlanabileceği hobi salonumuzda ayrıca, birlikte geldiğiniz ve otelimizde tanıştığınız dostlarınızla beraber televizyon seyredebilme olanağına kavuşacaksınız.

Club Armar’da her zaman öncelik sizin mutluluğunuzdur.


İletişim

Adres : Yunus Nadi Cd. No:60 48700 Armutalan / MARMARİS

Tel : 0 252 417 28 08
Fax : 0 252 417 27 83



  • Detaylı bilgi için:Club Armar Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi