Olive Garden Otel Datça Muğla | uygun oteller
uygun oteller: Olive Garden Otel Datça Muğla

5 Kasım 2009 Perşembe

Olive Garden Otel Datça Muğla






Ana Sayfa


Olive Garden Hotel yeni inşa family run hotel is located yakın bir Datça yarımadasının en güzel plajlarından. Eğer siz ve aileniz muhteşem doğal ortamında sakin bir tatil için o Olive Garden Hotel sizin için mükemmel arıyoruz.

Balkonlu ve deniz manzaralı, hoş bir bahçe, sevimli açık restoran, yüzme havuzlu, modern rooms. Otel harika bir konuma sahiptir içinde size örnek olabilir geleneksel Türk mutfağı ve kültür. Çoğu zaman geleneksel ve çağdaş stiller yerel müzisyenler ve dansçılar gelen performansları da harika bir türk akşam için yapar bulunmaktadır. Muhtemelen dans katında bulacaksınız birkaç rakis sonra da!

Çarpıcı bozulmamış kıyı şeridi ve onun güzelliğiyle eşsiz. Biri bu henüz Türk Kıyılarının gem keşfedilmemiş zevk ilk olun. Yerel halkın çok dostu vardır Otel Sahibi aşk bu yer ile çok burada ve yaşamak için artık herkes ile deneyimlerini paylaşmak istediğiniz kararı düştü. Çarpıcı ağaç dağlarda trekking, dağ bisikleti ve genel keşfetmek için ideal çam. Mavi denizin de yelken, dalış ve balıkçılık için idealdir.

Odalar
Olive Garden Hotel, air conditioned, on dört sahiptir en-suite odalar. Orada bir karışımıdır tek, üçlü ve balkon ve deniz manzaralı aile odası çift. Otel yeni inşa edilmiş ve 2005 yılında döşenmiştir.

Restaurant
Orada ana yemekler, aperatifler ve mevcut mezze tüm gün gibi yumuşak ve alkollü içkiler harika bir ürün yelpazesine olduğunu. Gıda taze yerel organik maddeler ve fantastik bir dizi hazırlanmıştır vejetaryen olmayan taze balık dahil vejetaryen yemekleri. Nermin Sahibi da olabilecek herhangi bir özel talep pişirmek için çok mutlu olduğunu. Restoran lezzetli yemekleri son derece makul fiyatlı bir. Kahvaltı oda fiyatına dahildir ve mevsimlik meyve ve sebzeler, taze yoğurt, ev pişmiş ekmek, peynir, reçel, bal ve zeytin oluşur.

Bazı yemeklerin
Kuzu sarımsak ve otlar, deniz ürünleri, özellikle kılıç ve barbunya da kompostosu. Dolma, ortak bir başlangıç veya ana derstir asma yaprağı sarması. Vejeteryanlar gereken örnek lezzetli İmambayıldı - Bir domates ve baharat veya meze, başlatıcı bir ders, hummous Tzatziki ve kızartılmış haloumi peynir, lezzetli Türk ekmek ve zeytin ile servis edilir gibi olan soğan sos ile dilimlenmiş patlıcan. Tatlılar tatlı ve yapışkan, squidgy kek veya bal ve fındık hamur işleri. Çay, süt olmadan devam eder, ama şeker, en popüler içecektir. Yerel ruhu rakı - bir güçlü anason aromalı üzüm brendi. Türk kahvesi, tatlı siyah ve güçlü devam eder. Ücretsiz sefer sırasında da fırsat kendinizi nasıl bazı klasik türk tarifleri hazırlamak öğrenmek olacaktır.

Yüzme Havuzu
Orada bahçede yerde istediğiniz zaman serinleyebilirler harika bir yüzme havuzu vardır. Sen ve önünde deniz arkasında dağ kez gerçekten nefes kesici vardır

Bahçe
Otel nereye tavla, satranç veya bir oyun keyfini büyüleyici bir bahçesi var Tamam, tercih yerel oyunu. O da bir yere sahip iken kekik de solunum ve doğanın sağlıklı yerlerde ve çam kokulu hava barışçıl bir öğleden sonra çay ile oturup ortalama sağlar.

Geziler
Otel çalışanları size el, bisiklet ya da bir tekne kiralayarak yardımcı olabilir. Yanı sıra Türkiye'nin diğer bölgelerinde ve Yunan adalarına geziler düzenleyerek


Datça Yarımadası Hakkında
"Biz ödül sezonunda, konum ve Oscar ve Crufts seyahat için benim aday-yılın klişe yazı geliyor BAFTAS aşağıdaki. Bu sıfat" keşfedilmemiş, genellikle taş "ile eşleştirilmiş's," "veya" köşe "koy . nasıl daha fazla dışarı yürüdü's, bulmak için bir yere turist radar kapalı hale sert ironik. Ama geçen yaz bir yere bu oldukça yakındır: Datça Yarımadası, Güney Rodos ve Sömbeki yaklaşık 20 adalarına doğru uzanır geldi bulundu Türkiye'nin Akdeniz kıyısında Marmaris mil batısında.

Alan keşfetmek 50 yıl geri adım gibiydi - Oops, bu klişe bulaşıcı - bir zaman zaman bodur ot kokulu Akdeniz kıyı şeridi denize otel ve bar ve sahil yolların ayıran saçak olmadan düştü. Arazi geliştirme tarafından ulusal bir rezerv, onun dağların geniş yolları ve çam ormanları bakir olduğunu. "

  • Detaylı bilgi için:Olive Garden Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi