Mirage World Marmaris Muğla | uygun oteller
uygun oteller: Mirage World Marmaris Muğla

1 Kasım 2009 Pazar

Mirage World Marmaris Muğla
























































Hakkımızda

Varlık Turizm Ticaret ve İnşaat Limited Şirketi daha önceden birçok alanda çeşitli faliyetler göstermiş olup1993 yılında Turizm sektöründe 48 Apart odası ile faaliyetlerine başlamıştır. İnşaat sektöründe güzel projelere imza atıp kendi bünyesinde büyüyerek 2000 yılında 112 odalı bir Otel şirketimiz tarafından inşa edilip Turizm sektörüne kazandırılmıştır. 2004 senesinde mevcut olan 48 apart odası değişime gidilerek otel odası olarak dizayn edilip sayımızı 196 ya çıkartıp tesiste otel hizmeti sunulmuştur. Şirketimiz başta Turizm ve İnşaat olmak üzere birçok ara kollarda faaliyet göstermektedir. Hizmet sektöründe kaliteyi ve başarıyı amaçlayan şirketimiz gerek tesisten yararlanan misafirlerimize gerek şirketimizle işbirliği yapan diğer şirketlere en iyi hizmeti sunmaktadır.


Aktiviteler

Oyunlar : Voleybol, basketbol, tenis, masa tenisi, bilardo, hava hockeyi, video oyunları, jimnastik, aerobik, havuz oyunları, dart, tombala, canlı müzik, kokteyl yarışı, tv. odasında sinema gösterimi, gece şovları, dışarıda disko.
Ücretsiz Spor Aktiviteleri : Tenis, masa tenisi, voleybol, basketbol, fitness center, dart.

Ücretli Spor Aktiviteleri


Konum

Havaalanına Mesafe : 90 Km. / 75 Min.
Marmaris’e Mesafesi : İçmeler (Centrum) - Marmaris 7 Km.
Alışveriş Merkezleri : Marmaris – İçmeler
Genel Mesafeler : Kaunos/Dalyan 82 Km, Efes 212 Km, Rodos-Feribotla 45 Min.
Hastaneler : Caria/İçmeler 400 m., Caria/Marmaris 7 Km., Ahu Hetman 7 Km.
Devlet Hastanesi 9 Km.

Odalar

STANDART ODALAR (En fazla 3 kişiliktir.): Bazı odalarımız iki yataklı, bazı odalarımız ise tek büyük yataklıdır. Banyolar küvetlidir, tuvalet, balkon, split klima (24 saat), direkt hatlı telefon (ekstradır.), fön makinesi, mini bar, merkezi uydu yayınları, tüm odalar ve koridorlar halı kaplı. (bazı odalarımız havuz manzaralıdır.)
AİLE ODALARI (En fazla 4 kişiliktir.) : 1 yatak odası ve 1 salondan oluşmaktadır. Diğer tüm özellikler standart oda ile aynıdır.
SAKAT ODASI (En fazla 3 kişiliktir.) : Banyo ve tuvalet özel yapımdır. Diğer tüm özellikler standart oda ile aynıdır. Sakat odalarımız 1. katta bulunmaktadır. Tüm sakat odalarımız Türkiye standartlarına göre yapılmıştır.


İletişim

Adres : Kayabal Cad. 82. Sokak
İçmeler-Marmaris/Muğla
Telefon : 0.252.4552700 Pbx
Fax : 0.252.4553902
E-Mail : info@mirageworld.biz










  • Detaylı bilgi için:Mirage World
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi