Lykia World Residence Fethiye Muğla | uygun oteller
uygun oteller: Lykia World Residence Fethiye Muğla

4 Kasım 2009 Çarşamba

Lykia World Residence Fethiye Muğla














Konum

Yeni bir tatil cenneti olarak, LykiaWorld Antalya bir tarafta Akdeniz, diğer tarafta ise sık yeşil ormanlar ve Toros dağları arasında çok güzel bir şekilde konumlanmıştır. Yeşilin mavi ile buluştuğu ve çok yakınlarında, görülmeye değer tarihi ve arkeolojik güzelliklerin yer aldığı eşsiz bir manzara sunmaktadır.

LykiaWorld Antalya, 2.5 km. uzunluğundaki plajıyla, Akdeniz sahillerinin ilk ve tek links golf sahası ve Türkiye'nin en güzel mimarisi ve doğal çevresi ile konfor, lüks ve heyecanı buluşturan oteli ile hizmete girmektedir.

Köprüçay boyunda Denizyaka'da yer almaktadır. Antalya (şehir merkezi) 60 km., Antalya havalimanı 50 km., Belek, Side ve Manavgat 30 km., Alanya 70 km.


Villalar ve Sultan Süitler

LykiaWorld Antalya; lüks, boş alan ve yalnız kalmak gibi ekstra beklenti içinde olan konuklarına baş döndürücü güzellikte villa ve süit çeşitleri sunmaktadır.

Ekstra oturma odası ve banyo arayan aileler ya da özel havuz ve yalnız kalacak yer arayan balayındaki çiftlerin her ihtiyacına uygun mükemmel konaklama imkanları sunmaktayız.

Otelimizde yer alan dört adet üst sınıf Sultan Suit değişik stillerde dekore edilmiştir ve inanılmaz güzellikteki deniz manzaralarına sahip bu süitlerde özel jakuzi, yaşam alanları, ve özel servis bulunmaktadır. Bu süitlerin ikisinin kapalı yüzme havuzu mevcuttur.

Süit ve villaların her birinde merkezi klima, LCD televizyon, saç kurutma makinesi, dijital kasa, içinde duş ve gerekli malzemelerin yer aldığı banyo mevcuttur.

Ayrıca, mini bar, telefon hattı ve internet bağlantısı da bulunmaktadır. Sigara içilmeyen odalar da ayrıca mevcuttur.

Havuzlar

2.5 kilometrelik kendisine özel doğal kum plajının yanı sıra bu dinlence tesisi, ayrıca her aktiviteye ve her çeşit özel etkinliğe uygun birçok harici yüzme havuzu da içermektedir.

LykiaWorld Antalya, Ana Havuz, Aktivite Havuzu ve Relax Havuzu olarak üç havuz ile yetişkinler için bir kapalı havuz ve çocuklar içinse 4 açık ve bir kapalı havuza sahip olmanın haklı gururunu taşımaktadır.

Üstün kalitedeki odalarda kalan konuklar uyandıklarında güzel bir dalış yapabilecekleri yanıbaşlarındaki havuza her zaman sadece birkaç adımlık mesafedeler.

Villa konukları daha çok yalnız kalabilmek için kendilerine ait açık ve kapalı havuzlara özel erişim imkanına sahipken, Junior Süit ve Presidential Süiti'nde de havuzlara özel erişim imkanı mevcuttur. Presidential Süiti'nde özel kapalı havuzlar bulunmaktadır.

Havuz Alan (m2) Volume (m3) Mini-Havuz Alan (m2) Volume (m3)
Ana Havuz 1680 2360 Ana Havuz - Mini Havuz 330 130
Aktivite Havuzu 970 1360 Aktivite Havuzu - Mini Havuz 200 80
Relax (Sakin) Havuz 280 300 Lykie Açık Mini Havuz 9 34
Japon Kapalı Havuzu 200 280 Lykie Kapalı Mini Havuz 13 51
Dblx Hamam Suitleri Havuzu 270 380 Sup. Fam. Suitleri Çocuk Havuzu 320 130
Superior Family Suitleri Havuzu 740 1040
TOPLAM : 5 Açık + 1 Kapalı


Yiyecek İçecekler

Ağız sulandırıcı tat ve çeşnilerle dolu bir dünya yolculuğuna hazırlanın.

Misafirler yedi restorandan birini seçerek, LykiaWorld Antalya'da gönüllerince şarap içip yemek yiyebilirler.

Ana restoran Leziz'de ikram edilen ultra herşey dahil menüde şarap, bira, meyve suyu, meşrubat ve maden suyu ile birlikte kahvaltı öğle yemeği ve akşam yemeği yer almaktadır.

Leziz'de yemeğinizi kendi zevkinize göre sipariş edebilir, öğününüzü kendi kendinize oluşturabilir ve gözlerinizin önünde hazırlanışını izleyebilirsiniz.

"Leziz" en nadide dünya mutfaklarından örnekler tadabileceğiniz birçok restorandan yalnızca biridir. "Singapur" restoranda Uzakdoğu'nun ahenkli tatlarından oluşan gerçek bir akşam yemeğinin tadını çıkarabilir ya da "Balık Evi"ne konuk olarak en nadide deniz ürünlerinden kendinize bir akşam yemeği ziyafeti çekebilirsiniz. Ayrıca, geleneksel Türk mutfağının yemeklerini sunan "Türk Mahallesi"nde, ıtalyan restoranımız "Vinoegusto"da, "Lykie" Çocuk Restoranında ve Golf Kulübündeki "Links Bar & Steak House"nda da farklı menüler sunan çeşitli akşam yemeği deneyimleri ve atmosferlerini bulmak mümkündür.

Besleyici ve eğlendirici yemekler sunan ve çocuklar için özel hizmet veren bir restoran da bulunmaktadır.

Bütün ana LykiaWorld restoranları düşük yağlı yiyecekler sunmaktadır ve mama iskemlesi mevcuttur.

Ana Restoranlar

Leziz
Leziz, dünya ve Türk mutfaklarından seçme enfes yemeklerle gün boyu açık büfe hizmet veren zarif bir restorandır. Kahvaltı taze ve hafif yiyeceklerden oluşurken, öğle yemeğinde ise et ve balıkla birlikte sağlıklı salatalar sunulmaktadır. Çok çeşitli büfe yemekleri akşam yemeklerinin havasını değiştirmektedir. Tema gecelerinde Uzakdoğu'nun farklı tatları, Cezayir sirk geceleri Russkaya noch'ta Rusya'ya özgü tatlar ve Padişah sofrasında Osmanlı'dan esintiler yer almaktadır.
Açılış saatleri:
Kahvaltı: 07:00 - 10:00
Geç kahvaltı: 10:00 - 11:00
Öğle yemeği: 12:30 - 14:30
Akşam yemeği: 19:00 - 21:30


Servis

* Açık büfe, self-servis, masaya şarap servisi.
* Akşam yemeklerinde erkekler için uzun pantolonu içeren kıyafet düzeni.

Lykie, Çocuk Restoranı
Lykie Club'daki bu açık büfe restoranımız hamburger, patates kızartması ve makarna gibi baştan çıkarıcı yemekleriyle küçük konuklarımız için hizmet vermektedir.
Servis:
* Açık büfe, self-servis.

Spesiyal Restoranlar (à la carte)

Türk Mahallesi
Türk Mahallesi'ndeki Türk eğlencesinin arka perdesinden modern bir stilde sunulan geleneksel Türk tatlarından ve çeşnilerinden örnekler. Spesiyaliteler arasında kebap çeşitleri, otantik yemek porsiyonları, iştah açıcı mezeler, geleneksel ev yapımı tatlılar ve Türk şarabı.
Servis:
* Set menü, hergün farklı çeşit, rezervasyon gereklidir, yiyecek ve içecek ücretsizdir.
* Masa servisi, kıyafet düzeni erkekler için uzun pantolon gerektirmektedir.

Vinoegusto

Ağız sulandıran ıtalyan aile mutfağı Vinoegusto'da klasik ve modern yemek porsiyonları ve spesiyal pasta ve yemek çeşitleriyle sıcak ve romantik bir atmosferde sunulmaktadır.
Servis:
* Set menü, hergün farklı çeşit, rezervasyon gereklidir, yiyecek ve içecek ücretsizdir.
* Masa servisi, kıyafet düzeni erkekler için uzun pantolon gerektirmektedir.

Balıkevi

Sahilde yer alan Balıkevi restoranında açık havada Akdeniz'in esintisinin tadını çıkarırken, Akdeniz'in taze balıklarından, ahşap fırında kızartılmış ekmekten, rakı ve şaptan tatmak mümkündür.
Servis:
* A la carte, rezervasyon gereklidir, yiyecek ve içecekler ücrete tabidir.
* Masa servisi, kıyafet düzeni erkekler için uzun pantolon gerektirmektedir.

Singapore

Adını Asya kültürlerinin ve mutfaklarının bir karışımını bir araya getiren şehirden alan Singapur Teppenyaki ve Suşi'yi de içine alan tipik Asya yemek porsiyonlarının arayışı içinde olan konuklara hitap etmektedir.
Servis:
* A la carte, rezervasyon gereklidir, yiyecek ve içecekler ücrete tabidir.
* Masa servisi, kıyafet düzeni erkekler için uzun pantolon gerektirmektedir.

LinksBar SteakHouse
Golfçüler için ayrılmış özel bir restoran, Steak House sıcak bir ortamda ve dünya mutfaklarından seçme geniş bir menüyle bar servisi, öğle ve akşam yemekleri sunmaktadır. Bu restoranımıza 14 yaş üzeri çocuklar kabul edilir.
Servis:
* A la carte, rezervasyon gereklidir, yiyecek ve içecekler ücrete tabidir.
* Masa servisi, kıyafet düzeni erkekler için uzun pantolon gerektirmektedir.


Barlar


Sabah kahvenizi yudumlamak için güzel bir yer ya da akşam kokteylleri için şık bir mekan mı arıyorsunuz; öyleyse tam yerine geldiniz. LykiaWorld Antalya'da her konuğa hitap edecek bar ve kafeler mevcuttur. Arkanıza yaslanın ve mekanlarımıza çay ve kahve çeşitlerinin, meyve sularının, nadide şarapların, likörlerin ve kokteyllerin tadını çıkarın. Meltem (kumsal) bar, Active (havuz) bar, Blue Note (piyano) bar ve Lykia Lounge olmak üzere, her biri günün hangi saati olursa olsun ruh halinize uygun eşsiz bir güzellikte tasarlanmıştır. Barlarımızın tümünde masa servisi vardır.

Bar
Konuklar tesise vardıklarında Bar'da karşılanmaktadır. Günde 24 saat açık olan barda konuklarla olan ilişkilerden sorumlu ekibimizden düzenlemekte olduğumuz etkinlikler, eğlenceler ve diğer tatil olanakları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Cool Waters
Tesisin içinden geçen suni nehrin şelalesinin yanı başında yer alan Cool Waters Bar, aperatifler, kokteyller, happy hour ve tema geceleri için harika bir yerdir.

Blue Note
Tesisin merkezinin prestijli barlarından olan Blue Note'da güzel deniz manzaralarını doya doya içinize çekerken, ikindi saatlerinde içki içebileceğiniz ve romantik güneş batımlarında ve akşamları canlı piyano müziği ve caz grupları eşliğinde yemekten önce aperatiflerin tadını çıkarabilirsiniz.

Lykia Lounge
Misafirlerimiz, Lounge ile aynı katta bulunan barda, gün batımını seyrederek, akşam yemeği öncesinde içkilerini alıp dinlenebilirler. Türk Kahvesi ve Nargile köşeleri de bu muhteşem atmosferi tamamlıyor.

Sports Bar
Spor tutkunları; Sports Bar'da bira veya içkilerini yudumlarken, yayınlanan uluslararası etkinlikler, maçlar ve yarışmalar ile gündemi izleyebilirler. Wimbledon, Fransa Turu veya Formula 1 gibi hayati etkinlikleri kaçırmaya hiç gerek yok.

Meltem Bar
Akşam partileri için açık bir dans alanına sahip, 2.5 km özel plajın üzerinde bulunan, gündüz ve geceleri açık olan, plaj aşıklarına özgü bir yaz barı. Tropik ve egzotik kokteyller, buzlu içkiler ve şarap servisi yapılmaktadır.

Snack Bar
Gündüzleri güneşlenirken ve havuz başında eğlenirken alkolsüz bir içki içmek; hamburger, sandviç gibi hafif atıştırmalar için...

Active Bar
Aktivite Havuzu, içinde çocuk havuz ile Lykie Club bulunan dinamik bir etkinlik ve organize oyun alanıdır. Enerjik atmosferi, egzotik ve ferahlatıcı buzlu ve hafif içkilerle desteklemektedir.

Relax Bar
Konukların yoga, pilates ve meditasyonu keşfedebilecekleri, egzotik ve ferahlatıcı buzlu ve hafif içkiler alabilecekleri, Balance alanının tam kalbinde, sadece yetişkinlere özgü bir havuzdur.

Fresh Bar
Taze sıkılmış meyve suları ile sağlıklı hafif yiyecekler, konukların normal yaşamlarının günlük yorgunluğundan kurtuldukları Ayurveda & Wellness Merkezi'nin sağlık odaklı duygusuna eşlik etmektedir.


Sanitas Spa Felsefesi

Eski çağlardan beri krallarımız ve kraliçelerimiz bedenin , zihnin ve ruhun rahatlaması ve dinlendirilmesinden büyük keyif alırlardı.Uyguladıkları ritüeller nesilden nesle aktarıldı ve kutsal gelenekler bizim bütün özel terapi ve tedavilerimizin ilham kaynağı oldular.

Sanitas SPA 'nın amacı ,bütün duyularımızın canlandığı , eski ve yeni gençleştirici sanatların deneyimli profesyoneller tarafından uygulandığı bir dinginlik vahası yaratmaktır.

Sanitas SPA size dinlendirici bir ortamda rahatlama konfor, değerli ürünler ve benzersiz bir tedavi sunuyor.



İletişim
0532 755 95 42
0532 75LYKIA

* Dakikası 1 sms/2 kontör üzerinden ücretlendirilmektedir.
İstanbul Merkez Ofis:
Topkapı - Maltepe Cad. No:6 34030 Bayrampaşa / İSTANBUL
Tel: 0212 576 74 00 (pbx)
Fax: 0212 576 64 34
E-mail: impress@impresstur.com

Yurtdışı Satış & Pazarlama:
Havaalanı Cd. No:66 07230
Güzeloba/ANTALYA
Tel: +90 242 349 10 90
Fax: +90 242 349 64 14
E-mail: info@lykiaworld.com

Ankara Ofis
Tunalı Hilmi Caddesi Park Apt. 114/32 Kavaklıdere / Ankara
Tel: 0312 427 71 82
Fax: 0312 467 73 82
E-mail: ankara@impresstur.com


LykiaWorld Ölüdeniz:
Kıdrak Mevkii, Ölüdeniz 48340 Fethiye - Türkiye
Tel: 0252 617 02 00
Fax: 0252 617 03 70
Web-site: www.lykiagroup.com
E-mail: lykia@lykiaworld.com
LykiaWorld Antalya:
Denizyaka Köyü, Köprüçay Mevkii PK: 31 07600


Antalya - Türkiye
Tel: +90 (242) 754 43 43
Fax: +90 (242) 754 43 44
E-mail: lykia@lykiaworld.com


LykiaLodge Kapadokya
Ürgüp yolu, Uçhisar yol kavşağı 50200 Nevşehir - Türkiye
Tel: 0384 213 99 45
Fax: 0384 213 50 92
Web: www.lykialodge.com
E-mail: info@lykialodge.com

  • Detaylı bilgi için:Lykia World/ Residence
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi