Club Belcekız Beach Fethiye Muğla | uygun oteller
uygun oteller: Club Belcekız Beach Fethiye Muğla

3 Kasım 2009 Salı

Club Belcekız Beach Fethiye Muğla
















Ana Sayfa

Tanıtım


Hiçbir Belcekız Plajı fotoğrafı onun gerçek güzelliğini yansıtamaz. Meşhur plajlarıyla ünlü Ölüdeniz bölgesinde, birçok ödül almış denize sıfır otel, müstesna güzelliği ile birinci sınıf konaklama ve konforu beraber sunuyor.Klüp Belcekız kendine özgü zarafet ve tarzıyla nadir rastlanan bir teklifsiz rahatlık veriyor.

Mükemmel döşenmiş olan Otel, hem huzurlu bir tatil geçirmeği arzulayan hem de adrenalin sporları şirketi Aventura sayesinde maceralı aktivitelere katılmak isteyenler için ideal imkanlar sunuyor.

Otel muhteşem bahçeler içerisinde bulunan bir Akdeniz köyü havasında çok sayıda iki katlı ve geniş aralıklı olarak inşa edilmiş dairelerden oluşmakta. Misafirlere sunulan zengin imkanlar kolay ulaşabilmeleri için bir yürüyüş mesafesi kadar yakın onlara.

Konaklama

Odalar

Deniz, dağ veya muhteşem bahçe manzaralı, normal ve özürlü odaları.

• 212 adet standart ve 3 adet suit oda
• Direk telefon hattı
• Split klima
• Mini bar
• Güvenlik kasası
• Uydu TV
• TV de müzik kanalı
• Balkon
• Duş
• Saç kurutma makinesi.

Bazı odalar otelin arkasından geçen yolun karşısında ki ek binada bulunmaktadır.

Olanaklar

Eğlence

Belcekız Beach Kulüpte bulunan uluslararası büyük animasyon ekibimiz unutulmaz bir tatil geçirmeniz için kapılarını size açıyor. Klasik animasyon ekiplerinin tersine tatilinizin amacına uygun olarak sizi sıkıcı aktivitelerle boğmadan eğlendirir ve dinlenmenizi sağlar. Animasyon ekibimiz unutulmaz bir tatil geçirmeniz için sizi gün içi spor etkinlikleri, çeşitli akşam gösterileri ve plaza barda dans gibi eğlencelere davet ediyor.


Sporlar

AÇIK HAVA SPORLARI
Fethiye, Likya’nın kalbinde yer almaktadır ve bu Fethiyeyi kendisini çevreleyen antik şehirleri gezmek için ideal bir merkez yapmaktadır. Fethiye aynı zamanda Efes, Pamukkale, Antalyai Patara ve Dalyan-kaplumbağa plajı gibi Türkiye’nin ünlü yerlerine oldukça yakın bir mesafede bulunmaktadır. Günlük aktiviteler için plajda güneşlenmenin yanısıra çok çeşitli alternatifler vardır.

Yamaç Paraşütü

Babadağ (1975 m.) ‘dan Belcekız Plajına Ölüdeniz ‘in fantastik görünüşünün tadını çıkartarak 30-40 dk. yüksek deneyimli plotlar ile ikili uçuş. Otelden uçuş yapılacak yere gidiş dağ yolundan Jeep ile yaklaşık 45 dk. Ekipmanlarınızı giydikten sonra tek yapmanız gereken rüzgar ile birkaç adım koşmak ve kendinizi gökyüzüne bırakmak. Adrenalin ve özgürlüğü yaşayın...

Tüplü Dalış

Denizde hayat, balıklardan, ahtapotlara, yılan balıklarından yunuslara dek çok zengin türlere sahip. Çok sayıda deniz bitkisi ve mercan, su altı fotoğrafçılarının olağanüstü renklerini görüntülemesini bekliyor.

Doğa Yürüyüşü—LİKYA YOLU:
Göç yolları ile antik Likya yollarında yürüyüş Fethiye ‘nin çiçek zenginliğini görmek için en iyi yoldur. Likya Yolu Ovacık köyünde ki Babadağ ‘dan başlayor. Tek ihtiyacınız uzun bir yürüyüş için gerekli malzemeleri yanınıza almanız. Her 100 mt. de bir bulunan özel tabelalar size doğru yönü gösterecek ve bölge hakkında temel bilgileri verecektir. Hatta yol üzerinde göreceğiniz küçük dağ köyleri sizi dost canlısı yarı-göçebe insanları ile karşılaştıracaktır. Bu yıl Fethiye’den Kaş’a giden yolu deneyebilir ve bu yol üzerinde Faralya Köyü, Pınara—Letoon--Xantos antik şehirlerini görebilirsiniz. Gelecek yıl Fethiye’den Marmaris’e Caunos antik şehri, Kaplumbağa Plajı v.b. görmek için gidebilirsiniz. Likya Yolu üzerinde göreceğiniz harikulade manzaralar tatilinizi çok daha özel kılacaktır.

Su Sporları

Rüzgar sörfü, su kayağı, deniz paraşütü, ringo, muz v.b… Eğlenin, dinlenin ve hoş su sporları aktiviteleri ile mutluluğun tadına varın.

Atla Gezinti

Yerel çevre veya Kaya köyü civarında günlük at gezintileri. Atlar ve midilliler tamamen standartlara uygundur.
Fethiye’de hoş bir tatil geçirmek için birçok yerel resmi kurum ile sivil organizasyonların sunduğu çeşitli hizmetlerden yararlanmak isteyebilirsiniz.


Sağlık Clubu


Güzel ve zarif, Belcekız Beach Kulübün herşeyi birarada ve fonksiyonel olarak sunan sağlık merkezi saat 10:00 ‘dan akşam yemeği vaktine kadar açıktır. Aşağıdaki hizmetler bir GYM eğitmeni ve ehil bir masör yönetiminde sunulmaktadır:
- Çok amaçlı halter donanımlarının bulunduğu klimalı egzersiz odası ve koşu bandı, pedal çevirme, step tahtası gibi kardiyovasküler egsersiz makineleri,
- 4-6 kişilik geniş ve rahatlatıcı jakuzi,
- 4-6 kişilik büyük Fin saunası,
- Ehil masörümüz tarafından uygulanan profesyonel masaj.






Türk Hamamı

Geleneksel olarak hamam ile ilgili olan tüm araç ve malzemeler kişiseldir. Peştamal, hala erkekler tarafından kullanılmakta olan bel ile diz arasını örten rengarenk kareli bir dokumadır. Takunyalar veya tahta ayakkabılar plastik sandaletlerin yerini almış ve sıklıkla kakma veya oyma işlemelerle süslenmiştir.
Sabun, şampuan and diğer kozmetik ürünleri el yapımı bakır hatta altın kaplamalı tarak kutusu yani comb boxes içinde taşınır. Banyo yapan kişi üzerine su dökmek için bakır tas kullanır. Bunlardan bazıları artık kullanılmamasına rağmen hala satınalmak için bulunabilir ve hamam zevkini arttıracağı garanti edilir.

İletişim

Belcekız Beach Kulüp, Nisan ayı başından Kasım başlangıcına dek açıktır.
Daha iyi bir hizmet sunmamız, düşüncelerinizi bize zamanında iletmeniz ile mümkündür. Ofislerimizle iletişim kurmanız için lütfen aşağıda tercih sırasına göre listelediğimiz iletişim şekillerini dikkate alınız.
1 – E-posta (12 ay & 24 saat) info@belcekiz.com
2 – Faks (12 ay & 24 saat) (90 252) 617 0372
3 – Telefon (15 Nisan – 1 Kasım) (90 252) 617 0077
4 - Posta (12 ay, Lütfen cevap için gecikmeler yaşanabileceğini dkkate elınız.)

Belcekiz Beach Kulüp
Ölüdeniz - Fethiye - 48340 - Türkiye

Tel : (90 252) 617 0077 / 617 0565 / 617 0298
Faks : (90 252) 617 0372
E-posta: info@belcekiz.com
Internet : www.belcekiz.com


  • Detaylı Bilgi için:Club Belcekız Beach
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi