Poseidon Otel Marmaris Muğla | uygun oteller
uygun oteller: Poseidon Otel Marmaris Muğla

1 Kasım 2009 Pazar

Poseidon Otel Marmaris Muğla































Ana Sayfa


Eğlencenin, heyecanın, aktivitelerin yeni adı, yeni boyutu. İçinizde saklı duran yaşam enerjisini harekete dönüştürüyor, sizi gökkuşağının bütün renklerinde dansettiren büyülü atmosferine dahil ediyor.

Profesyonel terapistlerin yer aldığı, doğal ürünlerin kullanldığı masaj ve cilt bakım seanslarıyla size uygun kürler ve paket programlar sunuyoruz.

Poseidon Hotel size, tatilden bekleyeceğiniz her türlü konforu, açık ve kapalı yüzme havuzlar, vücudunuzu bakımlara hazırlayan buhar banyosu ve sauna alanlar, geleneksel Türk Hamam ve kişisel bakımlar ile konuklarına hayallerinin tesini sunuyor.

Otelimiz

Egenin eşsiz mavisinin ve muhteşem yeşilinin birbiri ile kucaklaştığı, marmarisin koyunda yer almaktadır. Marmaris merkeze 3 km, dalaman havaalanına 90 km mesafedeki otelimiz denize sıfır, özel plaji bulunmaktadır.

448 yatak kapasiteli tesisimizde, 210 standart, 10 singl, 8 tripl, 2 suit ve engelli misafirlerimiz için özel olarak düzenlenmiş 2 engelli odası olmak üzere 232 oda bulunmaktadır.

Modern çizgiler taşıyan odalarımız balkonlu, küvetli veya duşlu banyo, saç kurutma makinesi, soğuk ve sıcak olmak üzere merkezi klima, direkt telefon, uydu tv, ücretli kasa ve minibar yer almaktadır. Kapalı ve açık bölümleri bulunan ana restaurant(400 kişi kapasiteli), snack bar, lobby bar ve pool barla unutumayacağını ve damağınızda tat bırakan eşsiz lezzetlerle tatilinize bir başka atmosfer katmak arzusundayız. Kapalı havuz(kış sezonunda ısıtmalı), açık havuz, jakuzi, çocuk havuzu, çocuk sandalyesi ile ince detaylar sizler için düşünülerek her şeyin daha mükemmel olması için daima hizmetinizdeyiz.

İş ve Bayi topantılarınızı da eşsiz Egede geçirmeniz istediğiniz başarıyı sağlamanız için her ayrıntı düşünülmüştür. Toplantı salonu(200 kişi kapasiteli), Türk Hamamı, Wellness ve Saunamız, Fitness Center, Su Aktiviteleri ile sağlığına ve güzelliğine önem veren konuklarımızın Poseidon Hotel'den mutlu ve sağlıklı ayrılmalarını sağlar.


Odalarımız

Odalarımızda, alışkanlıklarınızın kolaylığını, dinlenmenin huzurunu ve keyfini bulacaksınız. Poseidona özgü zevkiyle, çağdaş, yaratıcı tasarımın konforuyla bezendiği odalarımız; tüm detayların düşünüldüğü, zengin ve sade üslubun, zevkiyle her zaman konuklarını ağırlamaya hazır. Odalarında; balkon, mini bar, direkt telefon, bilgi kanalı, televizyondan, merkezi klima, küvet/WC, saç kurutma makinası ve kasa bulunmaktadır. Otelimiz; 210 standart oda (2 engelli odası), 10 adet tek kişilik oda, 8 Adet Aile odası ve 2 adet kral dairesi olmak üzere toplam 232 oda kapasitesiyle hizmet veriyor.







Oda Özellikleri

Oda Özellikleri Bütün odalarda twin yatak mevcuttur.

Oda Sayısı 232

Standart Oda 210

Tek Kişilik Oda 10

Üç Kişilik Oda 8

Engelli Oda 2
TOPLAM ODA SAYISI 232
Odalarda balkon, mini bar, direkt telefon, bilgi kanalı, televizyon, klima, küvet/WC, saç kurutma makinası ve kasa bulunmaktadır


Restaurant
Poseidon Hotel; konuklarını her gün, dünya mutfaklarının klasiklernden seçilen yeni bir tat ile buluşturuyor. Dünya mutfak kültürünün seçkin ürünlerini, yeme-içmenin keyfiyle bütünleştiren, eğlenceyi şölene dönüştüren "Poseidon" sunumuyla tatilinizi doya doya yaşayacaksınız.







Restauran Özellikleri

Restaurant Özellikleri 450 Kişi Kapasiteli açık ve kapalı bölümleri bulunan Ana Restaurant.

Servis Sabah kahvaltısı ve akşam yemekleri ana restaurantta servis edilir.

İletişim

POSEIDON HOTEL MARMARİS

Uzunyalı Cad. Dergah Mevkii, No:143 Siteler, Marmaris 48700 MUĞLA-TR
Tel : (+90) 252 417 78 80 (Pbx)
Fax : (+90) 252 417 79 06
E-mail:info@poseidonhotel.com
Http :www.poseidonhotel.com

  • Detaylı bilgi için:Poseidon Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi