Galeria Park Otel Marmaris Muğla | uygun oteller
uygun oteller: Galeria Park Otel Marmaris Muğla

3 Kasım 2009 Salı

Galeria Park Otel Marmaris Muğla













Genel Bilgi

GALERIA PARK HOTEL, rengarenk çiçekler ve egzotik ağaçlarla kaplı muhteşem bir bahçe içerisinde 3 ayrı bloktan oluşmaktadır. Denize uzaklığı 150 metredir.

GALERIA PARK HOTEL, 98 standart odada 196 yatak kapasitesine sahip olup, tüm odalarda seramik zemin, balkon, split klima, direkt telefon, uydu TV., mini buzdolabı, kiralık kasa, banyo (WC, duşakabin) bulunmaktadır.

GALERIA PARK HOTEL, açık ve kapalı restorantları, lobby ve havuz barı, 150 metrekarelik yüzme havuzu, çocuk havuzu ,uzman doktor ve hemşirelerin devamlı görevde bulunduğu sağlık kabini, jakuzili Türk hamamı, fitness center'ı, 250 kişilik kapalı diskosu, çamaşır servisi, marketi ve genel alanlarda ısıtma ve soğutma sistemleri ile "ÜÇ YILDIZLI" tatil oteli olarak , profesyonel kadrosuyla birlikte kaliteli ve güleryüzlü hizmet sunmaktadır.





Konum

GALERIA PARK HOTEL ,Marmaris'in, muhteşem bir doğaya, deniz, kum, güneş ve dünyanın en güzel koylarına sahip "İÇMELER" beldesinde, denize 150 m. mesafededir.

GALERIA PARK HOTEL ,Marmaris'e 8 km, Dalaman Havalimanı'na 95 km. uzaklıktadır. Marmaris'e ulaşmak için otelimizin önünden geçen minibüsleri kullanabilirsiniz.

Ayrıca, Türkiye'nin her yerine giden şehirlerarası otobüs işletmelerinin ofisleri de İçmeler 'de bulunmaktadır.( Ulusoy, Varan, Pamukkale, vs.)

Dalaman Havalimanı ile Marmaris arasında da servis otobüsleri ile ulaşım yapılmaktadır.

Odalar

GALERIA PARK HOTEL, 98 standart odada 196 yatak kapasitesine sahiptir. Tüm odalarda seramik zemin, balkon, split klima, direkt telefon, uydu TV, mini buzdolabı, kiralık kasa, banyo (WC, duşakabin) ve saç kurutma makinası bulunmakta olup, tüm balkonlardan İÇMELER'in muhteşem doğasını seyredebilirsiniz.


Aktiviteler

GALERIA PARK HOTEL'deki tatiliniz sırasında, gündüzleri su sporları (jetski, parasailing, dalma, balık avlama, rafting, sörf v.s.) , mavi turlar, jeep safari, binicilik, tarih ve tabiat gezileri yapma fırsatı bulabilirsiniz. Ayrıca günübirlik Pamukkale, Efes,Fethiye,Dalyan ve Rodos turlarına katılabilirsiniz.

Akşamları otelimizin diskoteği olan " BUFFALO DANS CLUB " da sabaha kadar süren müzik, eğlence ve sürpriz partilerle unutamayacağınız bir tatil geçirebilirsiniz.

Ayrıca, otelimizin Türk hamamından, fitness center'ından, alakart restorantından faydalanabilir, marketinden de tüm ihtiyaçlarınızı temin edebilirsiniz.


İletişim

KAYABAL CAD. NO: 53 iCMELER / MARMARİS
Tel : +90 252 455 30 01
Fax : +90 252 455 33 79
E-mail : mail@hotelgaleriapark.com

  • Detaylı bilgi için:Galeria Park Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi