Therme Maris Spa Termal Otel Dalaman Muğla | uygun oteller
uygun oteller: Therme Maris Spa Termal Otel Dalaman Muğla

5 Kasım 2009 Perşembe

Therme Maris Spa Termal Otel Dalaman Muğla







Ana Sayfa

Her Mevsim Multi Mineral Termal Cennetine Hoşgeldiniz
T.C Sağlık Bakanlığından Ruhsatlı Kaplıcalar arasında, ThermeMaris Multimineral Termal Suyu ve Sağlıklı Çamuru (Peloid) Türkiye’de en yüksek minerilizasyon değerine (17.845 gr/lt) sahiptir.
Bir tarafında İnternasyonel Dalaman Havalimanı, bir tarafında Kükürtlü ve Multimineralli termal sular ve deniz suyu karışımı olan WWF (Dünya Doğal Hayatı Koruma Vakfı) koruması altındaki içinde Dev Nil Kaplumbağalarının (Trionyx) yaşadığı Kükürtlü gölü vardır.
Denize 800 metrelik Doğal tabiat ortamı içerisinden geçerek ulaşılır. Ilıman ve Unik bir iklimi vardır.

Tesis içinde üst Solunum Yolları Kataral hastalıkları ve Astım tedavisine yardımcı olan Mağarası ve ayrıca Doğal Termomineral içme suyu kaynağı bulunur.
Bu özellikleri ile Türkiye’deki ruhsatlı Kaplıcalar arasında yegane olan bir tesistir.


Tesiste bulunan 3 adet termomineral havuzun her birinden saniyede 10 lt. termomineral kaynak suyu ThermeMaris gölüne karışmakta ve bu termal suların sıcaklıkları yılın on iki ayı değişmemektedir (24-28 derece C). Kapalı alanda bulunan jakuzili havuzlardaki termal suyun sıcaklığı 34-38 derece C dir ve romatizmal hastalıkların tedavisi için önerilmektedir.
Her bir termal havuz farklı mineral yoğunluğunda ve farklı hastalıkların tedavilerinde kullanılmaktadır. Bu termal suların ve Tersakan çayının beslediği gölde bulunan ve otel müşterileri tarafından günün her saati gözlemlenebilen, müşterilerimizi dans ederek selamlayan Nil Kaplumbağaları (Trionyx Kaplumbağaları), WWF tarafından korunmakta olup tesise ayrı bir özellik ve görsel şölen katmaktadır.
Mitolojiye göre Cleopatra tarafından bölgemize Nil nehrinden getirildiği rivayet edilen bu kaplumbağalar şifalı termal su ve çamur barındıran bu gölü kendilerine doğal yaşam alanı seçmişler ve belki de bu sayede yüzlerce yıl yaşayarak, genç kalmanın sırrını keşfetmişlerdir.
ThermeMaris, Avrupa Balneoloji Derneği ve Türkiye Thalassoterapi ve Kür Merkezleri Derneği üyesidir. Tesisimizde Avrupa, Iskandinavya, Rusya Federasyonu, Ukrayna ve diğer Orta Asya ülkesi vatandaşlarına da tedavi ve kür programları uygulanmaktadır.
Tarih boyunca sağlık ve güzellik için kullanıldığı bilinen tesisimiz içindeki Termomineral su ve Peloid, içerdikleri mineral yoğunluğu ile gençleştirici ve güzelleştirici özelliğinin yanı sıra termalimizin en etkin yönü olan ve geçmişte yalnızca krallara ve kraliçelere sağlanan imkan ile termal suyunun doğal ortamında ve yeryüzüne çıkış yaptığı kaynak noktasında kullanılmasının ayrıcalığını konuklarımıza sunuyoruz.
Termomineral suyun ve çamurun, doğal florası bozulmadan suyun yeryüzüne çıkış noktasında doğal termal akvaryum içerisinde misafirlerimize sunulması bir Spa & Termal Hotel ThermeMaris ayrıcalığıdır.


Doğal termal kaynaklarında sağlıklı tatilYazın serin, kışın ılık, kükürt, selenyum, çinko ve yoğun Multimineral ağırlıklı termal suyumuz, kemik ve kıkırdak dokuları revize edici kantite ve kalitededir. Diğer dokuları genleştirici, reorganize ve rejenere edici niteliktedir. Cerahat deşarj ürününü çoğaltıcı, organları uyarıcı, onarıcı ve endokrin özelliklerdedir. Sinirsel nedenli sendromik bünye etkilerini olumlu düzenleyici yapıda, sindirim sistemini düzenleyici, rahatlatıcı ve temizleyici niteliktedir.
Doğal ortamında olumsuz bakteri, mantar ve küf üretmeyen; mayasız, anyon ve katyonca zengin, tuzlu - kumlu – kireçli - kalkerik ağırlıklı, nikel ve demir oranı yüksek ThermeMaris güzellik çamuru ise dermatolojik reorganizasyon ve rejerenasyona sahip, estetisyen nitelikte deri üstü pişik ve akut özellikteki oluşumları (sivilce, akne, siğil gibi) giderici; deri altı olumsuz yağ birikimi, yağ seliloit çözümlemelerinde katalitik özelliktedir.
Genelde bu tip Termomineral sular ile Kükürtlü havanın tenefüs edilmesinin sinirsel nedenli sendromik bünye sorunlarını olumlu etkileyeceği uzmanların ortak görüşüdür.
Afrodit, Cleopatra gibi mitolojik tanımlamalarda belgelenen termomineral su ve çamur, tarih boyunca sağlık ve güzellik için kullanılmıştır. Termal suyun içeriğinde bulunan Kükürt, Selenium, Sodium, Potassium, Calcium, Magnesium, Demir ve Çinko gibi minerallerin dokulardaki gençleştirici özelliği Tıp Dünyası tarafından onaylanmıştır.
Spa & Termal Hotel ThermeMaris çeşitli termal sularının yeryüzüne çıktığı noktada bulunmakta ve oluşan özel yosun ve çamurun doğal olarak elde edilmesinin ayrıcalığını sunmaktadır.


Hotel Bilgileri
Konumu
Dalaman Havaalanına (4 km.) mesafede, Uçakların gizemli iniş ve kalkışlarını seyredecek şekilde uçak pistine yakın; Denize 800 mt, 25 dönüm alanüzerinde yerleşiktir, WWF ( Dünya Doğal Hayatı Koruma Vakfı ) Koruması altındaki Dev Nil Kaplumbağalarının "Trionyx" yaşadığı Thermemaris Gölü kenarındadır.

Oda Sayısı


1 Thermal VIP Chalet, 1 King Suite, 14 Junior Suite, 15 villa odası. Toplam 90 oda.

Hizmetler
Merkezi Klima, Minibar, Uydu TV, Safe bux, Direkt Telefon, Duş, Bazı odalarda Küvet ve Balkon 3. katta 12 odamızdaki banyolarda ve balkonlarda Termomineralli su ve Kullanma suyu vardır.

Aktiviteler


Thermomineralli Su kaydırağı, Trampolin, Bilardo masaları, Masa Tenisi, Mini Golf, Mini Clup, Tavla, Okey, Oyun Kartları, VCD Film, Yürüyüş Parkurları, Kano, Deniz Bisikleti, Traking. Vahşi doğada bot ile nehir ve volkonik göl gezintileri, Deniz, Kumsal. Dev Nil Kaplumbağaları ile birlikte yüzmek; Gölde Sandal ve çevredeki doğa harikası Koylarda tekne gezintileri, Civar Turistik merkezler olan Göcek, Dalyan, Fethiye, Sarıgerme, Gökova Körfezi, Marmarise günlük geziler. Bisiklet doğada yürüyüş parkurları.

Sağlık Merkezi
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi; Sağlık ve Termal Terapi Merkezi, Medical Wellness uygulama Birimleri, Laboratuvar, Diet Birimi ve Doctor Cafe, Doğal Astım Mağarası, Psoriasis Tedavisi için Doktor Balıklar (Garra Rufa), Kaynağından Thermomineral içme kürü Mağarası, Dr. Market, Dr. Kütüphane.

Güzellik Merkezi
Yüz ve Cilt Bakımı, Aromatik Balneoterapi küveti, Peloid – Yosun - Parafin uygulama Kapsül ve Sıcak sarmalaması, Sıcak Thermomineral su – Peloid küveti, Afüzyon – Jet Duş, Starvaç, Kuaför.

Spa Fitness
Spa Merkezimiz, Türk Hamamı - Kese Köpük, Peeling, Sauna, Thermemaris vahşi duşu, Masaj, Doğal Likya Mağarası içinde thermomaris Masajı, Göl kenarında Aphaçi barınağında THAI masajı, Thermomineral Jakuziler, İnfraruj altında Ağrı ve Spazm masajları, Fitness ve Eğitimleri.

Havuzlar
3 Adet Doğal Kaynağında Multitermomineralli ve Doğal Kükürt kokulu Havuz, 1 adet Thermomineral Su Kaydırağı Havuzu, 1 adet Isıtılabilir Su Havuzu,1 adet Çocuk su havuzu, 2 adet Jakuzzi, 1 adet Kapalı Isıtılabilir Yüzme Havuzu, Peloid (Sağlıklı Çamur) Havuzları.

Kükürtlü Göl
Thermemaris Gölü - MultiThermomineral Suların ve Deniz suyunun Sağlık Kaynağı Peloid ve Yosunla birlikte olduğu Dev Nil Kaplumbağalarının Dünyadaki ender barınağı.

Restorantlar


Likya (150 Kişi), ve Doctor Cafe (80 Kişi) (Kapalı) Yayla (250 Kişi) ve Aqua (250 kişi) (Açık - Kapatılabilir)

Barlar
Lobby Bar, Sera Bar, Aqua Bar, Vitamin Bar, Fito Bar ve Disco Bar (mevsimlik)

Toplantı Salonu
1 adet 100 kişilik, 1 adet 20 kişilik.

Alışveriş: Mini market


İletişim

Incebel Mevki
Dalaman
Mugla
Turkey

+90 252 694 8334
+90 252 694 83 64
+90 555 803 7414
http://www.thermemaris.com



  • Detaylı bilgi için:Therme Maris Spa Termal Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi