Yılmaz Pansiyon Dalaman Muğla | uygun oteller
uygun oteller: Yılmaz Pansiyon Dalaman Muğla

5 Kasım 2009 Perşembe

Yılmaz Pansiyon Dalaman Muğla






Genel Bilgiler


Turizmin ve eğlencenin görkemli yaşandığı, muhteşem doğası ile Ege ve Akdeniz’ in birleştiği noktada, eşsiz dağ ve deniz manzaralı, bahçe içinde yer alan Yılmaz Pansiyon ailenizle beraber sıcak ve samimi bir tatil fırsatı sunuyor.

Pansiyonumuz Bozburun merkez' e (limana) 100 mt. ve denize sadece 7 adım uzaklıktadır. Pansiyon' a ait olan plajımız (iskele) bulunmaktadır, burada ister Ege' nin kızgın güneşinin tadını çıkarabilir isterseniz şemsiyenin altında uzanıp soğuk içeceğinizle kitabınızı okuyabilirsiniz. Yılmaz Pansiyon Bozburun' da hizmet vermektedir. Pansiyonumuzda her oda da duş tuvalet vardır ve klimadır. Mutfaklarımız geniş ve kullanışlıdır. Bahçesinde portakal, badem, kauçuk ağaçları, gül, melisa, sardunya çiçeklerinin yanı sıra hamaklarımız bulunmaktadır.

Pansiyonumuzda konaklayan müşterilerimize ücretsiz olarak eşsiz güzellikteki koylara mavi turlar düzenlenmektedir. Bizler balığa çıkarken sizde bize katılıp Ege’ nin türkuaz rengindeki sularında balık tutmanın erdiği dinlendirici keyfini ücretsizce çıkartıp, tuttuğunuz balıkları bahçede mangal keyfine dönüştürebilirsiniz.

Ayrıca yine kendi işletmemiz olana fisherman restaurant ta günlük kendi tuttuğumuz taze deniz ürünlerini bulabilirsiniz. Eğer erken kalkarsanız doğmakta olan güneşle birlikte Ege' nin dingin ve huzur verici güzelliğini izleyebilirsiniz. Pansiyonun önündeki iskeleden gelip geçen küçük balık sürülerini izlerken kendinizi iskeleden atmamak için zorlanacaksınız. Belki de en güzeli hiç kendinizi zorlamayın ve sulara bırakın.

Artık iyice acıkmış olmalısınız. Şimdi kahvaltı zamanı. Denizden çıkın ve 7 adım sonra nefis bir kahvaltıya merhaba deyin. Masanıza gelen her türlü sebze ve meyve hormonsuz olarak yetiştirilmektedir. Sabahları kahvaltıda ev yapımı reçeller, köy yumurtası, bal, tereyağı ve yöresel zeytinle kahvaltınız eşsiz bir ziyafete dönüşmektedir. Eğer eğlenmek ve dinlenmek istiyorsanız gelin misafirimiz olun.


İletişim

Telefon : +90 252 456 21 67
e-mail : info@yilmazpansion.com
Adres : Bozburun Beldesi İskele Mahallesi No:391

  • Detaylı bilgi için:Yılmaz Pansiyon Dalaman
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi