Otel Kayamaris Marmaris Muğla | uygun oteller
uygun oteller: Otel Kayamaris Marmaris Muğla

2 Kasım 2009 Pazartesi

Otel Kayamaris Marmaris Muğla








Ana Sayfa



Ege'nin incisi, doğal güzellikleri ve mükemmel plajları ile ünlü Marmarisin en güzel bölgesinde yer alan otelimizde, sizler için özel dizayn ve dekore edilmiş odaları, yaşam için düşünülen konfor ve en güzel tatili yaşamanaız için en idealdir Kaya Maris Hotel. Müşteri memnuniyeti için hertürlü detay en incesine kadar düşünülmüş ve sizlere tatilin, huzur ve eğlencenin en güzelini yaşatmak için gereken her türlü ayrıntı planlanmıştır.

Mükemmel bir tatile hoşgeldiniz...

Otelimiz

Otelimiz 4 Yıldızlı standartlara sahip olup denize 20 m, Marmaris'e ve terminale 2 km, İçmeler'e 5 km, Dalaman Havaalanı'na 95 km mesafededir.

Otelimizde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, fitness center, masaj, animasyon, spor aktiviteleri, bilardo, langırt, müzik yayını, masa tenisi, belirli günlerde sizler için düzenlenen Türk geceleri, havuz bar, bahçe, tv odası, oyun odası, internet, su sporları, dalış, parasailing, muz, jet ski, rüzgar sörfü, yelken imkanları ile sizlere doyumsuz bir tatil yaşamanızı sağlamak için hertürlü detayı düşünmektedir.


Otel Genel Özellikleri

Yatak kapasitesi 227 Denize Mesafe 20 m Kongre Salonu
Aile odası sayısı 13 Otelin toplam alanı 3000m Doktor
Standart oda sayısı 68 Türk Hamamı Kuru Temizleme
Engelli oda sayısı 1 Masaj Emanet Kasa
Suit sayısı 13 Sauna Uyandırma Servisi
TV Odası Bahçe Çocuk İndirimi
Toplam oda sayısı 108 Cafe & Bar Belediye Ruhsatlı
Bağlantılı oda sayısı 13 Otopark Çamaşırhane


Odalar Konaklama

Kendine özgü şık tasarımıyla ve özenle seçilmiş aksesuarlarıyla odalarınızda, tatiliniz için en iyisini isteyen Hotel Kaya Maris, konforunuz için gerekli olan herşeyi düşünerek, tüm ihtiyaçlarınız en iyi şekilde karşılamaktadır.

Odalarda telefondan TV ye, minibuzdolabından klimaya kadar, hertürlü gereksinim sizlerin hizmetine sunulmuştur.

Oda Genel Özellikleri

Balkon Müzik Odada Minibar Kablolu - Uydu tv
Deniz Manzaralı Odalar Suit Oda Aile Odası Kasa
Saç Kurutma Makinası Split Klima Doğa Manzaralı Odalar WC Telefon


Restaurant Yeme İçme

Usta aşçılarımızın hünerli ellerinden sizler için, dünya mutfaklarından hazırladığı eşsiz tadlardaki yemeklerle tatilinize başka bir hava ve keyif katacaktır...

Sıra dışı bir akşamın büyüsüne kapılmak isteyen herkese, sıcak ve samimi bir ortamda içkisini yudumlama zevki...

Herşey dahil konseptinde, 2 ana restoran, kahvaltı salonu, Türk mutfağı, Dünya mutfağı, lobi bar, havuz bar, snack bar, garden bar, açık büfe servis imkanları ile sizler için her türlü ihtiyac ve gereksinimler en güzel şekilde sunulmaktadır.


Hamam Sauna

Otelimizde bulunan sauna ve hamam misafirlerimize günün yorgunluğunu atabilmeleri ve boş zamanlarını daha güzel geçirmelerini sağlamak için deneyimli personelimizle hizmet vermekdedir... Masajdan köpük banyosuna kadar, sizleri rahatlatacak tüm detaylarıyla eşsiz bir tatilin en güzel parçası olarak keyfinize keyif katacaktır.


Havuz Bar

Tatilin keyfine vardığınız havuzumuzda en çokda hem güneşlenip yüzerken, aynı zamanda havuz bardan alacağınız içki ve içeceklerinizle, tatilinizin tadına bir kez daha varacak ve doyumsuz anlar yaşayacaksınız



Marmaris

Marmaris merkezi antik kentlere ve görülmesi gereken yerlere günü birlik gidip dönmek için en uygun çıkış noktasıdır.Günübirlik geziler için özel araba, minibüs,otobüs gibi araçlar kullanılabilir. Kentteki turizm büroları da gruplar için ekonomik turlar düzenlemektedir.

Eşsiz doğası, manzarası, tertemiz plajları ile en güzel tatillerin yaşandığı, yıllarca unutamayacağınız güzellikte bir tatil yeridir Marmaris


İletişim

Hotel Kayamaris Kaya Turizm Otelcilik A.S.
Kenan Evren Bulvarı,Siteler 48700 Marmaris / TURKEY
Tel : +90 252 417 7833
Fax : +90 252 417 7832

E-mail:info@hotelkayamaris.com

  • Detaylı bilgi için:Otel Kayamaris
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi