Çara Otel Laleli İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Çara Otel Laleli İstanbul Otelleri

22 Şubat 2010 Pazartesi

Çara Otel Laleli İstanbul Otelleri











Otel

İstanbul'un tarihi ve turistlik bölgesinde yer alan Laleli de Müsafirlerimize hizmet sunan Çara Otel ,müsafirlerimizi ağırlamaktan gurur duyar;Herşey özenle hazırlanmış olup hijyeniğe ve temizliğe önem verir. Kendi evinizde rahatlığı ve huzuru aratmayacaktır,tüm olanaklar sizin zevkinize göre tasarlanmıştır.

özenli kuru temizleme ve çamaşır yıkama servisi vermektedir. Otelimizin birçok duvarları,sizleri tarihin derinliklerine götürecek,çok çeşitli kültürlere sahip, Anadolu Medeniyetlerini gösteren seramik panolarla dekore edilmiştir.

Çara otel,şehrin merkezindedir,hava alanına 20 km uzaklıktadır


Odalar

Çara Otel'de 101 oda,6 suit daire 240 yatak ve ekten yataklarla toplam 300 yatağımız mevcuttur. tüm odalarda, direk telefon,müzik,tv,minibar, sıcak soğuk hava sistemi,banyo,şaç kurutma makinası,banyoda telefon,merkezi ısıtma ve her odada emanetinizi koyabileceğiniz kasa lobidede kasamız bulunmaktadır..

Restorant

Çara Restorant , 100 kapasiteli olup istediğiniz yerde gönül rahatlığıyla ve huzurla arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Teras katımızdada 150 kapasitelik bir alanımız mevcut, ister lobide ister açık havada yani teras restorant'ta içeceğinizi yudumlayabilirsiniz..

Havuz ve Sauna

Çara Otel Terasımızda bulunan,kapalı yüzme havuzu, Sauna,Türk hamamı,güneşlenme terası ve bar bulunmaktadır.Marmara Denizinin eşsiz güzelliğine ve İstanbul şehrinin efsanevi panoramik görüntüsünü ayaklarınız altına serdik..

İletişim

Tel : +90 212 638 89 00 (Pbx)
Fax : +90 212 638 89 06
Adres:Koca Ragippasa Cad. No:19 Laleli İstanbul Türkiye


  • Laleli Çara Otel sitesi için tıklayın




  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi