Gönen Otel Laleli İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Gönen Otel Laleli İstanbul Otelleri

23 Şubat 2010 Salı

Gönen Otel Laleli İstanbul Otelleri




Otel

İstanbul Laleli Alışverişin ve Turistin çok olduğu bir bölgedir.Alışveriş yapmak için ve Sultan Ahmet camiisine yakındır.Laleli de Siz müsafirlerimizin hizmetine açılmış olan Gönen Otel , tüm olanak ve aktivitesiyle gönül rahatlığıyla huzurla tatil yapabilme imkanı sunmuştur..

Gönen Otel,Atatürk Havaalanına 15 km uzaklıktadır.

Odalar

Odalarımızda müsafirlerimizi rahat hissettirmek için modern bir şekilde dekore edilmiştir.Otelimizde istediğiniz saat'te uyandırma servisimiz vardır, ayrıca 24 saat oda servisimiz mevcuttur.
Otelimizde 65 oda 130 yatak bulunmaktadır,oda özelliklerimizde şunlardır;direkt telefon,müzik yayını, minibar, uydu tv, merkezi klima, küvet banyo, wc, saç kurutma makinası, resepsiyonda kasa, merkezi ısıtma sistemi,doktor bulunmaktadır.

Restorant

Gönen Restorantımızda türk ve rus mutfağından şeçmece menüsüyle açık büfesiyle hizmet vermektedir.A la Carte restorant ve 70 kişilik açık restorantımız,150 kişilik kapalı alanda restorant,damak tadı ve lezzetin ötesinde bir yemekle müsafirlerimizi ağırlıyoruz.


Havuz

Günün yorgunluğunu ve stresinizi üzerinizden atabilmeniz için otelimizde açık havada yüzmek beden rahatlığı ve yorgunluğa birebirdir;havumuzda bar'da mevcuttur içeceğinizi yudumlarken yüzmenin keyfine varın.

Aktiviteler

A la carte Restoran

Türk ve Rus Mutfağı

Restoran Bar

Havuz Bar

Açık Yüzme Havuzu

Oyun Odası

Otopark ücretli


İletişim

Tel: + +90 212 5193040 (4 hat)
Fax: + +90 212 5121780

Adres:İstanbul Gönen Otel: Fethibey Caddesi, Zeynep Kamil Sokak, No: 56, 34470, Laleli İstanbul Türkiye

  • Laleli Gönen Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi