Grand Washington Otel Laleli İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Grand Washington Otel Laleli İstanbul Otelleri

23 Şubat 2010 Salı

Grand Washington Otel Laleli İstanbul Otelleri





Otel

Grand Washington Otel,Eski İstanbul'un merkezinde kurulmuştur.İstanbul'un en gözde yerlerinin tam ortasındadır otelimiz;Otelimize yakın olan yerler, Kapalı çarşı , Ayasofya müzesi,Sultan Ahmet Camii ve Yerebatan Sarayı 1 km dir.Otelimiz Atatürk havalimına 12 km uzaklıktadır.


Odalar

Otelimizde,128 oda ve 270 yatak mevcuttur.Havalandırma sistemi,Direkt telefon,mini bar,şaç kurutma makinası,uydu tv,jenaratör bulunmaktadır.Evinizi aratmayacak şekilde dekora edilmiş olup siz müsafirlerimizi ağırlamaktan onur duyarız.

Restorant

Otelimizde Türk ve Dünya mutfaklarından şeçmece menülerimizle müsafirlerimizin damak tadına uygun menüleriyle hizmetinizdeyiz.Ayrıca Teras katımızdada yerimiz mevcuttur.Yemek sonrası Lobby barımızda içeceğinizi sohbet eşiliğinde yudumlayabilirsiniz.

Teras katımızda İstanbul'un unutulmaz nefes kesen manzara eşiliğinde içkinizi yudumlarken, Otel Grand Washington farkını mekanımızda hissedeceksiniz.

Şark köşemiz osmanlı terihinin eserleriyle dekoresi ile süslenmiştir.Şark köşemizde unutulmaz saatler geçirebilir ve başınızı dinleyebilirsiniz.

Lobby Bar

Restorant

Teras Bar

Şark Köşesi


İletişim

Tel:+90 212 511 63 71 (pbx
Fax:+90 212 512 47 48

Adres:Gençtürk Ağayokuşu Cad. No:7 Laleli İstanbul Türkiye

  • Laleli Grand Washington Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi