Venera Otel Laleli İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Venera Otel Laleli İstanbul Otelleri

21 Şubat 2010 Pazar

Venera Otel Laleli İstanbul Otelleri





Otel

İstanbul kalbi sayılabilecek ticaretin ve eğlencenin merkezi laleli'de müsafirlerimizin hizmetine sunulan Venera Otel 2009 yılın'da Tamamen yenilenmiş 4 yıldızlı otel Venera otel ,Mükemmel servisiyle hizmet sunmaktadır.

Venera otel'in 99 odası, güzel bir dekor ve Wif fi internet ile Lcd bulunmaktadır.
otelimiz en önemli tarihi ve kültürel mekanlara yürüme mesafesinde olup sizlere 24 saat restoran ,roofbar ve otelin her köşesinde Wi-Fi internet bağlantısı sunmatadır.
Venera otel'in önünde metro, otobüsler, taksiler siz müsafirlerimizi hızlı bir şekilde gideceğiniz yere getirip götürebileceklerdir,otelimiz lüks konaklama ve bar, sauna ,cimnastik salonu, sağlık ve güzellik merkezi,wellness , masaj, sauna gibi aktivitelerimiz mevcut olup 4 yıldız'lı bir konfor sunuyor..


Odalar

Otelimizin odaları modern ve makul bir dekorasyondadır ve de en modern bir şekilde evinizi aratmayacak şekilde tasarlanmıştır.
Odamızdan ayrılacağınız gün saat:12 ye kadar konaklayabilirsiniz

Restorant

Verona Restorant sizlerin hem iş hemde özel yemek davetlerinizi en iyi şekilde yapmaktan gurur duyar, yüksek standartta sofistike İtalyan atmosferinde sunabilmeniz için tasarlanmıştır.

Verona Restoran mutfağı milletlerarası lezzetleri içermektedir.

Spesyaliteler yüksek kalitede biftekleri,deniz ürünlerini ,bölgesel yemekleri ve ev yapımı tarzında pastalardan oluşmaktadır.

Rezervasyonlarınıza açığız.Verona restoran kapasitesi 200 kişiliktir. Grup toplantılarınız için menulerimizi sizlerin istekleri doğrultusunda uyarlayabiliriz. Bizler, öğle yemeği, akşam yemeği ve oda servisi için 24 saat açığız.

Toplantı Salonları

Venera Otel sizlere toplantılarınız,kongreleriniz ve özel davetleriniz için hazırlamış olduğumuz salonumuz siz müsafirlerimizin bütün faaliyetlerinin en iyi şekilde yapmaktan gurur ve onur duyarız.
Modüler ve çok yönlü toplantı salonu tam donanımlı, rahat ve birçok ahvalde doğal aydınlatmalıdır. Özel oda, süit ve VIP salonları özel işleriniz ve sohbetleriniz içindir.

Organizasyonlar davetlerinizi basmakalıp olmayan şekilde yapabileceginiz esnekliğe sahiptir. İş yemeklerinizi teras barda verebilir,kokteyl ve gala yemeklerinizi Verona restoranda sunabilirsiniz, bunlar sadece müsait olabilecek yerlerin bir kısmıdır.

İletişim

Tel:+90(212)517 94 00(pbx)
Fax:+90(212)518 02 87

Adres:Mesihpaşa Cad. No:90 Laleli Eminönü İstanbul

  • Laleli Venera Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi