Lady Diana Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Lady Diana Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri

26 Şubat 2010 Cuma

Lady Diana Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri






Otel

Türkiye'nin Kalbi olan İstanbul ve Tarihiyle insanı büyüleyen Sultanahmet Müsafirlerimize ev sahibliği yapmaktan mutluluk ve gurur duyar.Sultanahmet'in eşsiz güzellikleri içinde müsafirlerimizin hizmetine açılan Lady Diana Otel, Sultanahmet camii,Ayasofya ,Boğaz manzarasıyla güzel bir tatil sunuyor.

Odalar

Lady Diana Otel, şık donanımıyla özenle dekore edilmiş olup 70 standart ve 5 suit oda şeçeneği sunuyor.Odalarımızdaki özellikler,Dire telefon, müzik yayını, minibar, kasa, LCD ekran Tv (kablolu yayınlı) merkezi klima, özel banyoda (wc, duşakabin saç kurutma makinası) mevcut olup 24 saat oda servisi sunmaktan mutluluk duyarız.

Restorant

Restorantımız Türk ve Dünyada seçmece menülerimizle,Eski Yarımadası üzerinden panoramik bir görüntüye sahiptir .Çatı restorantımızdan Sultanahmet camii,boğaz metropoli izleyerek yemeğinizi zevke ve keyifle yiyebilirsiniz.

Teras katımızdaki hizmetler

A la carte menü
Özel hizmet ve içecekler
Yerli ve ithal içecekler
Seçilen Meşrubat ve Alkollü
Türk kahvesi ve çay

Aktiviteler

Lady Diana Otel'de Türk hamamı, sauna, masaj ve fitnes salonu olanakları mevcuttur.

İstanbul Lady Diana Otel'de, Merkezi klima ve ısıtma, resepsiyon hizmetleri, internet, kuru temizleme, çamaşır ve ütü servisi, doktor (telefonla), bebek bakıcısı (ücretli), Tv salonu, 24 saat oda servisi, jeneratör ve otopark hizmet olanakları mevcuttur.

İletişim


Tel: +90 (212) 516 96 42

Fax: +90 (212) 516 96 50

Adres:Binbirdirek Mahallesi Terzihane Sokak No 9 Sultanahmet Istanbul Turkey

  • Sultanahmet Lady Diana Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi