Seven Hill Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Seven Hill Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri

26 Şubat 2010 Cuma

Seven Hill Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri










Otel

Sultanahmet Kültür ve Mimari zenginliğiyle bilinen olağan üstü yapılar semtidir.Roma imparatorluğu,Bizans ve Osmanlıya ev sahipliği yapan ve yapılarıyla bütünleşen bir kenttir.Seven Hill Otel, Sultanahmet'in Merkezinde olup eşsiz göz alıcı manzarasıyla müsafirlerimize unutulmaz anlar yaşatan güzel bir butik otel'dir.

Odalar

Odalarımız,ahşap zemin kaplamadan oluşmakta olup sekiz ayrı odalardan oluşur;Ayasofya Suite,Marmara Suite,Presidential Suite,Deluxe Oda,Blue Mosque Double,Istanbul Double,Standard Oda,her odalarımızın ayrı ayrı özellikleri vardır.Odalarımız en iyi şekilde dekore ve dizayn edilmiştir.Odalardaki özellikler:direkt telefon,uydu yayınlı Tv,internet,kasa,banyo(WC)saç kurutma makinası,klima,suitlerde jakuzi ve 24 saar oda hizmeti bulunmaktadır.


Otel'de Türk, İtalyan ve Fransız mutfağının seçkin lezzetlerini tadabilirsiniz. Menüde olmayan özel siparişlerinizi ve diyet yemeklerini de isteyebilirsiniz. Ayrıca bardan alkollü ve alkolsüz her türlü içkiyi sipariş edebilirsiniz. İster kahvaltılarınızda, ister öğle yemeklerinizde, akşam yemeklerinizde veya kokteyl davetlerinizde nefes kesen manzara ve kusursuz servisle sizleri ağırlamaya hazır.

Restorant

Restorantımızda herşeyin en kalitelisi ve en tazesiyle damak tadınıza uygun türk,italyan,fransız mutfağından eşsiz lezzetleriyle hizmet vermektedir.80 kişilik kapalı alan,120 kişilik terasımızda yerimiz mevcuttur.24 saat taze balığıyla hizmetinize olan Seven Hill Otel, eşsiz mükemmel manzaralarını sunuyor,Sultanahmet Camii,Ayasofya,Marmara Denizi ve Boğaz manzarası cıvıl cıvıl ortamıyla şehrin sabah güneşini ve akşam batışını keyifle izleyebilme imkanı sunuyoruz.

Aktiviteler


Otelimizin iç dış yapısı el işiyle yapılmıştır.Otelimizde rahat edebilesiniz diye tüm aktiviteleriyle 24 saat hizmetinizdedir.


Balık Restoranı (iç ve dış)
24 saat resepsiyon
Asansör
Bagaj Emaneti
Merkezi ısınma sistemi
Çamaşır servisi
Müşteri Hizmetleri
Döviz Bozumu
Araç Parkı
Kablosuz internet
Doktor
Sigara içilmeyen odalar
24 saat oda servisi
Jeneratör
Acık büfe kahvaltı



Sauna

Gününü yorgunluğunu üzerinizden atmak, bambaşka bir deneyimle buluşmak için
11:00 - 23:00 saatleri arasında saunamız hizmetinize açıktır.


İletişim

Tel:+90 (212) 516 94 97
+90 (212) 516 94 98
+90 (212) 516 94 99

Fax:+90 (212) 517 10 85

Adres:Tevkifhane Sokak No:8/A 34400 Sultanahmet Istanbul Turkey


  • Sultanahmet Seven Hill Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi