Bekdaş Otel Laleli İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Bekdaş Otel Laleli İstanbul Otelleri

22 Şubat 2010 Pazartesi

Bekdaş Otel Laleli İstanbul Otelleri




Otel

İstanbulun tarihi ve turistik bölgelerinden Lalelide yer almaktadır.Bekdaş Otel,Marmara denizi ve boğaziçi ile haliçi tam görebilecek yerdedir,Marmara denizini yakından görmeyi ve hayatın en güzel anları yaşatmayı sunuyor.Bekdaş otel 3 yıldızlı lisanslıdır. Eski istanbul'umuzla buluşmayı ve siz müsafirlerimizi ağırlamaktan onur duyarız.

Odalar

Odalarımızdaki rahatlık evinizi aratmayacaktır,standart oda,iki kişilik ve tek kişilik odalarımız mevcuttur.Odalarımızda küvet, özel banyo, direkt telefon,uydu tv ,mini bar,tüm olanaklarıyla hizmet vermektedir.

Restorant

Otelimiz açık büfesiyle 220 kişilik kapasitesi ile güzel bir kahvaltı ile başlayın.
Hergün açık büfe kahvaltı odasında sağlanmaktadır,kahvaltıdaki menülerimiz şunlardır,
Lezzetli meyve suları, çay, kahve, süt, tost, ekmek, hamur işleri, yumurta, kekler, reçel şifreli ve peynir çekici sunulmaktadır, ve size kolaylık bekliyor her sabah gibi İstanbul'un sabah deniz görünümü ile güzel bir kahvaltı keyfini sunar.

Otel restoranı bir karşılama sıcaklık ve stili mükemmel A'la Carte yemek ve grup yemekleri, cömertçe hizmet keyfini sahiptir. güneş Marmara Denizi üzerinde yemek oda konforunda ayarlamak izlerken daha büyülü olabilir.

Amerikan Bar Cafe

Amerikan Bar Cafe 60 kişi kapasiteli toplantı ve arkadaşlar için mükemmel bir yer ve bir bira veya kokteyl üzerinde rahatlatıcı, ya önce veya gezi, gezi veya iş İstanbul'da peşinde

Tequilla Latin Amerika, Şarap Fransa, Türk Rakı from gibi içeceklerin çeşitli ve çok fazla seç ...

İletişim

Tel: +90-212-638 36 82
Fax: 518 46 39
Adres:Mimar Kemalettin Mah. Derin Kuyu Sok. No :16-4 • TR-34480 Laleli İstanbul

  • Laleli Bekdaş Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi