Marbel Kuşadası izmir 2011 Erken Rezervasyon | uygun oteller
uygun oteller: Marbel Kuşadası izmir 2011 Erken Rezervasyon

17 Aralık 2010 Cuma

Marbel Kuşadası izmir 2011 Erken Rezervasyon




Marbel Hotel, Kuşadası merkeze 700 m, havaalanına 70 km mesafededir.

Konaklama

Herşey dahil konseptinde hizmet verilmekte olup, 10.00 – 23.00 saatleri arasında uygulanmaktadır.

Konsept
Herşey dahil konseptinde hizmet verilmektedir.

Tesis Bilgileri
Marbel Hotel bünyesinde, 1 açık havuz, çocuk havuzu, özel organizasyonlar için hazırlanmış 3 toplantı salonu, otopark, market, sağlık odası bulunmaktadır. Kuşadası’nda tatil geçirmek isteyenler için ideal bir tesis olan Marbel Hotel‘de masa tenisi, bilardo, at binme, voleybol, basketbol, mini futbol, animasyon, çocuklu aileler için çocuk bahçesi ve kreş gibi aktivitelerden yararlanabilirsiniz.

Ayrıca tesisin; international Cuisines, fitness center, sauna, masaj, hamam, internet, uyandırma servisi, kuru temizleme, çamaşırhane hizmeti, resepsiyonda kasa ve kuaför gibi hizmetlerinden de dilediğiniz gibi yararlanabilirsiniz.

Odalar
77 twin oda, 14 çift kişilik oda, 15 adet üç yataklı oda, 1 engelli odası omak üzere toplamda 105 oda bulunmakta olup, 210 yatak kapasitelidir. Odalarda; balkon, TV, klima, minibar, telefon, müzik yayını, yangın alarmı, banyo, banyoda telefon, saç kurutma makinesi mevcuttur.

Yeme İçme
Tesisin 140 kişilik açık, 200 kişilik kapalı restaurantı bulunmaktadır. Ayrıca; disco bar, snack bar, lobby bar, restoran bar, pool bar, night club gibi çeşitli barlar ve eğlenebileceğiniz nezih eğlence mekanları bulunmaktadır.

Ücretsiz Aktiviteler
Animasyon, disco girişi, tenis (gündüz kullanımı), fitness center, kadınlar denizine servis

Ücretli Aktiviteler
Tenis kortu ışıklandırması, discoda alınan tüm içecekler, internet, Türk hamamı, sauna, masaj, kiralık kasa, telefon, fax, bilardo, dondurma, türk kahvesi, taze sıkılmış portakal suyu, saat 23:00′ten sonra alınan tüm içecekler, doktor


marbel hotel, kuşadası, kuşadası otelleri, kuşadası erken rezervasyon

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi