Dubai Turu Yurtdışı Turları | uygun oteller
uygun oteller: Dubai Turu Yurtdışı Turları

28 Ağustos 2009 Cuma

Dubai Turu Yurtdışı Turları


Onur Havayolları ile

İSTANBUL Hareket 4 Gece

İSTANBUL – DUBAI
Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminali Seiren Tour kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma. Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından Onur Havayolları OHY ile Dubai’ye hareket. Sabah saatlerinde Dubai’ye varış. Varışın ardından panoramik Dubai şehir turu. Şehir turumuz esnasında; Emirates Towers, dünyanın tek yedi yıldızlı oteli Burj Al Arab panoramik görüntüsü ve fotoğraf molası ile ünlü Jumeirah Plajı, Jumeirah Camii, Sheikh Palace, Dubai’yi 2 bölgeye ayıran Dubai Creek, Altın ve Baharat Çarşıları gezilecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele transfer. Geceleme otelinizde.

DUBAI
Sabah kahvaltısı sonrası tam gün kişisel aktiviteleriniz ve alışveriş için serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Dubai Creek’te açık büfe akşam yemekli tekne turuna (60 Euro) katılabilirler. Geceleme otelinizde.

DUBAI


Sabah kahvaltısının ardından tam gün kişisel aktiviteleriniz ve alışveriş için serbest zaman. Arzu eden konuklarımız ekstra olarak düzenlenecek olan, dünyanın tek yedi yıldızlı oteli Burj Al Arab otelinde öğle veya akşam yemeği turuna (150 Euro) veya ekstra olarak organize edilecek olan, tam gün öğle yemekli Abu Dhabi turuna katılabilirler (65 Euro). Bu turumuzda Yedi Emirliğin başkentini yakından tanıma imkanı bulacaksınız. Tur bitimi Dubai’ye geri dönüyoruz. Geceleme otelinizde.

09 Aralık DUBAI


Sabah kahvaltısının ardından tam gün kişisel aktiviteleriniz ve alışveriş için serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Çöl Safari turuna (75 Euro) katılabilirler. Bu turumuzda önce 4X4 jiplerle çölde unutulmaz anlar yaşayabilir, deve çiftliklerini ziyaret edebilir ve gün batımını izleyebilirsiniz. Ayrıca çölde kurulan bedevi kampında açık büfe yemek, sınırsız alkolsüz içecekler ve dansöz şov ile günün tüm yorgunluğunu atabilirsiniz. Tur sonrası jiplerimiz sizleri tekrar otellerinize bırakıyor. Geceleme otelinizde.

10 Aralık DUBAI – İSTANBUL


Sabah kahvaltısının ardından öğlen 12.00 a kadar odaların boşaltılması. Akşam transfer saatinize kadar kişisel aktiviteleriniz ve alışveriş için serbest zaman. Havalimanına transfer, bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından Onur Havayolları ile 22.10 da İstanbul’a hareket. Yerel saat ile …. da İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.



FİYATLARA DAHİL OLAN SERVİSLERİMİZ :


— Onur Havayolları ile Istanbul-Dubai-Istanbul parkurunda ekonomi sınıf uçak bileti,

— Seçilecek kategori bazında otelinizde 4 gece oda kahvaltı konaklama,

— Panoramik Dubai şehir turu ve Türkçe rehberlik hizmetleri,

— Alanda karşılama ve alan-otel-alan transferleri.


FİYATLARA DAHİL OLMAYAN SERVİSLERİMİZ :


— Havalimanı vergileri ve alan hizmetleri (150 Euro)

Vize ücreti ve servis bedeli ( 100 Euro )

— — Yurt dışı çıkış harcı bedeli (15 YTL)

— — Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstraları,

— — Seyahat sağlık sigortası ( 15 Euro )

— — Rehber ve şoför tipleri.


* Seiren Tour, havayolları ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde uçuş detayları değişebilir, tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız saat değişikliği riskini bilerek ve kabul ederek turu satın almıştır.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi