İstanbul Boğazında Beyaz Bir Ramazan | uygun oteller
uygun oteller: İstanbul Boğazında Beyaz Bir Ramazan

24 Ağustos 2009 Pazartesi

İstanbul Boğazında Beyaz Bir Ramazan




Eşsiz Boğaz manzarası eşliğinde unutulmaz gecelere ev sahipliği yapan Portaxe, Ramazan ayına özel beyaz konsepti ile alacarte restoran olarak hizmet verecek.
Keyifli ve nostaljik gecelerin yaşanacağı Portaxe’de Ramazan ayı boyunca Nar_ı World orkestrası beyaz kıyafetler içerisinde keman, kanun ve ney eşliğinde misafirlerine unutulmaz bir “Beyaz Ramazan” yaşatacak.
Kurulduğu ilk günden beri kalitesinden ödün vermeden en iyi hizmeti sunan Portaxe, Ramazan ayında da lezzetli iftar mönüsüyle misafirlerini ağırlamaya devam edecek.

Zengin iftar menüsünün yanı sıra iftar saatinden önce canlı ilahi okunması, ezan bildirimi, tasavvuf müziği ve semazen gösterisi ile Portaxe, misafirlerine eşsiz bir Ramazan programı sunacak.
Portaxe iftar mönüsünde, iftarların geleneksel tadları ile klasik Türk mutfağının vazgeçilmezleri yer alacak. Portaxe’in bu lezzetli iftar mönüsünün kişi başı fiyatı ise 45 ve 55 TL.
Ramazan ayı boyunca Portaxe birbirinden lezzetli yemeklerden oluşan mönüsü ve beyaz konsepti ile eşsiz Ramazan geceleri için sizleri bekliyor olacak.

RAMAZAN MENÜSÜ
İFTARİYE TABAĞI : Medine Hurması, Çiçek Balı, Beyaz Peynir, Kaşar Peyniri, Örgü Peynir, Kalamata Zeytin, Kaymak, Söğüş Domates, Söğüş Salatalık, Ramazan pidesi, Günün çorbası

ZEYTİNYAĞLILAR :Zeytinyağlı Biber Dolma, Yoğurtlu Semizotu, Soslu Patlıcan, Salata

ARA SICAK :Pastırmalı Paçanga Böreği

ANA YEMEK :Hünkâr Beğendi, Piliç Baget Dolma

TATLILAR :Dondurmalı Fıstıklı Güllaç

LİMİTSİZ MEŞRUBAT :Demir Hindi Şerbeti, Vişne, Şeftali, Portakal, Elma Suyu, Cola, Diet Cola, Fanta, Soda, Çay, Kahve

KİŞİ BAŞI 45 TL

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi