Bayramda Alaçatı Lale Lodge’da Fondue | uygun oteller
uygun oteller: Bayramda Alaçatı Lale Lodge’da Fondue

24 Ağustos 2009 Pazartesi

Bayramda Alaçatı Lale Lodge’da Fondue

Sakin bir bayram tatili geçirmek isteyenlerin adresi olan Çeşme Alaçatı’daki Lale Lodge Butik Otel İsviçre mutfağına özgü Fondue gibi yemekleri şık bir ambiyansla sunuyor. Dünyaca ünlü sörf cenneti Çeşme Alaçatı’da bulunan Butik Otel Lale Lodge’da İsviçre mutfağının çok özel lezzetlerini bayramda da herkesin damak zevkine uygun bir şekilde sunmaya devam ediyor…

İsviçre’de doğup büyüyen ve ailesiyle birlikte memleketi Alaçatı’ya yerleşen Hakan Lale’nin, kurucusu olduğu Lale Lodge Butik Otel’in mutfağında hem İsviçre hem de Türk yemekleri çok şık ve lezzetli bir şekilde hazırlanıyor. İsviçre mutfağında otelin sahibi Hakan Bey’in, Türk yemeklerinde ise annesi Belkıs Hanım’ın imzası var.

Butik Otel konseptini geleneksel konukseverliği, kalitesi ve özel mimarisi ile birleştiren Lale Lodge’un mönüsünde İsviçre mutfağının temel taşlarından olan ve et, peynir seçenekleri bulunan fondue, gelen konukların fazlasıyla dikkatini çekiyor.

Kendi bahçelerinden zeytinler ve özel zeytinyağları, organik peynir, süt, yumurta, zeytin ve reçellere Belkıs Hanımın yaptığı böreklerin eşlik ettiği köy kahvaltısını, akşamları ise İsviçre mutfağından hazırlanmış çok özel menüleri de tavsiye ediyoruz.

Lale Lodge’da 4 duble 5 suit olmak üzere toplam 9 oda bulunuyor. Cumbalı suit odalar insana evindeymiş hissi veren son derece doğal ve ferah bir tarzda döşenmiş. Tüm odalarda split klima ve minibar mevcut. 4 adet double room’da ( 1-2-5-6 ) hidro masajlı duşakabin, (3-7 ) numaralı odalarda çift kişilik jakuzi, (4) nolu oda da ise havuz manzarası, hidro masajlı duşakabin ve cumba bulunuyor. Bütün odalarında kablosuz internet bağlantısı olan Lale Lodge Butik Otel, bu bayramda da misafirlerini ağırlamak için sabırsızlanıyor…

Rezervasyon için: http://www.lalelodge.com/
Tel: 0232 716 79 99

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi