2009 Yaz Tatili Kampanyaları Yeşilöz Otel Antalya | uygun oteller
uygun oteller: 2009 Yaz Tatili Kampanyaları Yeşilöz Otel Antalya

25 Ağustos 2009 Salı

2009 Yaz Tatili Kampanyaları Yeşilöz Otel Antalya



Sizlere rahat ve güzel bir tatil yaptırmak niyetiyle bazı kampanyalar hazırladık,umarız erken rezervasyon fırsatlarını kaçırmadan rezervasyonlarınızı yaptırır ve tatil planlarınızda umduğunuz gibi geçer.Ancak biz umduğunuz gibi değil istediğiniz gibi bir tatil yapmanızı dileriz…

Sayın misafirlerimiz yoğun talepler nedeniyle Haziran Temmuz ve Ağustos rezervasyonlarınızda acele etmenizi tavsiye ediyoruz…

Otelimize gelen yoğun telefonlarda özellikle sorulan otelin plajı olup olmadığı ve plajın ne kadar mesafede olduğu ile alakalıdır. Siz değerli misafirlerimize bilmeniz gereken şu önemli noktaya dikkat çekmek isteriz. Hangi otel olursa olsun odanızın kapısından çıktığınızda ayağınız denize girmiyor kaldı ki alternatif otellerin hiçbirisinde bayanlarımız arzu ettikleri gibi gönül rahatlığıyla plajda denize giremiyorlar. Otelimizde de plaj bulunmadığı gibi bir çok otel gibi denize mesafemiz 900mt dir. Bayanlarımızın plajları rahat kullanamıyor ve denize giremiyor olmaları bize otelimizdeki bayanlar kompleksini, bayan misafirlerimizin gönül rahatlığı ile kullanabilecekleri temiz, nezih ve ferah bir yapıya kavuşturma mecburuyetimiz olduğunu hissettirmiştir.
Bayanlara yönelik bu ihtiyacı karşılamak için binamızın terasında sabah güneş doğduğu andan itibaren akşam güneş batana kadar güneşlenebileceğiniz, 1.25 Cm derinliğinde, 180 Metre kare büyüklüğünde, temiz, nezih, ferah bayanlar havuz kompleksi inşa ettik. Kompleksimizi mini mescit ve spor alanı ile hizmetinize sunduk. Ayrıca Kapalı havuz, hamam, sauna, güzellik salon ile siz değerli misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamanın gayreti içerisindeyiz.

Saygılarımızla…

Standart odalarda 3.kişi %30 indirimli….

7-12 yaş çocuklar :%50 indrimli….

0-6 yaş bebekler için 1. çocuk ücretsiz…

Gruplar için çok özel indirimler… Bizimle irtibata geçiniz.

Yeni evlenen çiftlerimizi unutmadık… %10 indirim imkanı

Yaz tatilinde siz değerli eğitimcilerimizi ve sağlıkçılarımızı unutmadık…
Merhaba, Antalya ili, Side ilçesinde,üstün standartalarda(otelimizin yıldız belgesi yoktur) ve artısı bulunan otelimizde siz değerli eğitimcilerimize ve sağlıkcılarımıza yönelik bir kampanya düzenledik,her şey dahil olmak üzere (sabah oğlen ve akşam yemekleri -içecekler) kişi başı konaklama fiyatımız %10 indirimlidir.

Eğitimcilerimizden; öğrenci ve öğretmen gruplarına yönelik düzenleyecekleri tatil programları için ayrıca öğrenci grup görüşmesi yapmasını rica ederiz

Sağlıkçılarımızdan; Doktorlar, Hemşireler, Ebeler ve sağlık memurları gibi sağlık camiasında bulunan kişiler birey olarak veya grup olarak bu kampanyalarımızdan faydalanabileceklerdir.
Eğitim camiasına ve Sağlık camiasına küçük de olsa katkımız olur ise ne mutlu bize…

Otelimize giriş yapacak misafirlerimiz Manavgat otobüs terminalinden saat 16:00 ‘da ücretsiz olarak alınacaktır. Otelden ayrılan misafirlerimiz ise sabah saat 10:00 ve 11:30 da alınarak Manavgat otobüs terminaline bırakılacaktır.

Rent a car Oto Kiralama) Hizmetimiz

Otelimize gelecek misafirlerimizi en rahat tatil yapabilmelerini sağlamak amacıyla anlaşmalı olduğumuz
Rent a-car şirketi ile diyaloglarını kuruyor ve en uygun fiyatlara araç kiralamalarını sağlıyoruz…

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi