Ramazan Bayramında Gidilebilecek İslami Geleneklerimize Uygun Oteller | uygun oteller
uygun oteller: Ramazan Bayramında Gidilebilecek İslami Geleneklerimize Uygun Oteller

25 Ağustos 2009 Salı

Ramazan Bayramında Gidilebilecek İslami Geleneklerimize Uygun Oteller


Ramazan bayramı giderek yaklaşrırken, tatil planlarımızı ve izinlerimizi düşünmeye başlıyoruz. Bir ay boyunca dini vecibelerimizi yerine getirdiğimiz, ramazan orucumuzu tuttuğumuz bu mübarek ay sonunda bazen güzel bir tatil yöresinde dinlenmek istiyoruz. Hele bir de Ramazan'ın güzellikleriyle sarılmış bir haldeyken gittiğimiz tatil yerinde de yine bu muhafazakar tavrın olmasına gayret ediyoruz. Türkiye'de bu anlamda ailemizle birlikte tatilimizi rahatça geçirip, dinlenebileceğimiz, bayanlara özel plajları havuzları olan, çeşitli oteller ve tatil seçenekleri mevcut. Bu otelleri elimizden geldiğince sizlere tanıtmaya çalışacağız.

Her yazımızda ikişer oteli tanıtarak, 2009 Ramazan tatiline kadar en uygun seçenekleri size sunacağız.

Şah Inn Paradise Otel

Genel Özellikler : Türk toplumunun aile yapısına müsait, muhafazakar misafirlere yönelik, alkolden uzak yani alkolsüz içkilerin tercih edildiği bir tesis olan otel Antalya-Mavikent mevkisinde bulunuyor. Bu bölge hem doğa hem de özel bir tesettürlü bayanlara yönelik kumsalın da olduğu, çam kokuları arasında oldukça geniş bir alana kuruludur. Özellikle denize sıfır olması avantajdır ve odalar oldukça konforlu ve az katlı villa tipindedir.

Şehir Merkezine Ne Kada Uzak : Antalya merkeze 90 km, Kemer'e 42 km, Kumluca'ya 4 km, Finike'ye 22 km, Demre'ye 56 km, Kaş'a 88 km uzaklıktadır.
Havaalanına Uzaklık : Antalya Havaalanı'na 105 km.
Denize Uzaklık : Denize sıfır.
Plaj Özellikleri : Özel plaj 400 metre uzunluğundadır (kumluk) ve 2 iskelesi mevcuttur.
Engelliler İçin Olanaklar : 5 adet özel oda.

Club Otel Karaburun
Genel Bilgiler : Tesisin bazı dinlenme alanları arasında 2000m2'lik bir alana yayılmış olan ve iki katlı şekilde ailelere uygun şekilde tasarlanmış, huzur ve güvenle dinlenebileceğiniz 2 adet tatlı su, 1 adet tuzlu deniz suyu ve 2 adet çocuk havuzu olmak üzere toplam 5 havuz. Kaydıraklı havuzlar, güneşlenmek için özel alan, havuz barı, hamam, masaj ve sauna gibi hizmetler ve güzellik merkezi, dinlenme odası, mescit, doğal kürler ve bitki banyosu gibi özel hizmetler de mevcut.

Tatil köyünde 150 oda bulunmaktadır ve bu odaların 60 tanesi bahçe manzaralı 60 tanesi deniz manzaralı olmak üzere balkonlu, 15 tanesi deniz manzaralı 15 tanesi ise bahçe manzaralı olmak üzere balkonsuzdur. Odalarda standart olarak klima, TV, minibar, banyo, saç kurutma makinesi, kasa, sıcak su ve telefon bulunmaktadır.

Tatil köyünde gerçekleştirebileceğiniz çeşitli aktiviteler arasında çocuklara özel aktiviteler, bayanlara özel aktiviteler, spor aktiviteleri çeşitli dış ve iş etkinlikler de tatilinizi güzelleştirmek için bulunuyor.

Rezervasyon için aşağıdaki telefon numaralarını arayabilirsiniz.
0212 518 87 34 -35
Konya şubesi : 0332 350 75 30 - 20

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi