Palmetto Resort Otel | uygun oteller
uygun oteller: Palmetto Resort Otel

30 Temmuz 2009 Perşembe

Palmetto Resort Otel




Palmetto Resort Hotel Marmaris'e 41 km. uzaklıkta bulunan küçük bir balıkçı köyü olan Selimiye'dedir. Selimiye badem ağaçlarıyla ve çam balı ile ünlü bir köyümüzdür.

49 senedir Amerika'da ihtisasını ve uzmanlığını yapmış kendisi bir öğretim üyesi olan Prof.Dr.Erol ÜÇER ve eşi bu köyü çok beğenmişler ve butik hotellere güzel bir örnek teşkil eden Palmetto Resort Hotel'i inşaa etmişler.
Nezih bir ortam ve doğa insanı büyülüyor...

Marmaris'ten Datça istikametine giderken 20. km'de sola Hisarönü istikametine sapılıyor ve oradan hiçbiryere sapmadan dümdüz sırayla Hisarönü, Orhaniye, Turgut köylerini geçtikten sonra Selimiye'ye ulaşıyorsunuz.

Palmetto Resort Hotel'in 3000 m2 üzerinde büyük bir bahçesi ve oldukça büyük bir havuzu ve geniş bir kullanım alanı bulunmaktadır.

Palmetto Beach Garden Restaurant, hotelin bahçesinde denize sıfır yemek yiyebileceğiniz eşsiz bir ortamda kurulmuştur. Ekmeğimizi bile kendi hijyenik ortamımızda hazırlamakta olduğumuz restaurantımızda sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

Taze Balık ızgara çeşitleri, pide, pizza, lahmacun, steak türleri özel menüler ve Osmanlı mutfağına ait specialler sunduğumuz menünün sadece bir kısmı...

Palmetto Resort Hotel'de sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız...

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi