Otel Anatolia - Bursa | uygun oteller
uygun oteller: Otel Anatolia - Bursa

29 Temmuz 2009 Çarşamba

Otel Anatolia - Bursa




1985 yılı Haziran ayında hizmete açılan HOTEL ANATOLIA BURSA, panoramik manzaralı ve 95 odası bulunan bir oteldir. 95 odamızın 6’sı suit, 55’i standart, 34’ü geniş yataklı odalardır. Bunlardan 12 odamız duşlu, 77 odamız küvet banyolu ve 6 suit odamızda jakuzi sistem duş armatürlüdür.

Otelin her odasında Air Condition Sistemi, TV-Uydu Yayını, Cine-5, Dört Kanal Müzik Yayını, Digitürk, Minibar, Saç Kurutma Makinesi, Çay-Kahve İkram Seti (ücretsiz), Kutu Kestane Şekeri (ikram) mevcuttur.

Kahvaltı servisinde ise Açık Büfe olup, Öğle ve Akşam yemekleri Tabldot ve Alacarte alınır.

Hotel Anatolia şehrin turistik merkezinde olup Bursa havaalanına 35 km, Denize 20 km ve Uludağ Kayak Merkezi’ne 25 km uzaklıktadır.

Bursa’nın Gündüz ve Gece hayatını kaçırmaksızın huzurlu bir tatil geçirmek veya İş Seyahatlerini tatile çevirmek isteyen misafirleri Uludağ’ın eteklerinden doyumsuz bir Bursa manzarasına sahip otelimizde görmek ve hizmet etmekten büyük bir zevk duyacağız. İyi günler dileğiyle işlerinizde başarılar dileriz.

0-10 Yaş arasındaki çocuklar Hotel Anatolia'dan ücretsiz yararlanmaktadır.
Yılın her günü açık olan, 95 odası ile siz değerli müşterilerine hizmet veren Hotel Anatolia'da kredi kartı ile ödeme imkanı ve kredi kartına 12 taksit imkanı mevcuttur.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi