Limak Arcadia Hotel/Belek-Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Limak Arcadia Hotel/Belek-Antalya

1 Ağustos 2009 Cumartesi

Limak Arcadia Hotel/Belek-Antalya




Hizmet Türü : Herşey Dahil
Tesis Özellikleri : Tesisimiz bina ve bungolow olmak üzere 2 ana binadan oluşmaktadır. 204 adet ana bina standart oda, 117 adet bungalow bina standart oda, 444 adetoda, 107 adet bungalow aile odası bulunmaktadır. Tesiste açık ve kapalı ana restaurant, A'la carte restaurant ile zengin ve lezzetli menüleri sizlere sunmaktadır.
Tesis Aktiviteleri : 3 adet açık yüzme havuzu, 1 adet çocuk yüzme havuzu, 1 adet kapalı yüzme havuzu, su kaydıraklı aquapark, fitness center, sauna, Türk hamamı, masaj, güzellik merkezi, kuaför, market, açık hava sinema, açık ve kapalı disco, otopark, motorlu ve motorsuz su sporları, mini golf, gece ve gündüz animasyon showları, açık ve kapalı alışveriş merkezi, dalış okulu, 4 adet tenis kortu, ışıklandırmalı tenis kortu ve tenis ekipmanları, mini club, çocuk oyun alanı, bebek bakıcısı, bilardo, amfi tiyatro, beach voleybol, çeşitli büyüklüklerde futbol sahası bulunmaktadır.
Oda Özellikleri : Odalarımızda: saç kurutma makinası, telefon, televizyon, ütü, kablosuz internet bağlantısı, özel kasa, minibar mevcuttur.
Kısa Açıklama
Açıklama : Denize sıfır konumda olan otelimiz,
Antalya merkeze oldukça yakın mesafededir. Belekte 5 yıldızlı otelleri içerisinde kalitesiyle ortaya çıkmış oteller arasındadır. Ayrıca otelimiz belekte ucuz oteller arasına giremese de görülmeye değer mekanlardandır. Limak Arcadia Hotel herşey dahil hizmetiyle sizleri ağırlamaktadır. Ayrıca otelimizin Limak Arcadia otel fiyatlarını öğrenmek için sitemizi gezebilir gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi