Mendos Otel/Fethiye Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Mendos Otel/Fethiye Otelleri

27 Temmuz 2009 Pazartesi

Mendos Otel/Fethiye Otelleri



İlçeye 5 km, Dalaman havaalanına ise 40 km uzaklıktaki, yeryüzünde günbatımının en güzel izlendiği yer olarak tanımlanan Çalış, 4 km.lik kumsalı ile sıcak yaz akşamlarında serin esintisi, "Caretta Caretta"ları ile, su sporlarına elverişli denizi, restoranları, barları,alış veriş ve ulaşım olanakları ile ilçe turizminin en gözde yerlerinden biridir.

Otel Mendos, Çalış plajında denize sıfır konumdadır. Tesisimizin çalış plajının merkezi konumunda bulunmasından dolayı etrafında birçok bar restoran ve alışveriş merkezi bulunmaktadır. Gün boyu, çok sık aralıklarla çalışan dolmuşlarla kentin hemen her yerine ulaşmak mümkün. Ayrıca, hemen çalış köprüsünün altında, deniz dolmuşları (tekneler) ile de, şehir merkezine seferler yapılmaktadır.

Denize sıfır konumda, 72 + 3 delux odadan oluşan 3 yıldızlı tesisimiz kaliteli ve misafirperver hizmet anlayışıyla Fethiye'de artık bir marka haline gelmiştir. Yeşil bahçesi, konforlu odaları, animasyonları, yarışmaları, günbatımının en güzel izlendiği restorantı, sıcak atmosferi ve her yaş grubundan misafirlere hitap eden ortamıyla otelimiz keyifli bir tatil için sizleri bekliyor.

Tesisimizde 2 adet yüzme havuzu, Bahçe, Asansör, Roof bar, 200 kişilik restoran & Açık büfe servis (Kapalı & Açık), 3 adet Snack bar, 24 saat açık resepsiyon, Ücretsiz oda servisi, Çamaşırhane servisi, Ücretsiz otopark servisi, TV & Kütüphane salonu, Doktor, Kuaför salonu, Wireless mevcuttur.

Odalarlarda Klima, Uydu TV, Saç kurutma makinesi, Mini-Bar, Safe Kutusu, Direk telefon bağlantısı, Banyolarda küvet, Balkon bulunmaktadır.

Çocuklar için: 2 Adet çocuk havuzu, Bebek sandalyesi, Bebek yatağı, Çocuk oyun bahçesi, için soft animasyon, Çocuk menü (A’lacarte menü) mevcutur.

Aktiviteler: Türk geceleri, Yarışmalar ve soft animasyonlar, Bilardo (ücretli), Masa tenisi, Masaj, Basketbol, Su topu, Bisiklet, Dalış kursu, Sörf, Paraşüt, Banana.

Şehir : Fethiye
Yer : Çalış
Sınıf :
Adres : Çalış Plajı Mevkii
Fethiye / Turkey
Yarım Pansiyon

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi