Paradise Motel/İstanbul-Şile | uygun oteller
uygun oteller: Paradise Motel/İstanbul-Şile

31 Temmuz 2009 Cuma

Paradise Motel/İstanbul-Şile




Bahar geldiğinde, zaten yeşil olan Ağva'mız artık daha da yeşil ve huzur dolar. Yemyeşil ağaçlar altında, dere kenarında sakin bir haftasonu geçirmek, dinlenmek ve şehrin stresini üzerinizden atmanız için sizi Ağva'ya bekliyoruz...Biz Ağva Paradise Motel ve Bar olarak dört mevsim Ağvadayız...

Ağva'ya özel aracınızla İstanbul üzerinden gelecekseniz; Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yolu üzerinden Ümraniye - Şile istikametine girilip, otoyoldan Şile'ye varmalısınız. Daha sonra ister Ağva Sahil Yolu üzerinden isterseniz de Teke üzerinden Ağva'ya gelebilirsiniz. Ağva Ayedaş'ın önünden geçen yola girilip 300 metre kadar gidildiği takdirde tesisimize ait ÜCRETSİZ OTOPARKa aracınızı park edebilirsiniz.

Otoparkta bulunan teleferikle de derenin karşı kıyısında bulunan tesisimize ulaşabilirsiniz.

Özel aracınızla Kocaeli üzerinden gelecekseniz; Kandıra yolu üzerinden Teke Ağva istikametini takip etmeniz gerekmektedir.

Otobüsle gelecek olan konuklarımız Harem Otogarı'ndan ve Ümraniye'den kalkan Şile - Ağva otobüslerine binip, Ağva girişindeki Ayedaş'da indikleri takdirde tesisimize kolayca ulaşabileceklerdir.

Üsküdar Otobüs Yazıhanesi:0 216 391 13 47
Ümraniye Otobüs Yazıhanesi:
0 216 328 36 34

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi