Aydın Yıldız Oteli - Uludağ | uygun oteller
uygun oteller: Aydın Yıldız Oteli - Uludağ

29 Temmuz 2009 Çarşamba

Aydın Yıldız Oteli - Uludağ




Aydın Yıldız Otelin odalarını inceleyerek yazımıza giriş yapalım.. Otel Aydın Yıldız Uludağ 41 Oda 128 Yatak kapasite ile hizmet veren Otelin Oda Özellikleri, duşa kabinli banyo, wc, telefon, halı zemin, uydu yayınlı telefon, kalorifer olarak dizayn edilmiştir.

Aydın Yıldız Otel'in çalışma sistemi, Yarım pansiyon, kahvaltı salonu, Lobi, pist manzaralı cafe ve barı, Türk mutfağının seçilmiş örneklerini pist manzaralı restaurantıda sunmakta ve Otelin meşhur et-mangal servisi eski damak zevkinize göre her zaman hizmet vermekte olup Dünya Mutfağı ve Türk mutfağının kusursuz servisi ile müşterilerine unutulmaz anlar sunmaktadır.

Ak Otel'de senineri ve konferanslar için hazırlanmış tam donanımlı 1adet toplantı salonunda tepegöz, perde, beyaz tahta, slayt projektör, flipchart, projeksiyon, ses sistemi, mikrofon, video player, dvd player, televizyon, ışık sistemi mevcutur

Eğlece ve aktivitelere geçecek olursak Aydın Yıldız Otel'de kış sporları, kayak malzemeleri, Atari, play station ve extralar, gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Genel olarak incelersek Aydın Yıldız Otel'in merkezi ısıtma, Tv salonu, Oyun Salonu, Butik, iki adet kayak odası, 24 saat sıcak su, otopark gibi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.
Aydın Yıldız Otel konum Olarak, kış sporları merkezi Uludağda olup Bursa 35 km, İstanbul 260 km, mesafede yer almaktadır.


Rezervasyon için aşağıdaki numaralardan yararlanabilirsiniz.

Telefon : 0224 285 21 40 (4 hat)

Fax : 0224 285 21 42

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi