Otantik Butik Otel /Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Otantik Butik Otel /Antalya

28 Temmuz 2009 Salı

Otantik Butik Otel /Antalya




Geçmişten gelen mimari güzellikler modern gereksinimler ve çağdaş dekorasyonlarla zenginleştirmiş. Şık dizaynı ve her türlü konfor detayının hayata geçirildiği otel, rahatlık ile lüksün birleştirildiği bir mekan yaratılmış. Ahşap işçilikler, zeminde ve tavanda rustik işlemeler, duvarlarda odaları zenginleştiren tablolar, kadife perdeler, halılar, avizeler, ağaç mobilyalar. Her detay, konukların kendilerini odalarına verdikleri isimlerdeki gibi sultan ve paşalar gibi özel hissetmeleri için düşünülmüş. Jakuzili odaların da bulunduğu tesiste restoran ve barın yanı sıra incelikle düzenlenmiş bir de şarap evi var.



Tarih, kültür ve eğlence hazinesi… Mavi Yolculuk’tan, derin dalışa, plajlarından, mağaralarına kadar saymakla bitmeyecek kadar zenginliği bir arada taşıyan kent. Deniz temizliğine ve plaj bakımına gösterdiği özen nedeniyle Antalya sahilleri “Mavi Bayrak”la onurlandırıldı. Turistlerin akın akın geldiği ve dönmek istemediği Antalya, birbirinden ilginç deniz mahsülleri ile de dünyaca ünlü…
Konyaaltı Plajı: Karlı dağların eteklerinde uzanan Konyaaltı Plajı sakin fakat ani derinliklere sahip. Plajdaki boydan boya kumsal ve yemek yenebilecek lokantalar her zevke hitap ediyor. Topçam Plajı: Kent merkezine 15 kilometre. Çam ormanları içinde yer alan plaj, amatör dalgıçlar için ideal bir yer. Karşısında Sıçan Adası uzanıyor. Küçük Çaltıcak, Büyük Çaltıcak, Beldibi, Kızıltepe Mocamp Tesisleri, Kemer koyu, Phaselis ve Çıralı Plajları da aynı değerlere sahip. Lara Plajı: Antalya’ya 11 kilometre denizi sığ ve ince kumlu.
Karain Mağarası: Paleolitik Çağ’dan Demir Çağı’na kadar kullanılan Karain Mağarası Türkiye’nin bilinen en eski yerleşim merkezi.

Kaleiçi; büyük bir bölümü yıkılmış ve yok olmuş at nalı şeklinde içten ve dıştan surlarla çevrili Helenistik, Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı devirleri ortak eseridir. Surların 80 burcu vardır. Surların içinde kiremit çatılı 3000 kadar ev bulunmaktadır. Evlerin karakteristik yapıları Antalya'nın sadece mimari tarihi hakkında fikir vermekle kalmaz, aynı zamanda bölgedeki yaşam tarzını, gelenek ve görenekleri en iyi şekilde yansıtır.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi