Kumköy Beach Resort Antalya - Side Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Kumköy Beach Resort Antalya - Side Otelleri

28 Temmuz 2009 Salı

Kumköy Beach Resort Antalya - Side Otelleri


OtelRezervasyon.com Türkiye otelleri ile müşteriyi direk biraraya getiren, aracısız ve komisyonsuz bir otel tanıtım platformudur.

Sitemizde tanıtımı yapılan ve içeriklerinde period fiyatları girilmiş olan otellere yapacak olduğunuz tüm ön rezervasyon talepleri anında ilgili otele sistemimiz tarafından otomatik olarak iletilmektedir.
Bu talebiniz sonrasında otel yetkilileri sizinle en kısa sürede irtibata geçerek, güncel fiyat ve ödeme seçenekleri ile diğer prosedürleri tamamlayacaklardır.

Otel içerik sayfasında fiyat bilgisi olmayan bir otel, henüz sistemimize tam olarak kayıt olmamış olabilir.

Bu durumda, varsa olası rezervasyon talebiniz tarafımızca manuel olarak imkanlar çerçevesinde işleme alınarak, tarafınız ile irtibata geçilecektir.

Otel içerik sayfasında Online Rezervasyon butonu bulunan bir otele gerçek zamanlı ve bu otelin belirlediği en aktüel fiyatlar ile rezervasyon yapabilirsiniz. Bu durumda, rezervasyon talebiniz seçtiğiniz kişi sayısı ve gün bazında sistem tarafından otomatik olarak hesaplanarak karşınıza gelecektir. İşlem esnasında otel tarafından girilmiş yeterli kontenjan mevcut ise, rezervasyonunuz otel tarafından elektronik olarak teyit edilecektir.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi