2010 Erken Rezervasyon Şah İnn Paradise | uygun oteller
uygun oteller: 2010 Erken Rezervasyon Şah İnn Paradise

6 Nisan 2010 Salı

2010 Erken Rezervasyon Şah İnn Paradise


Şah Inn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, yabancı turistlerin yıllardır faydalandığı erken rezervasyon sistemini yerli turistin de benimsediğini söyledi.

Bu yıl da Ekim ayı itibariyle sezona başlangıç yaptıklarını belirten Yusuf Yücel, erken rezervasyon için tatil fiyatlarının 25 €’den başladığını vurguladı.

Yusuf Yücel, Şah Inn Paradise’da önceki yıllara göre erken rezervasyona olan ilginin bu yıl daha da arttığını belirterek, “Özellikle iç pazarda yapılan erken rezervasyonlarda geçen yıla oranla yüzde 80’lik bir yükseliş meydana geldi.




Dış pazarda ise yüzde 10’luk bir artış söz konusu. Antalya Kumluca’da eksiksiz bir tatil sunan Şah Inn Paradise Tatil Köyü’nün 2010 yılında yüzde 95 yatak doluluğuna ulaşmasını bekliyoruz’ dedi.

Misafirlerinin ödemeyi önceden yaparak tatillerini garanti altına aldıklarını belirten Yücel, ‘ayrıca yüzde 60’lara varan indirim ve taksit imkanlarından faydalanmak mümkün.

Tatil olgusu bir alışkanlık haline geldi ve kültür olarak yaşantımıza girdi. Bununla doğru orantılı olarak tatilcilerimiz artık aylar öncesinden tarihi belirleyip rezervasyon gerçekleştiriyor’ dedi.


  • Şah İnn Paradise Otel için Tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi