Otel Kaya İzmir Merkez | uygun oteller
uygun oteller: Otel Kaya İzmir Merkez

17 Kasım 2009 Salı

Otel Kaya İzmir Merkez



Hizmetler

1) Restaurant.

Yepyeni lezzetler, kendinizi huzurlu bir atmosferde hissedeceksiniz. Kokteyl, seminer hizmetleri içinde otelimiz hizmetinizdedir. Ege mutfağı ve zengin çeşitli deniz ürünlerinine hayran kalacaksınız.

(24 Saat Oda Servisi Mevcuttur.)



2) Wireless İnternet.

Hotelimizde 24 saat internet hizmeti sunulmaktadır. (Kablolu ve Wireless)



3) Oda Özellikleri.

Odalarda Klima, Merkezi ısıtma, Mini bar, Saç Kurutma Makinası, TV (Uydu Sistemi), Radyo, Telefon, Kablolu sistem bulunmaktadır. Ayrıca Hotelimizde Ücretsiz Güvenlik Kasaları, Ücretli Doktor, Ücretli Çamaşırhane mevcuttur. Hotelimizde Sigara İçilmez.



4) Vip Meditasyon Odası.

Kendinizi stresden ve günün zorluklarından uzaklaştırmak için meditasyon odası mevcuttur (YOGA).

Odalar

Air condition • Merkezi Isıtma • TV (uydu) • Internet
• Direkt Telefon • Saç Kurutma Makinası • Minibar • Radyo


Otel KÂYA



Otelimiz Marka ve 3 yıldız bir oteldir;

46 yıllık bir serüven sımsıcak ateşi, kalitesi ve yepyeni orjinal dekoru ile tüm dünya insanlatını kucaklıyor. Otel Kâya şehrin alışveriş, iş ve eğlence merkezlerine, İzmir Fuarına 5 dk. yürüyüş mesafesindedir.



Geçmişten.......Bugüne OTEL KÂYA;


ŞÜKRÜ KÂYA: 1963 İzmir' de kurulan ve ilklere imza atan, şükrü KÂYA' nın kuruculuğu ile sizleri Otel KÂYA ile tanıştırdık. Bu uzun serüvende ilklere imza atmaya devam ediyor, siz değerli misafirlerimizi sizler için titizlikle hazırlanan tüm yeniliklerimizi ve güzelliklerimizi paylaşmaya bekliyoruz. Bu güzel, aydın, yaratıcı, çalışkan, disiplinli insanlarla tanışmak istemezmisiniz?



SEVİNÇ KÂYA: Bu uzun serüvende annem özel insan Sevinç KÂYA' nın vizyonu, bilgisi, yaratıcılığı büyük katkılar sağlamaktadır.



FERHAN KÂYA: Sevgili Ferha KÂYA' da kurduğu şirketler ile Otelimizin teknik ve yeni konularda ilerlemesine katkıda bulunmaktadır.



Sevgili annem Sevinç KÂYA ve sevgili kardeşim Ferhan KÂYA bu güzellikleri sizlere sunmamızda emeklerini, fikirlerini bizlerle paylaşarak Otel KÂYA' nın marka ve özel bir mekan olmasını sizler için sağladılar.



ELVAN KÂYA: Otel KÂYA ile aynı yaştayım. Benim için çok önemli ve özel meslek olan otelcilik özellikle Otel KÂYA vazgeçemeyeceğim bir mekan eğitimlerim, dünya görüşüm zihnimin ve ruhumun içindeki tüm yaratıcılığı ve güzelliği sizlere yansıttım.



Otel KÂYA Başarının, Güvenin, Yeniliğin, Bilginin, Lezzetin, Keyfin, Dostluğun, Huzurun Mekanı olmaya devam ediyor ve Sizleri bekliyor. Saygı ve Sevgilerimizle Buluşmak Dileğiyle...



Ödüllerimiz

Biz personelimizle büyük bir aileyiz. Biz personelimiz ile sizleri ağarlamaktan mutluluk duyacağız. Bu mantıkta çalışmamızın meyvelerini yılın en iyi hizmet ödülleri alarak perçinlemekteyiz.


İletişim

Gaziosmanpasa Bulvari No:45

35230 Çankaya - IZMIR - TÜRKIYE

info@otelkaya.com

Tel: +90 232 483 97 71 - 4839772 - 4835883

Fax: +90 232 483 97 73


  • Detaylı bilgi için:Otel Kaya
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi