Princess Thermal Spa Otel Narlıdere İzmir | uygun oteller
uygun oteller: Princess Thermal Spa Otel Narlıdere İzmir

17 Kasım 2009 Salı

Princess Thermal Spa Otel Narlıdere İzmir


Genel Bilgiler

2 Kral dairesi,10 suit, 288 standart olmak üzere, toplam 300 adet odamızla aynı anda 900 kişiye kadar hizmet verebilmekteyiz.

Tüm odalarımızda, telefon, minibar, TV uydu yayınları,Pay-TV ve klima bulunmaktadır.

Yetişkin ve çocuklar için açık havuzlarımızın yanı sıra, cam kubbeyle kapatılmış olan termal su havuzuna sahibiz.

Aynı anda yüzlerce misafirimizin ağırlanabileceği toplam 24 adet açık ve kapalı banket alanlarımızda, restaurant ve salonlarımızda, seçkin aşçıların elinden sunulan Türk ve Dünya mutfaklarından örnekler tadabilir, değişik yerleşim düzenleri ile pek çok etkinlik düzenleyebilirsiniz.

Otelimiz bünyesinde bulunan Thermal & SPA merkezimizden 08:00-23:00 saatleri arasında yararlanabilirsiniz. İnternet cafe, Langırt, Masa tenisi (tavla, santranç v.b. ) gibi aktivitelerimizden gün içerisinde yaralanabilirsiniz.

Konum

İzmir Princess Hotel, Türkiye’nin en modern, 3. büyük şehri İzmir’dedir. Şehir merkezine çok yakın (şehir oteli) olmasının yanında, kentin gürültülü ve kalabalığından uzak sakin ve doğa ile iç içe olabileceğiniz ormanlık alan içinde olup İzmir körfezine karşı büyüleyici manzarası bulunmaktadır.

İzmir Princess Hotel, İzmir’in büyük alışveriş merkezlerine 1 km, şehir merkezine 8 km, pek çok harika plajı bulunan Çeşme‘ye 80 km, Meryem Ana‘nın evinin de bulunduğu Efes Antik kente 90 km mesafededir.

Belli başlı yerleşim ve ulaşım merkezlerine mesafeler;

Şehir Merkezi (Konak) : 8 km ( 10 dakika )
Alışveriş merkezleri : 1 Km. (Kipa, Agora, Özdilek vb)
Hava limanı: 25 Km ( 20 dakika )
Çeşme: 80 Km (50 dakika )
Tarihi alanlar, pek çok harika kumsallar eğlence merkezleri, yat limanları.
Kuşadası: 90 Km ( 60 dakika )
Tarihi alanlar, pek çok harika kumsallar, eğlence merkezleri, yat limanları.
Efes: 75 Km ( 45 dakika )
Meryem Ana Evi, antik tiyatro, kütüphane, vb . Pek çok tarihi ve kutsal yer.
İstanbul: 500 Km (6 saat otobüs ile, 1 saat uçak ile)
Avrupa’nın 2. şehri.
Ankara: 650 Km (8 saat otobüs ile, 1,5 saat uçakla)
Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin başkenti.
Bodrum: 350 Km (4 saat otobüsle)
Bodrum kalesi ve diğer tarihi mekanlar, Pek çok plaj ve eğlence yerleri.
Marmaris: 350 Km (4 saat otobüsle)
Tarihi yerler, mükemmel doğa, Avrupa’nın 3. büyük yat limanı, pek çok plaj.

Odalar

2 Kral dairesi, 10 suit, 288 standart olmak üzere, toplam 300 adet odamız mevcuttur.

Her odada yer alan telefonlarımızla, otel içi, şehir içi, şehirler arası ve milletler arası görüşme yapabilirsiniz. Odalarımızda bulunan klima sistemleri sayesinde, yazın terlemeden, kışın üşümeden, huzurlu bir tatil geçirebilirsiniz.

Merkezi TV yayın sistemimiz sayesinde, her odada bulunan televizyonlarımızdan, ulusal ve uluslar arası pek çok TV programını izleyebilirsiniz. Odalarımızdan yemyeşil orman manzarasının yanı sıra İzmir Körfezi'nin eşsiz güzelliği ile karşı karşıya olmanın verdiği huzuru yaşayacaksınız.

Havuzlar

Kapalı & jakuzili termal havuz + Açık & jakuzili ısıtılmış havuz:

Biri açık biri kapalı olmak üzere iki havuz bulunmaktadır. Bu havuzlardan dört mevsim yararlanabilme olanağına sahipsiniz.

Termal su çıkış kaynağında 65-90 derece arası sıcaklığa sahiptir.

Kireçlenme (osteoatroz), iltihaplı romatizma (romatoid artrit), yumuşak doku romatizması (fibromyalgia), ankilozan spandilit gibi romatizmal hastalıklarla boyun fıtığı (servikal diskopati), bel fıtığı (lumbal diskopati), trafik kazası sonrası oluşan kalıcı boyun ağrısı (whiplash sendromu) gibi nörolojik hastalıkların tedavisinde kullanılabilir.

Mineral zenginliği ve içerdiği az miktardaki radyoaktivite ile vücut metabolizmasını hızlandırmak vücut içinde dengeyi (homeostez), kendi kendini tamir sürecini başlatıp hızlandıran hormonları salgılayarak, müzmin yorgunluk ve strese bağlı sırt ağrıları, kas eklem ağrıları, kas gerginliklerine iyi gelir. Günlük yaşam stresine bağlı oluşan bozuklukları ve çevre kirliliğinin vücutta oluşturduğu yıpranmaları azaltarak cilt başta olmak üzere genel bir zindelik ve tazelik verir.

Termal havuzumuz büyük bir cam kubbeyle kapatılmış olduğu için kışın da hizmetinizdedir. Kışın soğuk ve yağmurlu günlerde cama çarpan yağmur tanelerini seyrederken sıcacık ve sağlık veren termal suyun içinde yüzebilirsiziniz. Profesyonel hocalar eşliğinde egzersizler yaparak veya veya arkadaşlarınızla geçirebileceğiniz keyifli dakikalar için ise açık havuzumuza sizleri bekliyoruz..

toplantı ve ziyafetler

24 adet açık ve kapalı salonlarımızda aynı anda 6200 misafirimize Toplantı ve Ziyafet hizmeti sunabilmekteyiz. Bu alanda Türkiye'nin en büyük banquet oteliyiz.

Seçkin aşçıların elinden sunulan Türk ve Dünya mutfaklarından örnekler tadabilir, müthiş doğa manzarası ve beş yıldızlı servis ile yemek yemenin zevkine varabilirsiniz.

Salonlarımız, her türlü teknik ekipmana sahip olup, değişik yerleşim planları uygulayarak, pek çok farklı etkinliğe hazır hale getirilebilir.

Yiyecek İçecek

Haftanın her günü sabah 07:00 - 10:30 ve akşam 19:30-22:30 saatlerinde ailenizle ve dostlarınızla açık büfe kahvaltı ve akşam yemeklerinde yerel ve uluslararası mutfakların en seçkin lezzetlerini açık büfeden tadabileceğiniz eşsiz bir mekan SMYRNA RESTAURANT.

24 saat hizmet veren ferah,dinlendirici atmosferinde dünyanın en seçkin içkilerini yudumlayabileceğiniz,terasında İzmir manzarasının ve gün batımının Princess misafirperverliği eşliğinde keyfini çıkarabileceğiniz ikinci adresiniz CAFE CORNER.

SPA merkezimizde taze meyve suları,salatalar ve hafif snack çeşitleri ile sizlere 09:00-23:00 saatlerinde hizmet sunan vitamin ve enerji kaynağınız VİTAMİN BAR.

Yaz aylarında 09:00-24:00 saatlerinde snack mönülerini ve sizleri serinletecek ustalıkla hazırlanmış en lezzetli kokteylleri, havuz ve dağ manzarası eşliğinde tadabileceğiniz POOL BAR.

Thermal Spa

Termal suyun getirdiği muhteşem sağlık ve güzellik terapileri için sizleri Princess Termal & SPA’ya davet ediyoruz. Kaliteli bir yaşama adım atmak, günün yorgunluğu ve stresinden kurtulmak, değişik sosyal aktivitelerimize katılmak için zaman kaybetmeyin...

SAĞLIKLI YAŞAMA İLK ADIM

Stüdyo derslerimiz: Pilates, aerobik, yoga & step.

Eğitimli uzman personel gözetiminde yapılan step, aerobik, jimnastik etkinlikleri, fazla kilo problemi, kemik erimesi, yüksel kolesterol ve şeker, kalça ve bel ağrıları, kireçlenmesi olanlara daha konforlu, aktif ve uzman bir yaşam vaat eder.

Aletli kondisyon salonu: Kişiye özel fitness programı dahil olmak üzere tüm kondisyon çalışmalarınızı muhteşem dağ ve havuz manzarasına bakarak yapabilirsiniz.

Aquagym & yüzme dersleri : Havuzlarımızda uzmanlar tarafından yaptırılan su jimnastiği, kilo problemlerinin yanında eklem ağrıları, kireçlenme gibi hastalıkların tedavisinde de etkili bir yöntemdir.

Türk hamamı: Sabun masajı, kesenin hizmetlerinin yapıldığı Tarihi Türk hamamlarının keyfini otelimizin Türk hamamında yaşayabilirsiniz. Bu nostaljiyi yaşamak için zaman kaybetmeyin...

Sauna Yüksek sıcaklıkta kısa sürede hızla terleyerek zararlı maddeleri vücuttan atmamızı sağlar. Hemen sonrasında soğuk su ile şok banyosu alınması, cildimizdeki kılcal damarlara egzersiz yapılarak soğuğa direncimizi artırır. Ani hava değişimlerinde hastalanmamızı engeller. Vücudun mikroplara karşı olan savunma sistemini kamçılar.

Solaryum Yaz aylarına en güzel şekilde hazırlar. Yazın kazandığınız ten rengini sürekli kılar.

Rahatlama salonu, soyunma odaları ve duşlar: Tüm bu hizmetler siz değerli misafirlerimizin huzurlu ve temiz bir ortamda dinlenmesi için düşünülmüştür.

Havlu & peştamal: Merkezimize geldiğiniz zaman ücretsiz havlu & peştamal servisimiz için resepsiyonumuz sizlere yardımcı olacaktır.

Vitamin Bar Vitamin Bar Termal & SPA merkezimizde gün boyu hizmette olan barımızdır.

GÜZELLİK VE DİNLENMEK İÇİN BİR SONRAKİ ADIM:

MASAJLAR

Ayurveda masajı Anlamı “yaşam bilimi” olan Ayurveda, sıcak susam yağıyla yapılırken hücrelerin yenilenmesi, zihnin tüm olumsuzluklardan arındırılmasını sağlar. Mistik bir masajın keyfini yaşamaya ne dersiniz?

Sultan masajı Sultanların masajı.... İki masaj terapistinin yaptığı dört el masajının farkını ve ayrıcalığını yaşayacaksınız.

Derin doku masajı Spor öncesi vücudunuzu spora hazırlayın, spor sonrası kaslarınızı dinlendirin.

Aromaterapi Masajı Aromatik yağların gücünden faydalanarak hem vücudunuzu hem de ruhunuzu dinlendirin.

Refleksoloji enerji noktalarınızın uyarılmasıyla vücudunuzun ritmini ve dengesini yeniden düzenleyen harika bir masaj.

Princess Klasik Masaj Günün yorgunluğunu, stresinizi atmanızın ve bir sonraki güne zinde ve mutlu başlamanız için yapılan tüm vücut masajı.

Bölgesel Masaj Yoğun olarak bir bölgeye yapılan masaj programıdır..

Selülit Masajı Selüloit artık problem olmaktan çıkıyor. Eski formunuzu yakalayın ve kendinizi uzman terapistlerimize emanet edin.

Tüm cilt bakımları

Cilt bakımı, maskeler, siyah nokta, akne tedavisi, göz çevresi bakımı ve kırışıklıklar için seanslar, uzman estetisyenler tarafından modern teknikler ve son geliştirilen ürünler kullanılarak yapılır.

Yosun terapisi Vücuttaki ödemi çözen, selülit tedavisinde etkili olan keyifli bir terapidir. Cildin yaşlanmasını önlediği gibi nemlenmesini ve bebek teni kadar yumuşacık olmasını sağlar.

Çamur terapisi 100 derece ısıtılarak dezenfekte edilmiş killi topraktan hazırlanan çamur banyosu romatizmal ağrıların hafifletilmesi ve toksinlerin vücuttan uzaklaştırılmasında faydalıdır. Cildi nemlendirir, sıkılaştırır, hücrelerin yenilenmesini sağlar. Doğal bir iltihap savardır.

Parafin 80 derece ısıtılıp eritelerek hazırlanmış bir petrokimya ürünü olan parafin soğutulduktan sonra yüzeysel ısıtıcı olarak vücudun gerekli görülen bölgelerine uygulanarak kas spazmlarını çözer. Masajla birlikte sellülit tedavisinde de kullanılır

Aromaterapi Termal suyla doldurulmuş küvetlere konulan bitkisel ekstrelezin infüzyonuyla (demiyle), rahatlamanıza ve en önemlisi çok geniş bir hastalık yelpazesinin tedavisine yardımcı bir yöntem olarak kullanılmaktadır. Aroma yağıyla problemli vücut bölgesine kombine edilerek kullanıldığından terapi sonunda mis gibi kokacaksınız.

Epilasyon (iğneli, jelli) : Ağrısız ve acısız gereksiz tüylerden kurtulmanız için güzel bir yöntem.

DAĞ YÜRÜYÜŞÜ VE DİĞER AKTİVİTELER: Sağlıklı yaşamayı ve gençliği korumayı ilke edinen konuklarımız için, otelimizi saran ormanlık bölgede periyodik olarak doğa yürüyüşleri yapılmaktadır. Ayrıca aylık olarak belirlenen tüm aktivitelerde hem eğlenecek, hem de zinde kalacaksınız.

Türk Hamamı

Kese - Sabun masajı: Türk hamamımızın güzel atmosferinde gerçekleşen kese – sabun masajı bizden bir parça...

Fizik Tedavisi merkezi

Tesisimiz her türlü hava koşullarından korunaklı merkezi sistem ısıtmalı ve aydınlatmalı bir tünelle fizik tedavi ile rehabilitasyona ihtiyaç duyan hastalar ve engelliler için uluslararası tanmış fizyoterapist ve rehabilitasyon cihazı barındıran 24 saat acil yardım ve ambulans hizmeti verebilen Balçova Tedavi Merkezi’ne bağlıdır.

BALÇOVA TEDAVİ MERKEZİNDE

EKG, Laboratuar, Röntgen ünitesi
Elektroterapi ünitesi (US,TENS,Faradi, Laser vb…)
Aktinoterapi ünitesi
Masaj ünitesi
Hidroterapi (jakuzi, underwater massage, jet dush, whirlpool) üniteleri
Balneoterapi (kaplıca banyosu) üniteleri
Rehabilitasyon üniteleri
Diş ve Ağız sağlığı bakım ve tedavi ünitesi
Uğraşı tedavi ünitesi

Mevcuttur.



İletişim

Telefon
:
(+90) 0232 238 51 51
Fax
:
(+90) 0232 239 09 39
Web
:
www.izmirprincess.com.tr
E-Posta
:
izmirprincessizmirprincess.com

  • Detaylı bilgi için:Princess Thermal Spa Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi