Anemon Fuar Otel Karşıyaka İzmir | uygun oteller
uygun oteller: Anemon Fuar Otel Karşıyaka İzmir

15 Kasım 2009 Pazar

Anemon Fuar Otel Karşıyaka İzmir






Ana Sayfa

Muhteşem Osmanlı mimarisi ile modern konforu bir arada yaşayacağınız otelimiz; şehir merkezinde konumlanmaktadır. İzmir Enternasyonel Fuar alanına sadece 100 metre ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na ise yalnızca 14 km. mesafededir.

Anemon İzmir otelimizde, ahşap ağırlıklı Osmanlı mimari dekorasyonu, sıcak ve güler yüzlü personeli ile kendinizi evinizde hissedecek; iş yoğunluğunun yorgunluğunu üzerinizden atacaksınız.


Çalışma ortamına uygun, farklı oda tipleri bulunan otelimizde; misafirlerimizin güne keyifle başlayacağı özel kahvaltı salonu, dünya mutfaklarınının leziz yemeklerini tadabileceği alacarte restaurant, lobby lounge ve Oliths Bar, toplantı ve toplu yemek olanakları bulunmaktadır.


Anemon İzmir Otel; siz değerli misafirlerimizi geleneksel Türk misafirperverliğini yaşamaya ve Anemon oteller zinciri ile özdeşleşmiş güleryüzlü ve kaliteli hizmetin tadını çıkarmaya davet etmektedir.



Açıklama

Anemon Otel Türkiyenin Bazı illerindede bulunmaktadır en uygun otellerden biri olan anemon otel yıllardır hizmet vermektedir anemon otel iyi tatiller diler...

Konaklama

Her biri özenle dekore edilmiş 91 standart, 7 junior suite odası, sigara içilmeyen 28 odalı özel katı ile şehir manzaralı toplam 98 konforlu odamız bulunmaktadır.
Standart odalarımız 22 m2, suite odalarımız ise 35 m2'dir.

Tüm odalarımızda Digiturk yayını, plazma tv, pay tv, elektronik kasa, merkezi sistem klima, çalışma masası, saç kurutma makinası, banyo ve yatak başında olmak üzere 2 telefon ve direkt telefon hattı, minibar, ücretsiz çay & kahve & kettle seti, duşa kabin, küvet, duman ve yangın dedektörü ve tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak özel buklet ürünler bulunmaktadır.

Hizmetler

Tüm Anemon Otelleri'nde olduğu gibi otelimizde de standart olarak aşağıdaki hizmetler misafirlerimize sunulmaktadır;
Hızlı check in servisi,
Tüm odalarda ücretsiz çay & kahve servisi,
İsteğinize uygun sabah günlük gazete servisi,
Odalarda ve tüm otel alanlarında ücretsiz ve sınırsız kablosuz internet erişimi,
Tercihinize uygun ortopedik, kaz tüyü vs. alternatiflerinden oluşan özel yastık menüsü,
Yıkama ve ütüleme hizmetleri veren çamaşırhane ve kuru temizleme servisi,
Uyandırma servisi,
Doktor hizmeti,
Döviz işlemleri
24 saat oda servisi
Bagaj hizmetleri,
Otopark hizmetleri,
Araç kiralama ve transfer hizmetleri,
Business center ve hizmetleri,
Havaalanı shuttle hizmeti.

Yiyecek İçecekler

Alacarte Restaurant : Otelimizin 1.katında bulunan restoranıımız, özel dekorasyonu ve dünya mutfaklarından oluşan seçkin menüsü ile dostlarınızı keyifle ağırlayabileyeceğiniz size özel bir mekandır.12.00- 00.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Kahvaltı salonu: Anemon Otelleri ile özdeşleşmiş geniş ve zengin açık büfe kahvaltımızın servis edildiği salonumuzda sabah haberlerini dinleyerek ve gazetenizi okuyarak güne huzurlu bir başlangıç yapabilirsiniz. Sabah kahvaltı servisimiz 07.00 ve 10.30 saatleri arasındadır.


Lobby Bar : 10.00- 00.00 saatleri arasında hizmet veren barımızda dilediğiniz gibi sıcak, soğuk, alkollü, alkolsüz içecekleri yudumlayıp, dilerseniz büyük ekran plazma tv'de, Lig tv'de yayınlanan maçınızı seyrederek, kendinize özel saatler geçirebilirsiniz.

Toplantı Salonları

Özel toplantı ve davet organizasyonlarınızı otelimizde yapabilirsiniz. Her türlü teknik ekipman ve donanım ile organizasyonlarınıza kusursuz ev sahipliği yapabileceğiniz etkili buluşmaları gerçekleştirebilirsiniz.

Teknik ekipmanlar
Barkovizyon
Tepegöz
Perde
Kablolu mikrofon ve donanımı
Telsiz mikrofon ve donanımı
Yaka mikrofon ve donanımı
Ses sistemi
Laser pointer
Flipchart
Platform
Kürsü
Sahne








Davetlerinizi ve grup yemeklerinizi uygun ve leziz menü seçenekleriyle, kaliteli ve güleryüzlü hizmet anlayışla yetişmiş personelimiz ile birlikte unutulmaz kılabilirsiniz. Her türlü dekorasyon, organizasyon ( foto, video, ışık sistemleri, vb.) istekleriniz kapsamında size aracılık ve danışmanlık hizmeti vermekten, sizin adınıza düşünüp, misafirlerinize ev sahipliği yapmaktan onur mutluluk duyarız.

Salon
Banket
Tiyatro
Resepsiyon
Sınıf
Genişlik
Uzunluk
Alan
Yükseklik

Tuğra
100 kişi
180kişi
200kişi
80 kişi
10 m.
18 m.
180 m2
2,5 m.


* davetlerde 1.80 cm veya 1.60 cm çapında yuvarlak masa kullanılmaktadır.
* sınıf düzeni ve tiyatro düzenleri için uygun özel masalarımız ve ekipmanlarımız mevcuttur.


İletişim

Tel:232) 446 36 56
Fax:(232) 446 36 55
info@anemonizmir.com


  • Detaylı bilgi için:Anemon Fuar Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi