Richmond Ephesus Resort Otel Selçuk İzmir | uygun oteller
uygun oteller: Richmond Ephesus Resort Otel Selçuk İzmir

16 Kasım 2009 Pazartesi

Richmond Ephesus Resort Otel Selçuk İzmir


Genel Bilgiler

Tarihsel zenginliklerle doğal güzellikleri buluşturan çok özel bir coğrafyadır Ege sahilleri. Richmond Ephesus Resort, işte bu özel coğrafyanın en güzel noktasında yer alır. Göz alabildiğine uzanan Mavi Bayrak'lı pırıl pırıl bir kumsal, içinden çıkmak istemeyeceğiniz tertemiz bir deniz, kapalı ve açık yüzme havuzları, Richmond Ephesus Resort'un ayrıcalıklarından sadece birkaçıdır. Bu özel otelde, "farklı beklentilere, farklı aktiviteler" felsefesi hakimdir. Eğlenceyi sevenler, gün boyu süren animasyonlarla unutulmaz anlar yaşar. Spor yapmaktan hoşlananlar; deniz sporları, tenis, basketbol, voleybol, masa tenisi, okçuluk, squash, mini golf ve mini futbol gibi etkinliklerle bir yandan formlarını korurken, diğer yandan yepyeni hobiler edinir. Lezzet arayanları, dünya mutfaklarının en seçkin lezzetlerinin yer aldığı zengin büfemiz karşılar. Daha sakin bir tatili tercih edenler, yeşilin her tonunu içinde barındıran geniş bahçemizden ve uzun sahilimizden doyasıya yararlanabilir.


Odalar

Richmond Ephesus Resort Hotel, ana bina ve villalar olmak üzere 2 ayrı bölümden oluşmaktadır. Özenle dekore edilmiş odalar ve konforlu iç mekanlar, Efes'in tarihi ve doğal güzelliklerini modern çizgilerle buluşturur. Her birinin içinde klima, uydu bağlantılı TV, telefon, minibar, saç kurutma makinesi bulunan 26 suite, 1 presidential suite, 4 engelli odası, 224 lüks otel odası ile 5 yıldızlı bir tatilden bekleyeceğiniz herşey, Richmond Ephesus'ta fazlasıyla bulunmaktadır.

Standart Oda Özellikleri Klima, uydu kanalları, minibar, telefon, saç kurutma makinası.
- Suite odalar : Hayatın her anında konfora önem verenlere, 60m² kullanım alanıyla çok özel 4 süit.
- Presidential Suite : 110m² kullanım alanı içinde 2 yatak odası ve 2 banyosu ile bambaşka bir ayrıcalık.
- Delüks Odalar: Evinizdeki rahatlığı yaşamanız için tasarlanıp dekore edilen delüks odalarımızda ihtiyacınız olan herşey var.
- Aile Odaları : Çocuklu aileler için oda ve yatak sorununu ortadan kaldıran ideal bir çözüm.

Restaurant Barlar

Richmond Ephesus Resort Hotel'deki restoran, kafe ve barların en temel ortak noktası, sizleri Türk ve dünya mutfağının seçkin lezzetleriyle tanıştırmaktır. Özellikle dünyanın belki de en güzel günbatımını izleyeceğiniz Teras Restoran'da, damağınızı olduğu kadar gözlerinizi de ödüllendireceksiniz.

Toplantı Salonları

Richmond Ephesus Resort Hotel, isteğe göre kolayca dizayn edilebilen farklı boyutlardaki salonlarıyla; toplantı, davet ya da değişik organizasyonlarınız için idealdir. Her tür teknolojik olanağa sahip altyapısıyla son derece konforlu bir atmosfer sunan toplantı salonlarımızda, Richmond kalitesini ve farkını yaşayacaksınız.

İletişim

Kuşadası 15 km. İzmir Adnan Menderes Hava Alanı 75 km. Deniz kıyısında
Adres: Pamucak Selçuk 35920 İzmir/TÜRKİYE
Telefon: +90 232 893 10 60 (pbx)
Fax: +90 232 893 10 54-55
Email: ephesus@richmondhotels.com.tr


0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi